Det har lugnat ned sig :-)

Maria undrade hur det gått med rivmärkena så jag kan berätta att det lugnat ned sig, tack och lov.

Dottern kom hem för en vecka sedan och har inte haft ett enda rivmärke sedan dess. Själv fick jag några mycket små rispor förra helgen, men de märktes knappt. Och i morse upptäckte jag några ytterst små. Så det är stor skillnad.

Verkar alltså som det finns någon form av intelligens bakom, eftersom det hjälpt att jag blivit rejält arg och sagt högt vad jag tycker om påhoppen. Har även mentalt försökt få ut eländet från lägenheten. Kanske är det så att inkräktaren börjar förlora sin kraft?

Jag har heller inget pirr på huvudet längre. Det känns bara ytterst lite just nu, när jag skriver om det. Men så har jag också visualiserat mycket, tänkt intensivt att jag stängt kronchakrat. 

Har inte heller besvärats av några spöken på natten, tidigare kunde de komma och knuffa på mig när jag sov. Men nu är allt lugnt och det känns så skönt.

Tänkte därför släppa spökerierna för ett tag och istället spinna vidare på temat "Utomjordisk" :-) För det finns en del skumma saker att berätta. I nästa inlägg backar jag bandet tio år...

Utomjordiskt, 3

Är vi verkligen ensamma? Jag tror inte det, universum är så stort så det måste finnas mer liv där ute.

Kika gärna på den här fascinerande videon som jag hittade hos Veronica:


Vi såg ett UFO!

För ett år sedan fick jag alltså höra att jag hade både spöken och utomjordingar hemma. I mina öron lät det helt absurt, jag ville varken tro på det ena eller det andra. Men sedan började gamla  minnen poppa upp...

Jag var 15 år när jag och min bror såg något som liknade ett UFO. Det var en sen höstkväll och vi var ensamma hemma. Jag satt och pratade i telefon när han ropade på mig. Vi rusade ut på balkongen och såg ett stort föremål blinkande svepa förbi ljudlöst på himlen. 


Några månader senare hände det igen, men då hade min bror mer sinnesnärvaro och hämtade kameran. Bilderna blev oskarpa, men man såg siluetten av ett avlångt föremål och det var definitivt inte ett flygplan, eller en luftballong.

Våra föräldrar trodde oss inte utan kom med alla möjliga förklaringar till det vi sett. Och inte långt efteråt rasade skåpet med alla diabilderna ned och blev fuktskadade...

En solig höstdag nästan 30 år senare åkte jag och dottern bil mot Mariefred. På långt håll reagerade jag över något märkligt på himlen. Det såg ut som ett långt streck efter ett flygplan. Bara det att föremålet framför såg ut som en rund lysande boll. Men det var väldigt högt upp och jag tänkte att jag nog såg fel, så jag nämnde det inte ens för dottern som satt bredvid.

Vid avfarten mot Mariefred hände det plötsligt; ett stort silverfärgat runt föremål passerade framför oss precis innan vi körde under en bro. Dotter reagerade direkt: "Vad var det där!? Var det ett UFO, eller?!" Jag körde snabbt ut mot det öppna fältet, men föremålet var redan spårlöst borta.

Några månader senare fick jag höra att det gjorts många UFO-observationer vid Mariefred, även kring Strängnäs och Nyköping har rapporterats mycket. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, men tanken på utomjordingar känns väldigt motbjudande. 

Länktips:
Annan UFO-observation  (från samma område?)
UFO Sverige


Utomjordiskt, 1

Håll i er nu, för dagens inlägg kan låta väl flummigt för många av er :-) Men, när jag analyserar allt konstigt som hänt det senaste året så kan jag inte låta bli att ta med detta...

Jag har försökt hitta en tidpunkt när allt började, och insåg att märkliga saker hänt även längre tillbaka i tiden. Men det var först i augusti 2008 - när jag kom i kontakt med slagrutemannen - som jag började reflektera över det.

Jag hade fått tips om honom när jag behövde hjälp att spåra ljudstörningarna i mitt hus. Men, vårt telefonsamtal fick en helt annan och mycket märklig vändning.

