En titt in i framtiden

I går blev jag spådd, ja jag vet att det kan låta flummig. Men, under tuffa perioder i livet har den här tjejen varit lite av en coach för mig. Och det hon säger brukar stämma väldigt bra. 

Nu kom vi åter igen in på det där mediala. Jag ville veta varför flera personer pratat om att jag är medial. Jag har ju bara haft lite sanndrömmar och varsel - inget mer.

Då sa hon att jag kommer märka av det där mer och mer. Att jag även kommer att kunna se saker, om andra människor. Jag kommer lämna mitt nuvarande jobb för att i framtiden jobba mer med människor. Känns ju väldigt avlägset det där, men intressant.

Men först väntar lite tunga saker - och det är sånt som jag redan är medveten om. Det är något jag måste ta mig igenom och förmodligen blir det inom det närmaste året. Jag hoppas jag hinner samla lite kraft tills dess... Sedan ljusnar det.

PS: Tack för alla snälla kommentarer, kan berätta att jag sov riktigt gott i natt.

Ur askan, i elden...

Efter första dygnet på ny adress börjar jag undra; finns det spöken överallt? Eller har jag bara otur :-)

Efter att ha levt med spökerier i över ett år så blir man ju lätt lite misstänksam. Varför hyr folk ut sina lägenheter och flyttar hem till sina föräldrar t ex? Och vågar man bo i ett över 100 år gammalt hus...

I onsdags började jag packa upp mitt pick och pack i lägenheten jag nu hyr på obestämd tid. Jag blev då uppringd av min vän slagrutemannen som frågade hur det kändes och på vilken våning jag höll till. Jag berättade det och han lovade att återkomma. Men av hans röst att döma så förstod jag att han redan hade hittat något, han hade ju adressen...

En stund senare när jag gick ut i hallen reagerade jag över att det kändes som statisk elektricitet vid ena armen. Jag gick fram och tillbaka och det kändes tydligt. Det var "något" där. Men, det var bara att försöka slå bort obehaget - annars skulle jag ligga sömnlös hela natten.

Men jag sov inget vidare, det var nya ljud över allt. Från grannar och all biltrafik utanför. 

Dagen därpå ringde slagrutemannen igen. Han blev inte förvånad när jag berättade vad jag kännt i hallen. Han hade nämligen upptäckt att jag återigen lyckats hamna på en så kallad "demonväg"!

- De förföljer dig visst, skrattade han. Men jag förstod att det inte var elakt ment. Och så berättade han att det i närheten, på Södermalms höjder, funnits en avrättningsplats långt tillbaka i tiden. Och "demonvägen" kom just därifrån. Men han lovade att försöka avstöra eländet senare på kvällen.

Så man kan ju undra om den som hyr ut kännt obehag. Nåja, jag sov ett par timmar i natt. Men jag inser att jag nog behöver fixa öronproppar idag. Kan säga redan nu att jag definitivt inte kommer att köpa en innerstadslya! 

Kika närmare
Här i krokarna bor jag nu... Klicka på bilden så blir den större.
 

Tankar om naturväsen

Ok, jag tror att spöken finns - för jag har känt av dem själv. Men naturväsen?

För ett år sedan började det hända konstiga saker i min lägenhet. Jag fick något som liknade rivmärken, hörde konstiga ljud och all elektronik fick spader. Kort sagt; det kändes riktigt otrevligt där.

Fick kontakt med ett par medium som sa att jag hade spöken hemma. När de tagits bort blev det stor skillnad. Så jag började inse inse att de nog tyvärr hade rätt - att det verkligen finns spöken. Det var skrämmande. 

Sedan dess är inget sig likt. Har man väl gläntat på dörren till det okända, så blir det inte som förr. Man blir liksom mer uppmärksam på saker och ting. Och man upptäcker nya grejor...

I går kom jag i kontakt med ännu en person som hade erfarenhet av naturväsen. Och jag fick åter igen höra att det fanns sådana i min lägenhet, någon form av troll-liknande varelser. Jag har ju själv känt av konstiga energier i lägenheten, men inte kunnat avgöra om det handlat om spöken eller något annat.

Men igår fick jag tanken att jag skulle försöka kommunicera med "dem" och tog därför fram mina pekare. Om det verkligen fanns något där så kunde jag kanske få några svar (= ja, nej, kanske/vet ej). Så jag provade och fick faktiskt väldigt tydliga utslag/svar. Men om det var trollen eller något annat, ja det vet jag inte helt säker. Något hände iallafall.

