Det sticks!

Det är verkligen inga bra vibbar i den här lägenheten. Det går inte en dag utan att man blir påmind om det på något sätt... 

En konstig sak, som även mediumen känt, är att det liksom "sticker" i huden. Ni vet så där det kan kännas om man är lite torr. Det kliar inte riktigt, men sticks... Så jag kommer ofta på mig själv med att gnida mina armar, men bara när jag är här hemma.

När mediumen kom hit sa de direkt att de kände av stickningar både i ansikte och på armar. Och att det var väldigt konstiga energier i lägenheten. Frågan är bara VAD det är.

Sedan prästen var här har det varit ganska lugnt. Men, de konstiga knäppande ljuden på kvällar och nätter fortsätter. Ska återkomma till det i ett annat inlägg, för det finns mycket att berätta bara om det. 


PS: Lägenhetsspekulanten hoppade plötsligt av, på grund av trafiken utanför :-( Man tror inte att det är sant.  Tar eländet aldrig slut...?

Kommentarer
Postat av: Eva

Usch, jag skulle verkligen inte våga bo kvar där! Hoppas det går bra att leta en annan lägenhet. :)Har du testat att göra matmuffins än? Dom var riktigt goda, men dom blir fort torra, redan efter ungefär 2-3 dar. O tyvärr så får man inte ha dom i frysen, så bäst att äta/ge bort dom snabbt. ;-)

2009-06-22 @ 00:16:26
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: ...ANILE...ELINA...

Vad jobbigt att det sticker å så. Hoppas du hittar en ny lägenhet snart.Tack för tipset :) Ska visa det för min kille och se vad han tycker också.

2009-06-22 @ 00:20:25
URL: http://anile.se
Postat av: Ninni

Hej nej jag såg aldrig katten bara kände den. Den la sig ibland på min mage så jag kände tyngden av den.Mina egna katter som jag hade senare märkte jag aldrig att de kom tillbaka.

Fast visst den ena kunde jag liksom höra tassandet på köksgolvet, men jag vet inte om det var inbillning!Men den där första katten som jag aldrig känt den märkte jag så väl.Ha en fin dag..kram kram

2009-06-22 @ 07:40:45
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: LINDA

Vad konstigt med stickningarna. Konstigt att energierna är så starka, det är som om det är energier som inte gått över till andra sidan?Jag har bara läst böckerna av Sanaya. Jag skulle vilja gå någon kurs någon gång, men har inte hittat någon än som känns riktigt rätt.

2009-06-22 @ 09:49:26
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: LINDA IGEN

SV: Ja, du hade rätt - det är jag som sitter längst ner i bilden!

2009-06-22 @ 09:59:35
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: - HANNA

Hehe pappa sa alltid så för det hände alltid saker ute vid djuren när pappa hade massa kossor och sånt. För en morgon när han skulle gå ut och mjölka, måste ha varit med 5 någon gång. Då var allt redan gjort, allt var också rengjort, nytt spån, nytt vatten, hö, foder, allt. Kossorna var till och med borstade. Helt sjukt! :)Ja men jag säger ju det, som med vasen. Oj oj. :)Åh vad surt att det blev sådär med lägenheten, fan vad surt :( Vad gör du idag då?

2009-06-22 @ 10:35:02
URL: http://hnaolsn.blogg.se/
Postat av: Malin

oj, undrar varför denne hoppat av? Kände den också något??? Kramiz M

2009-06-22 @ 12:46:58
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: ejmis

Svar: Ja, jag känner mig lyckligt lottad som bor som jag gör =)

2009-06-22 @ 13:31:04
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Cim

Hello there,

ja det låter inget vidare just nu för dig... Men jag tror det vänder i sinom tid!! Stickningar etc har jag aldrig känt av, däremot nån som stod snett bakom mig o strök mig över armen när jag skalade potatis, är helt säker på att det var min svåger som jag tyvärr aldrig träffat...

Ha den underbaraste dagen, vännen!!!Kram kram

2009-06-22 @ 14:55:14
URL: http://lillahustrun.blogg.se/
Postat av: BIrgitta

Hej Eva, hoppas allt är bra och midsommar har varit lugn och skön. Har inte hunnit läsa så mycket blogg på sistone, så jag får väl komma ikapp till veckan. Synd att denne hoppat av, men den var inte alls den rätta för lägenheten. Det finns säkert en kvinna som letar febrilt och dyker upp snart hos dig.... :-) Håll hoppet uppe, för det är det enda som kan rädda en sån situation. Ha en underbar dag! Som sagt den här lägenheten passade inte dig & din dotter, men det är säkert nån som kommer bli jätteglad över den inom snar framtid.....trust me <3Kram Birgitta

2009-06-22 @ 16:49:44
URL: http://birgittagh.blogg.se/
Postat av: Diana

Men stackars dig. Ska du aldrig bli av med lägenheten.

De kanske hade läst din blogg :(

Jag förstår om du blir tokig av att bo i den där lägenheten.

Jag håller tummarna på att du snart hittar en köpare tjejen.

Kram Di

2009-06-22 @ 18:43:19
URL: http://dianahagel.wordpress.com
Postat av: madde

sv: tack :) vi har hus så de kommer in lätt men har inte sett en enda sen han åkte så :)

2009-06-22 @ 19:06:09
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: synne

Hej igen.

Det där med stickningar har jag inte känt. Men en plötslig kyla.

Plus att det knackar och slår hemma i huset ibland.

Det låter som att saker ramlar ner. Men när man kikar efter så är det inget som ramlat.Hoppas att du får möta rätt köpare snart. Det är inte bra att det drar ut på tiden.Försök njuta av måndagskvällen nu.

Kram Synne.

2009-06-22 @ 19:24:10
URL: http://nabolandet.blogspot.com
Postat av: Bjorne

Ja du vad ska man säga,för tillfället katastrof men kan inte bli så mycket värre nu,så framtiden måste bli bättre,ni har erat oflyt nu så se framåt med ljusa tankar,kram.

2009-06-22 @ 19:47:16
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: my

Låter hemskt otrevligt! Och så typiskt att köparen hoppat av...

2009-06-22 @ 20:05:03
URL: http://myilivet.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Heeej :)Asså... jag får nästan skämmas.. glömmer typ bort datorn.. Ingen ordning på mig.. Va trist att spekulanten på din lägenhet hoppat av :( Men jag håller fortfarande tummarna att någon nappar inom en snar framtid!Sköt om dig!Kraaam

2009-06-22 @ 21:07:15
URL: http://anderspernilla.blogg.se/
Postat av: anne

Har de hoppat av!?! Vad är det för skit?? Ni skulle ju till att skriva vilken dag som helst! Fick de inga lån eller vad?

2009-06-22 @ 21:11:40
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Natta Jones - Mindfuck!

Jag brukar känna såna där stickningar ganska ofta, i de fallen så är det min guide som är nära. Det sticks alltid på vänster sida av kroppen och det är där jag har min högsta och starkaste guide :)

2010-07-18 @ 01:40:22
URL: http://nattajones.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0