Han sa nämligen att det fanns både spöken och utomjordingar i min lägenhet. Men att han kunde hjälpa mig att ta bort dem. Vilket struntprat, tänkte jag. Men i nästa stund började han berätta om vilka fysiska krämpor jag hade - och det läskiga var att stämde på pricken! Jag blev helt mållös, HUR kunde han veta något om min fysik?

Det var det mest besynnerliga samtal jag någonsin haft. Om han nu kunde se saker om min hälsa, betydde det då att även det andra han sagt stämde? Att det fanns spöken och utomjordingar - och i mitt hem?!

Han sa också att jag bodde på ett "sexkantsfönster", ett slags energifält, som ofta förknippas med UFO-aktiviteter. (se bildexemplet) Det verkade ju helt befängt. Men sedan läste jag att det fanns en koppling till jordmagnetism. Kom då att tänka på företaget i huset, som höll på med elektromagnetiska saker... Kunde sexkantsfönstret uppstått på grund av deras störande aktiviteter?

Det lät verkligen absurt alltihop och jag ville inte tro på det. Tanken på utomjordingar kändes väldigt motbjudande.

En månad senare började det hända konstiga saker hemma...

Läs mer:
Om sexkantsfönster (Länk till Energybusters)
Om UFO-fönster (Länk till Paranormalt)
Fönster mot UFO-världen (Privat hemsida)

På kurs :-)

I går kväll lärde jag mig lite mer om avstörning. Eftersom jag varit så drabbad så är det bra om jag kan fixa sånt själv. Och på sikt även lära mig hjälpa andra.

Jag fick material översänt redan för flera månader sedan, så jag har provat lite på egen hand. Men i går fick jag alltså handledning. Ska testa lite på egen hand så fort jag får lite mer tid och ork. Och när jag känner mig redo testar jag gärna på någon av er. Tänker då främst på er som har, eller har haft, problem med spökerier.

Kämpar annars med att "stänga ner" mig själv. Har sedan ungefär två veckor tillbaka haft ett envist pirrande på huvudet (kronchakrat) som inte riktigt vill ge med sig. Det var likadant för ungefär ett år sedan. Då höll det på i månader.

Nu tar jag en bloggpaus över helgen och ägnar mig åt mer jordnära saker, så jag inte tappar kontakt med verkligheten ;-)

Ha en skön helg!

Fler med rivmärken (1)

Har just insett att jag är långt ifrån ensam om att få oförklarliga rivmärken...

Via den här bloggen har jag fått kontakt med andra som också drabbats. Jag har även träffat en person som hade rivmärken under flera år. Nu har jag precis hittat ett forum på nätet med en mängd inlägg från människor som fått konstiga rivmärken:

"My husband has been getting these scratches aswell when he wakes up, 3 scratches close together, he describes them as crows feet scratches but cat scratches would also fit. The thing is he also gets them sometimes wile awake he will feel like a burning sensation then there will be a scratch."

"I woke up on 5 or 6 seperate occasions over a 6 month period with six light scratch marks on my chest.."

"I get them all the time...havent had them for a few months though..."

"I get scratches too on my back where I can't reach."

Flera berättar också att de ofta kommer i form av tre rispor, precis som jag fått! (Se nedan) 


Läs mer
Above Top Secret - Forum med flera trådar om detta
Paranormal Phenomena - Fråga & Svar

Svårt att bestämma mig

I helgen hittade jag en lägenhet som var väldigt fin - och nu gäller det att bestämma sig snabbt om jag ska gå in i budgivningen eller inte.

Lägenheten är visserligen mindre än vår gamla, men ljus och fin och ligger bra till. Vi har bott i närheten tidigare, innan vi flyttade till spöklägenheten.

Var där igår på en omvisning. Men dottern var osäker eftersom den är mindre. Hon var tveksam om hon skulle trivas där. Efter allt som hänt det senaste året så hon tror inte att vi kan få det bra igen.

Efter visningen var hon gråtfärdig och sa att hon inte orkade med fler visningar. Så nu måste jag fatta ett beslut för oss båda - och plötsligt känner jag mig osäker. Gjorde därför ett försök att pendla över prospektet. Var lägenheten bra för oss? Fick ett nekande svar. 

I morgon kväll ska jag träffa slagrutemannen. Så jag avvaktar att lägga ett bud på lägenheten, tills jag kollat med honom. Det är bättre än att vi kanske åter igen hamnar på en dålig plats.