Om dessa naturväsen finns så upplever jag dem iallafall inte som negativa. De finns där, men de stör mig inte. Jag kommer ju bara dit och städar och nästa vecka lämnar jag lägenheten för gott. Det ska bli skönt :-)


Finns naturväsen?

Det senaste året har varit väldigt omtumlande. Plötsligt tvingas man inse att det finns saker som man inte kan se, saker som man aldrig kunnat föreställa sig ens i sin vildaste fantasi. Det är faktiskt ganska chockerande.

I samband med att det började spöka här hemma fick jag höra att det även finns naturväsen. Ja ni vet - typ troll :-)
Jag hade ju svårt att acceptera det där med spöken, så tanken på troll kändes bara ännu mer absurd.

Men, fem olika personer har fått kontakt med de naturväsen som ibland är här i min lägenhet. Så kan det ligga någonting i det de säger?


Innan jag berättar mer skulle jag vilja veta hur ni ser på det här. Tror ni på naturväsen? Eller har ni träffat på någon som kommit i kontakt med det?

Tre spöken i lägenheten!

Jag har precis fått veta att jag har spöken här igen. 

Jag har ju misstänkt det själv. Det har pirrat på huvudet, jag har haft konstiga drömmar, fått ett rivmärke - och i natt kände jag dessutom en närvaro i sovrummet.

I dag fick jag kontakt med en man som kollar upp sånt på distans. Jag tror han använder sig av karta och slagruta, eller pendel.

Han berättade att jag har tre spöken här, tre kvinnor. De dog långt tillbaka i tiden. Han frågade om det var något byggprojekt på gång i närheten, för det kan tydligen trigga igång spökerier. Men det byggs inget här. Däremot har vi den där skumma firman i källaren, som orsakar obehagliga ljud på nätterna.

Han sa att han misstänkte att det kunde finnas en gammal avrättningsplats i närheten. Jag har hört samma sak av en annan person tidigare.

Så tydligen är det kombinationen av vad som hänt här tidigare (avrättningar) och det företaget här i huset pysslar med.

Nåja, i morgon förmiddag får spökena hjälp att komma vidare.

Men vad händer nu när jag flyttar? Vem ska då se till att spökena får hjälp? Troligtvis ingen, istället kommer folk att fortsätta flytta härifrån.

Läs även
Ny spökrensning

Nu är det igång igen...

Det verkar som om mina flyttbestyr har triggat igång aktiviteterna här i lägenheten igen.

Här om natten var jag med om något som jag inte vet säkert om det var dröm eller verklighet. Men jag upplevde det som att jag hade besök av minst två spöken i mitt sovrum och att de knuffade och petade på mig. Fick känslan av att det var minst två, kanske en man och en kvinna.

Och i dag blev jag riven igen! Det var när jag duschade av balkongmöblerna i badrummet. Plötsligt kände jag det där välbekanta svidandet på vänsterhanden. Och där var en liten supertunn rispa, som om någon hade ristat med ett  rakblad. Igen! Men varför? Jag trodde ju att allt hade lugnat ner sig!

Förmodligen har det med min flytt att göra. De spöken eller varelser som finns här kring huset gillar kanske inte att jag ska ge mig iväg. Eller är det mitt packande och stökande som irriterar dem.

Jag hoppas det blir en lugn natt, för det blir min allra sista natt här.

Läs mer om rivmärken här


Därför spökar det

Upptäckte just att det idag är exakt ett år sedan jag första gången konfronterades med spökerierna här...

Förra sommaren kom jag i kontakt med en slagruteman som berättade en massa märkliga saker... Han sa bland annat att jag hade spöken hemma! Ja herregud, det lät ju helt absurt - för jag "visste" ju att det inte fanns spöken.

Men när han sedan började prata om min hälsa blev jag stum, för det han sa stämde på pricken. Så mitt intresse väcktes; kanske var även det andra han sa sant?

Han berättade att det funnits en avrättningsplats i närheten och att det gick en förbannelselinje rakt genom min bostad. Men den skulle han försöka "avstöra".

Vi avslutade samtalet och han mailade sedan över karta, där han markerat alla konstigheter han hittat.

Ca 1½ månad senare insåg jag själv att det spökade - och det blev bara värre och värre. Slagrutemannen och flera duktiga medium gjorde allt för att hjälpa mig, men det tog 8 månader innan det äntligen lugnade ned sig. Fast då hade jag redan gett upp, och bestämt mig för att flytta.

I dag är det alltså exakt ett år sedan jag fick höra om den här förbannelselinjen. Man kan ju undra om det bara en slump att så gott som alla lägenheter som sålts här i kvarteret ligger väldigt nära den här linjen? 

Läs även
Varför flyttar så många härifrån?

Mardrömmar

Har vaga minnen av märkliga drömmar i natt...

I går märkte jag plötsligt att det där konstiga pirrandet på huvudet hade slutat. Pirrningarna som jag förknippat med spök/andekontakter. Så jag misstänker att det kanske bara var min pappa som besökt mig, för att se hur det går med flytten och så.

Satt sedan uppe till midnatt, precis som jag brukar. Ända sedan spökerierna började så har jag känt sån olust för att gå och lägga mig. Så jag drar ut på det in i det längsta.

Sedan följde en natt med märkliga drömmar. Jag har svaga minnen av att jag låg där i sängen och blev knuffad. Att det var några "besökare" i rummet. Jag försökte skrika åt dem att lämna mig ifred, men jag kunde knappt röra mig... Till slut försvann de.

Jag har varit med om liknande händelser tidigare, men då har det varit mer skrämmande. Nu var det mest störande. Jag hoppas det bara var en dröm. Nu har jag bara tre nätter kvar i det här huset.


Varför flyttar så många härifrån?

Det är en sak jag undrat över i ett par månader nu; varför är det så många som flyttar från mitt kvarter?

Jag har ju hållit koll på bostadsförsäljningen i mitt område en längre tid. Och jag börjar verkligen undra varför så många lägenheter i närheten av mitt hus sålt under det senaste året. På gatan (en kort återvändsgränd) dit mitt sovrum gränsar har folk flyttat från nästan varenda port. Men ett kvarter bort är det knappt någon som flyttar. 

Är det fler som haft problem med spöken, eller?

När kom i kontakt med slagrutemannen förra året så berättade han ju en del om hur "belastat" området var, p.g.a sånt som hänt här längre tillbaka i tiden. Ni kanske minns "demonvägen". Flera av de lägenheter som sålts ligger i just detta stråk. Är det bara en tillfällighet, eller?

Har fler varit med om märkliga saker i sina hem? Är det därför de flyttar? Ja, det lär jag nog aldrig få veta, eftersom folk inte pratar om sånt. Man tiger, lider och - flyttar.

Nästa vecka är det min tur, då går flyttlasset. Äntligen :-)


Blogg-spökerier :-)

Ja, ibland undrar man om det spökar på blogg.se också :-)

Minns ni det jag berättade om spökljuden tidigare? Att de hördes igen bara jag började skriva om dem. Och samma sak hände hos den mediala personen som jag skrev till. När han läste mitt mail började ljuden höras i hans lägenhet! Det var så absurt så vi båda skrattade åt det. Kan ljud "utlösas" av våra tankar? Eller - kan det vara spöken/andar som försöker kommunicera med oss?

I helgen hittade jag en lustig kommentar på min gamla (stängda) blogg. Jag hade skrivit en inlägg och häxor och svart magi. En av mina bloggvänner kommenterade inlägget. Sedan fick jag den här kommentaren:

"Ok..detta var lite läskigt och skumt. Skrev precis en kommentar till dig. Aldrig varit med om häxkonst mm.. efter att jag skickat kommentaren, till detta inlägg, kom ord-verifieringen upp. Man har skrivit in tusentals sådana olika ord och siffror..alla möjliga kombinationer mm.. men just denna gång..kom detta ord upp: WHICH FETCHES...jag rös till haha. det var precis som om något ville pika mig pga av jag inte tror på häxkonster o svart magi :S ok..nu blev jag inte lika kaxig längre hehe.."

Liknande saker har hänt mig. Som t ex den gången jag skulle svara på en kommentar om min spöklägenhet och fick upp ordverifieringen "GHOST NEST".

Har ni också varit med om sånt?

Boktips

Jag har läst flera böcker om medium, för att försöka förstå hur de jobbar. Här kommer några tips: 

"Budbärare från det okända" är skriven av mediumet Elisabeth Lannge som ni kanske sett på TV. Elisabeth tar upp många intressanta saker och ger flera tips och goda råd. Hon är en kvinna med glimten i ögat och hon varnar bland annat för att vara för godtrogen vad gäller folk som säger sig vara medium. Det här var helt klart den bästa boken, tycker jag. 