Uppdatering:
Jag hade rätt med när pendlade och fick ett nekande svar. Slagrutemannen upptäckte både gravplats nära huset och en avrättningsplats en bit bort, dessutom två spöken (en av dem kom och gick).

Vad gör man när mediumet ger upp?

Läste precis Gladmymlans kommentar och - hon har en poäng i det hon säger :-)

Jag håller nämligen med om att börjar kännas långsökt det där med spök-katterna. Det känns helt enkelt lite konstigt att jag skulle ha fått med mig en spök-katt även till den här lägenheten. Varför skulle en eller flera katter förfölja oss...? 

Gladmymlan rådde mig att ta kontakt med ett bra medium. Men, jag har redan varit i kontakt med två som varit med på TV - och de kunde inte hjälpa mig.

Den ena menade på att man inte kan få rivmärken av spöken. Den andra besökte mig i bostaden och hittade både spöken och troll. Men efter två "utdrivningar" gav hon upp och svarade inte ens på mail. Kvar stod jag med en massa obesvarade frågor.

Jag skulle gärna vilja få kontakt med Terry Evans, som tydligen är "The Best" :-) Än har jag inte lyckats komma förbi hans "stab" och få en direktkontakt. Så finns det NÅGON duktig person där ute som vågar anta utmaningen och försöka hjälpa mig :-) Själv ger jag aldrig upp!Uppdatering:
Rätt meningslös kommentar, eller hur? Ska du kommentera - lämna dina uppgift om vem du är, tack.

 

Riven... igen...

I går var jag säker på att jag aldrig mer skulle befatta mig med något övernaturligt. Eftersom jag är rädd att minsta intresse ska förvärra situationen. Men nu tvingas jag visst in i det ändå...

Idag, strax före lunch fick jag nämligen nya rivmärken. Som ni ser (klicka för större bild) så är de väldigt små, men de svider rejält. Och som vanligt kom de helt plötsligt - utan att jag gjorde något. Jag satt bara framför datorn. Så jag blev fly förbannad och svor högt. Ni anar inte hur påfrestande det är att ständigt bli påhoppad av något osynligt och få dessa rivmärken. Det tär på både tålamodet och psyket.

På kvällen fick jag kontakt med min vän slagrutemannen. Jag beundrar verkligen hans tålamod, jag börjar ju bli ett hopplöst fall... :-(  Han berättade att han åter igen hittat en katt och tagit bort den. Sedan frågade han om jag ville komma med i ett nätverk och lära mig mer om avstörning och hur man skyddar sig själv.

Så, jag har bestämt mig för att gå med. Det känns som jag inte har något val. Jag måste ju lära mig hantera allt som händer omkring mig och dottern.

Postiva förändringar efter avstörningen :-)


Minns ni inlägget om tavlan, den som vi misstänkte förde olycka med sig? Sedan avstörningen så har det börjat hända positiva saker :-)


Tavlan fanns i ett gammalt hus som mina morföräldrar flyttade in i. Den var kvarlämnad efter den familj som bott där tidigare. När mina morföräldrar dött tog min mamma över tavlan och för 1-2 år sedan fick jag den.

Jag tyckte det var spännande med en så gammal tavla, men den gamla kvinnan på bilden var lite otäck. Av en händelse fick jag veta att gamla tavlor kan avge negativa energier. Jag fick också instruktioner hur jag kunde hitta och störa av dem. 

Nyfiket testade jag tavlan och hittade faktiskt en negativ linje, som det verkar som jag lyckades ta bort. Samma kväll berättade min mamma mer om tavlans historia. Familjen som ägt tavlan hade gått igenom stora svårigheter och förlorat alla pengar. På sätt och vis kan man säga att även mina morföräldrar gjort stora förluster. Och mina föräldrar. Kort efter att tavlan kom in i mitt hem började det gå utför även med min ekonomi. Alla som ägt tavlan har alltså gjort stora ekonomiska förluster och/eller tvingats lämna sin egendom.

Så trots avstörningen vill min mamma att jag ska göra mig av med tavlan. Än har jag inte hittat någon köpare, men jag hoppas bli av med den inom kort.

Själv kan jag bara konstatera att efter avstörningen har det hänt flera riktigt positiva saker. Riktigt drastiska förändringar som fått mig att se mycket ljusare på framtiden. 

Vad säger ni om detta? Har ni varit med om något liknande, att ett föremål fört otur med sig?


Katt upphittad!

I eftermiddags skickade jag över några bilder på dotterns rivmärken till slagrutemannen. Efter bara en kort stund hörde han av sig.

Han berättade att han hade gått bakåt i tiden och då upptäckt att det varit en katt här den 5 oktober. Det intressanta är att det var just den morgonen dottern som dottern fick sin rispa på benet, hon var då ensam hemma. 

Nåja, han hjälpte katten över till andra sidan, så nu hoppas jag vi får vara i fred.


Tack förresten för för alla tips om apelsiner och citroner och att spruta vatten. Jag ska nog köpa hem lite frukt i morgon, ifall katten skulle dyka upp igen :-)

Katten

Ja, då är vi tillbaka på ruta ett igen. Kanske är det så ändå att vi har med en envis spök-katt att göra...

Som jag nämnt så har jag fått vara i fred ett tag nu sedan jag röt ifrån, men istället blir dottern riven nästan varje dag.

Vi har fått hjälp av ett antal olika medium, bland annat ett av Sveriges mest kända. Vi har t.o.m haft en präst hemma. Men inget har hjälpt. ÄR det ett kattspöke vi fått efter oss, eller vad är det frågan om?

Nu ska dottern vara hos sin pappa en vecka. Jag hoppas hon får var ifred där.

Tipsa mig gärna om något som katter AVSKYR! Kanske kan jag på något sätt skrämma bort den här eländiga spökkatten... 

Läs mer
Spökkatter finns det?
Attackerad i dotterns sovrum!

Tavlan

Fredagens samtal med slagrutemannen ledde mig in på nya märkliga spår.

Eftersom dottern fått två rivmärken den senaste veckan kontaktade jag honom igen, men han kunde inte förstå varför vi fortfarande har problem. Vi diskuterade bl.a det där med katten (mer i nästa inlägg) men kom sedan in på ett annat intressant ämne; vad gamla föremål kan bära med sig.

Jag har ju nämnt det tidigare; att man ska vara försiktig med att släpa hem gamla prylar från loppisar och liknande, eftersom de kan bära på dåliga energier. Läste till exempel om en person som köpt en gammal gungstol och på köpet fått med sig ett spöke som gungade i den varje natt. Sant eller inte, det vet jag inte. Men det finns liknande berättelser.

Nåja, vi började prata om gamla tavlor och jag kom då att tänka på en tavla som jag fick hem för ett år sedan (klicka för större bild). Den hade hängt hos min mormor och jag tyckte det kändes lite häftigt att ha en så gammal tavla. Men jag tyckte den äldre kvinnan på tavlan var lite läskig...

Slagrutemannen gav mig instruktioner om hur jag skulle undersöka om det fanns negativa linjer som gick från tavlan mot mig och hur jag i så fall skulle avstöra dem. Jag häpnade; skulle JAG störa av själv!?? Men han var övertygad om att jag skulle klara det. Så jag plockade fram pekarna och tavlan och hittade mycket riktigt en negativ linje. Och efter en stund lyckades jag bryta den. Mycket märkligt.

När jag sedan ringde upp min mamma fick jag höra mer om tavlans historia. Att den egentligen kom från en helt annan familj. De hade varit väldigt förmögna, men sedan hade det gått så illa så de hade förlorat allt. Så vi enades om att jag nu gör mig av med tavlan - för säkerhets skull.

Kort om "pekare"

Jag har fått en del förfrågningar om pekare och vad det är.

Ni har kanske hört talas om slagruta? En y-formad trädgren som man förr i tiden använde för att söka efter t.ex vatten. Pekare (vinkelpekare) fungerar ungefär likadant. Själv föredrar jag gängade pekare i koppar. Som de här på bilden (från www.globaltransformer.se).

Man går med en pekare i varje hand och de ger utslag för olika saker beroende på vad man letar efter. Man kan faktiskt hitta allt från vattenådror och currylinjer till borttappade saker och - spöken.