Pris: ca 200 kr (Parthenons förlag).

"Levande bilder från andevärlden" av Lena Ranehagen är också bra. Måste erkänna att jag hade svårt att slita mig ifrån den, iallafall första halvan. Jag smålog för mig själv när jag läste ett kapitel som handlade om spökerier hos en person som jag själv träffat för många år sedan. Världen är bra liten ibland...

Pris: ca 65 kr som pocket (ICA Bokförlag)"Kyss dem inte farväl" är skriven av Allison DuBois. Kvinnan vars liv TV-serien "Medium" baseras på. I boken får man ta del av hennes tankar kring livet som medium, medmänniska och mamma. Så här står det på boken:

"Ända sedan Allison vid sex års ålder fick sin första glimt av livet på andra sidan har hon använt sin unika kraft för att hjälpa andra. Efter att som vuxen ha fått sina förmågor bekräftade i en rad tester vid Arizona State University beslöt hon sig för att hoppa av juridikstudierna för att istället helhjärtat satsa på en verksamhet som medium. Trebarnsmamman Allison använder idag sina ovanliga talanger för att göra gärningsmannaprofiler och lösa brott, och anlitas flitigt av brottsutredare, organisationer och privatpersoner över hela USA.

Läs mer
Alisons hemsida
Intervju med Allison, del 1 (Youtube)
Intervju med Allison, del 2
Intervju med Allison, del 3

Medial eller inte?

De märkliga "pirret" på huvudet fortsätter - och jag måste nog snart be någon om hjälp för att förstå vad det handlar om.

Pirret började redan för 10 månader sedan, i samband med spökerierna. Jag fick då två olika förklaringar; att jag var på väg att "öppna upp" och bli mer medial - eller hade jag besök av andar/spöken. Eller båda delarna :-)

Några har sagt att jag är medial. Men jag förstår ju inte riktigt vad det innebär. Visserligen har jag haft sanndrömmar och föraningar, men mer än så har det inte varit.

Ett av mediumen sa att jag skulle ställa mig frågan; vill jag ge mig hän till det andliga eller inte?

Svaret är att jag inte vet... om jag vill och vågar.


Pirret tillbaka

Här om dagen mailade jag till mina tre "hjälpare" och berättade att det varit lugnt och skönt i lägenheten efter spökutdrivningen. Men nu undrar jag om något är på gång igen.

Det började redan idag när jag var på banken för att diskutera lån. Plötsligt fick jag det där pirrandet uppe på huvudet. Jag tänkte att det kanske var något spöke som passerade.

Men hemma vid datorn satte det igång igen och det håller i sig fortfarande. Samma envisa pirrande som jag hade i samband med spökerierna.

Har det börjat om igen? Eller är det min pappa som besöker mig? Kanske han vill se hur det går med mina bostadsbekymmer. Han visade sig nämligen i mina drömmar förra gången det handlade om ett lån som inte beviljats. Nästa dag blev lånet plötsligt godkänt. Så är han här igen och försöker hjälpa? Min mamma har känt hans närvaro flera gånger den senaste tiden. Hon har även drömt om honom flera gånger.

Eller så är det någon annan som stryker runt här.

Börjar flytta in - i förrådet

Ikväll var jag förbi mitt förråd en sväng och ställde in de första kartongerna. Det var enormt stort där, som en labyrint av gångar. Och inte en enda människa. Ljusen tändes automatisk vartefter man rörde sig i gångarna.

Det känns väldigt bra att ha kommit så här långt. Nu är det bara att kavla upp ärmarna och hugga i.

I stort sett allt kommer magasineras hos Shuregard, eftersom lägenheten jag hyr är fullt möblerad. Dessutom är den väldigt liten. Så jag tar i stort sett bara med mig mina kläder och en neccesär.

Hoppas verkligen att det inte dröjer allt för länge innan jag hittar en ny bostad. Ska på två visningar i morgon.

När jag hittar en lägenhet som verkar intressant så har slagrutemannen lovat att kolla upp den INNAN jag köper. Jättebra eftersom jag inte vill riskera att hamna i ett nytt spöknäste :-S

Flytten påbörjad :-)

Det känns så otroligt skönt att äntligen vara på väg! Jag känner mig gladare än på mycket länge.

Plötsligt har jag fått en sån otrolig energi, igår dansade jag nästan hem från jobbet :-) Har fixat en massa praktiskt kring flytten; adressändring, uppsägning av elabonnemang och sånt. Har även bokat ett Shurgardförråd där jag ska magasinera mitt bohag tills vidare. Så, nu går allt med en rasande fart.

Igår fick jag också hjälp med det som förmodligen var den sista avstörningen av lägenheten. Det handlade om att ta bort en så kallad "traumaminnesplats". Alltså spår efter en hemsk händelse som utspelade sig för många, många år sedan. Spöket hade fått hjälp över till andra sidan tidigare, men nu togs även de här sista "energispåren" bort.

Så nu känns det verkligen som jag lämnar en väl "städad" lägenhet. Jag har verkligen gjort vad jag kunnat och jag är tacksam för all hjälp jag fått av den duktiga slagrutemannen, mediumen och - prästen. Nu känns det äntligen som en lugn plats att bo på. Så det blir nog bra för den som flyttar in efter mig.  

PS: Innan jag sätter punkt för det här ska jag försöka få upp en intressant ljudfil på Youtube, sedan vill jag verkligen lämna händelserna bakom mig. 


Konstigheter hos mamma

I helgen ska jag försöka få klarhet i om det händer konstiga saker även hos min mamma. 

Jag bodde hemma hos henne under hela hösten och vintern, när det var som värst i min lägenhet. Och då hände det ibland underliga saker även hos henne. Till exempel det där med kökstimern, som gick igång av sig själv på morgonen när jag kom ut i köket för att göra frukost.

Men det hände även en gång efter att jag flyttat därifrån - och kom dit för att hälsa på min mamma. Vi stod i köket och pratade om min pappa, som dog för fyra år sedan. Då gick timern igång igen. Så, jag tror faktiskt att det är han som vill ge oss ett tecken. Vi har båda kännt hans varma närvaro i hennes lägenhet. Jag bara en gång, men min mamma känner av honom ofta. Och det är en kärleksfull och positiv närvaro, absolut inget skrämmande.

Men, sedan en tid tillbaka så säger mamma att hon hört konstiga dunsar på kvällar och nätter. Så hon tror att jag kanske släpat med mig "något" hemifrån mig. Men jag tror att ljuden har en helt naturlig förklaring. Troligtvis har hon bara jagat upp sig efter allt hon hört om min lägenhet. Men jag ska sova där i helgen och se om jag märker något.

Inbillar jag mig eller...

I måndags kväll åkte jag över till min mamma. Vi satt och pratade i tre timmar om allt som hänt i min lägenhet.

Vi pratade om rivmärkena, spökena och hur det var vid den senaste spökutdrivningen. Hon tyckte jag skulle försöka gå vidare nu - och inte tänka mer på det som varit. Om ett par veckor lämnar jag ju lägenheten.

Jag sa att jag egentligen bara vill göra en sak till, och det är att publicera några av ljuden jag spelat in - på Youtube.  Och här på bloggen. Mamma verkade inte tycka det var en bra idé.

Då upptäckte jag plötsligt att jag hade ett blåmärke på armen. Konstigt. Jag hade smort in mina armar två gånger under dagen och inte sett något. Hade dessutom speglat mig i hissen upp till min mamma - och då såg jag inte heller något blåmärke. Rätt som det var satt det bara där. Och jag kunde inte minnas att jag slagit i någonstans. Obehagligt, eftersom det påminner om de oförklarliga rivmärkena jag fick under 8 månader.


Hade det något att göra med spökerierna, som mamma och jag suttit och pratat om? Tänk om eländet börjar om igen!

I går kväll när jag satt vid datorn kände jag lite lätta pirrningar på huvudet. Och som det var "något" där i vardagsrummet. Hörde även en massa knäppningar i köket, men så fort jag gick dit så blev det tyst. Men i morse kändes allt Ok igen. Snart vet jag inte vad jag ska tro längre. 

Spökljud och dofter


Även efter den senaste spökutdrivningen så händer lite märkliga saker, så jag vet snart inte riktigt vad jag ska tro.

Det har visserligen varit ganska lugnt efter den senaste spökutdrivningen. Men jag gjorde ändå en ljudupptagning några nätter senare, för att få en bekräftelse på att allt var "normalt".