Men det är viktigt att ha ha respekt för naturens krafter. Det blev jag varse i somras när jag gick runt med pekarna på en fornminnesplats. Plötsligt fick jag så ont i hjärtat så jag var tvungen att gå därifrån. Det var utan tvekan mycket energier på platsen. 

Så om ni är intresserade att lära er mer rekommenderar jag varmt att gå en kurs. 

Här kan ni läsa mer om:
Jordstrålning
Svenska slagruteförbundet
Ett specialarbete om slagruta

Riven - igen!

Nu har det hänt igen, dottern har fått ett nytt rivmärke.

Hon kom hem från skolan och vi satt och pratade lite. Sen gick jag ut i köket för att läsa tidningen och börja med maten. Dottern slog sig ned framför datorn.

När jag en stund senare kommer in till henne upptäcker jag en 6 cm lång rispa på hennes högra kind. Själv hade hon inte märkt något. Precis som här om dagen då hon fick en lång rispa på benet, fast den var kraftigare. Jag får alltså vara i fred nu - istället angrips dottern.Spökerier i Saudiarabien

Har ni hört talas om jinner (djinner)? Det är spöken (demoner) i islamisk tradition. De sägs vara tänkande varelser av eldsnatur och de kan vara onda eller goda. Oftast är de osynliga.

Förra månaden upptäckte min vän slagrutemannen att det fanns en kraftfull svart ande kopplad till mig. Vid ett liknande fall hade han sett att det hade ett samband med den personens vistelse i Afrika. Så jag började fundera om jag fått med mig något därifrån eller om det berodde på de afrikanska föremålen här i lägenheten.

Under de senaste två åren har jag besökt både Afrika och Dubai och båda gångerna har jag färdats ute i öknen med jeep.

Så jag började söka lite efter arabiska spökfenomen - och hittade detta. Det handlar om en märklig dal i Saudiarbien där bilarna puffas på av en osynlig kraft (av jinner) i upp till 100 km/tim!

Ni kan själva se hur föraren slår av motorn, men bilen får ändå hög fart... Kan säga att landskapet påminner mycket om de ställen jag besökte under mina resor.


Får vi aldrig vara i fred?

Jodå, jag hade rätt - det var spöken i lägenheten. Men idag tas de bort.

I går kväll fick jag kontakt med en man som hjälpt mig tidigare. Jag sa att jag misstänkte att det var spöken i lägenheten igen, att jag känt obehag i torsdags och söndags natt. Han kontrollerade det och sa sedan att det fanns två manliga spöken, men lovade att ta bort dem idag (tisdag).

Suck! Tar det aldrig slut?

På kvällen visade dottern att hon fått ett rivmärke på vänstra benet. Och den såg exakt ut som de rispor jag fått på armarna. (Klicka för större bild) Jag känner sådan maktlöshet över att inte kunna skydda mitt eget barn.

Samtidigt är jag fly förbannad på den som gör oss detta! Vad är det för feg inkräktare som inte vågar träda fram och visa sig - och berätta vad det hela handlar om? Men idag har jag iallafall sagt högt och tydligt vad jag tycker - men jag vet inte om det var någon som fanns här och lyssnade...


Nattligt besök


Det märks att jag åter igen haft oturen att hamna på en spökväg... 

Både i torsdags natt och nu i natt hände det. Det var precis om om några var på och knuffade irriterat på mig när jag sov. Liknande upplevelse hade jag i augusti i den gamla lägenheten. Och då upptäcktes tre spöken.

Men nu har det alltså hänt i lägenheten jag hyr. Jag har avvaktat, eftersom jag ville vara helt säker innan jag ringer mina "hjälpare". 

Förmodligen är det så att om man bor på en s k demonväg (som leder till/från en gammal avrättningsplats) så får man räkna med nattliga besök. Det verkar som om det inte går att störa av helt och hållet.

När dottern bor hos mig sover jag på soffan och den verkar stå mitt i "demonvägen". Men tyvärr är det så trångt, så det finns ingen annan sovplats. Och jag misstänker att jag är extra mottaglig när jag sover och liksom släpper kontrollen.

Jag är inte rädd, jag tycker bara inte om att bli störd. Därför ringer jag och ser om någon kan hjälpa mig i kväll.

RSS 2.0