Dagen därpå lyssnade jag kritiskt igenom hela ljudfilen. Och tyvärr hittade jag en hel del oförklarliga ljud. Ja, jag vet att det kan finnas naturliga ljud i en lägenhet, men dem sorterade jag bort. Kvar fanns en del underliga knäppande ljud, "poffar" och - två hårda knackningar.

Började därför skriva ett mail till ett av mediumen. Då hördes ljuden igen, men jag nämnde inget om det. Blev därför förvånad när mediumet svarade och berättade att han, i samma stund, börjat höra konstiga knäppningarna i SIN lägenhet! Och det var samma ljud som spelats in i min lägenhet vid ett tidigare tillfälle.

Men kan ljud uppstå bara vi tänker på dem? Eller har det med själva spökerierna att göra, att "de" märker vad vi tänker på och därför försöker ge något tecken genom att låta igen? Eller kan vår egna medialitet trigga igång ljuden? Två medium jag känner har berättat att glödlampor ofta gått sönder i deras närhet. Det har hänt även mig.

I går fick jag en kommentar från en annan bloggare, som precis flyttat från sin spöklägenhet. Hon berättade att bara hon tänkte på sin gamla lägenhet så kunde hon känna en obehaglig doft omkring sig.

Jag tror inte det här är inbillning. Men har man levt länge med spökerier så blir man tydligen mer mottaglig och känslig för sådana här fenomen. Kanske att man rent av drar dem till sig? 

Vad tror du?

Läs även
Konstiga ljud i mitt vardagsrum
EVP= Spökljud

Hemsökta NYA hus

Jag fick en kommentar som handlade om spökerier i nya hus. Och visst kan det spöka även i ett helt nybyggt hus - spöken finns inte bara på gamla slott och gårdar :-) 

Ofta har spökena koppling till själva platsen, det kan till exempel ha legat en gammal gård där tidigare.

Jag har flera gånger fått hjälp med "avstörningar" av en äldre man. Ett tag kändes det som jag hade en spökpassage rakt genom lägenheten. Han störde av, men det kom nya spöken hela tiden. Ibland kunde jag känna av flera stycken samtidigt. Till slut upptäckte han att det funnits en mindre begravningsplats i närheten. När den störts av blev det bättre. Men det krävdes en insats från en präst för att jag skulle få lugnt.

Om möjligt så bör man försöka undersöka vad som funnits på platsen INNAN man flyttar in. Fast det är inte alltid så lätt. 

Ta den här filmen med en liten nypa salt; det här med begravningsplats för indianer känns ju bekant från filmer som till exempel"Poltergeist". Men, det är själva tanken som jag tycker är intressant; att man kan få problem om ett hus byggs på "fel grund".Läs även
Närbelägna spökställen
Skulle du våga bo vid Galgbacken?
Ny "spökrensning"
Välj boende noga!


The Hum - de mystiska ljuden

För ett år sedan drabbades jag av märkliga ljud i min lägenhet. Konstiga dova och lågfrekventa ljud, som från en motor. De hördes nätterna igenom och var mycket obehagliga. Det var i samband med det jag för första gången hörde talas om "The Hum".

Ljuden hemma hos mig visade sig ha en naturlig förklaring. Det handlade helt enkelt om en skum firma i källaren som i smyg testkörde sina motorer på nätterna. De nekade så klart, men tvingas till slut att dämpa bullret. Fast då var det för sent, spökerierna i huset hade redan triggats igång.

Men vad är då "The Hum"?

Jo, ett märkligt ljud som människor över nästan hela världen hört. Ett ljud som inte kunnat lokaliseras men som hörts allt oftare sedan 80-talet. Det finns teorier om allt från militära aktiviteter till helt naturliga ljud från jorden. Ja, vad tror du själv?

Kika här:


Ljuden hemma hos mig lät ungefär så, men lite snabbare...

Här lite mer om hur människor upplevt ljuden:
 


Spöklägenheten såld!

Mitt under semestern fick jag den glada nyheten; budgivningen på min lägenhet hade tagit rejäl fart och en spekulant hade lagt ett riktigt bra bud! 

Jag satt på stranden när mäklaren ringde. Kunde knappt tro att det var sant. Jag accepterade budet bums och kontrakt skrevs redan nästa dag. 

Nu känns det så befriande, som att få börja ett nytt liv! Äntligen kan jag lämna min gamla spöklägenhet!
 

RSS 2.0