Riven... igen...

I går var jag säker på att jag aldrig mer skulle befatta mig med något övernaturligt. Eftersom jag är rädd att minsta intresse ska förvärra situationen. Men nu tvingas jag visst in i det ändå...

Idag, strax före lunch fick jag nämligen nya rivmärken. Som ni ser (klicka för större bild) så är de väldigt små, men de svider rejält. Och som vanligt kom de helt plötsligt - utan att jag gjorde något. Jag satt bara framför datorn. Så jag blev fly förbannad och svor högt. Ni anar inte hur påfrestande det är att ständigt bli påhoppad av något osynligt och få dessa rivmärken. Det tär på både tålamodet och psyket.

På kvällen fick jag kontakt med min vän slagrutemannen. Jag beundrar verkligen hans tålamod, jag börjar ju bli ett hopplöst fall... :-(  Han berättade att han åter igen hittat en katt och tagit bort den. Sedan frågade han om jag ville komma med i ett nätverk och lära mig mer om avstörning och hur man skyddar sig själv.

Så, jag har bestämt mig för att gå med. Det känns som jag inte har något val. Jag måste ju lära mig hantera allt som händer omkring mig och dottern.

Kommentarer
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

SVAR:Det har stannat av sedan ett par veckor tillbaka då min sambo fick nog & sa ifrån ordentligt. Iaf nästan helt. Ibland kan man fortfarande höra fotsteg uppe på vinden men det är inte lika tydligt som tidigare & det är ingen som bankar inne i nån av walk-in-closetsarna längre iaf :) Så det känns lite lugnare nu. Dock så var de aldrig "dumma" heller så det var egentligen inget problem så länge de håller sig på den snälla sidan & inte väcker mig mitt i nätterna ;) haha!

2009-10-17 @ 21:39:58
URL: http://janinanaslund.blogg.se/
Postat av: trollmor

Sv Tidningen hittade jag på icabutiken igår.

Den har en hemsida www.tidningnara.se tror adressen är så. Vad spännande att få lära sig mer . Vet du jag tror att det är meningen att du ska göra det.Lycka till.

Sov gott

kramis ewa

2009-10-17 @ 22:23:30
URL: http://trollmor.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Svar: Kolla inlägget innan...

2009-10-17 @ 22:28:52
URL: http://secondtime.blogg.se/
Postat av: Ulla

Såg du inte tävlingen jag har på G då?

2009-10-17 @ 22:38:01
URL: http://ladyinblue.bloggplatsen.se/
Postat av: Carina

Envisa katter det där men du ska se att till sist vinner du. Håll ut!

Kram

2009-10-17 @ 23:20:35
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Nina

Jädra katter!

2009-10-17 @ 23:41:30
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Natta Jones

Svar; Hej Eva! Om man inte lärt sig att stänga ner så kan man dra åt sig energier som en magnet. Om du går runt med pekare, om du pendlar och sånt så öppnar du upp dig ännu mera - och får då alltså räkna med att du inte får vara ifred.Du kan varje morgon och kväll, tänka dig att du har en stor, blå blomma på huvudet. Stäng denna blomma inför natten/dagen så skall din förmåga stängas ner tillfälligt. Tänk dig även att du omger dig själv utav ett stort äggskal där ingenting kan tränga igenom.Mitt tips till dig är att gå en medium kurs eller liknande, där du kan lära dig att stänga ner dig när så behövs. Det gäller att vara mycket försiktig när man sysslar med saker som levande inte skall fokusera på, och jag får den uppfattningen att du har en fallenhet för att experimentera.Hur som haver, paralyseringstillståndet kan även kallas för astralvandring. Det finns många böcker som hanterar ämnet och jag har även några upplevelser dokumenterade på min blogg under kategorin andligt. "Ut ut kroppen - Agneta Uppman" är en bok som jag absolut tror du kommer kunna relatera till. Kontakta gärna mig om du funderar över någonting. Kram!

2009-10-18 @ 01:11:48
URL: http://nattajones.blogg.se/
Postat av: tess

Nej gud nej så tog jag det inte. Jag förstår att det är svårt att förklara men jag har själv inte lust att öppna upp och gå på kurs eller så. Jag vill helt enkelt inte utan frågar av rent intresse för hur det förhåller sig.Hoppas du får en skön söndag och att det ger sig alla dumheter som verkar följa med dig. //tess

2009-10-18 @ 10:22:41
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Jonte

Sv: Hej! Okej det va attan du!

2009-10-18 @ 11:50:23
URL: http://repeatmymusic.blogg.se/
Postat av: marie

om du lär dej konsten att skydda dej själv och dottern måste kännas tryggt...

om jag vore du skull jag explodera av ilska när rivmärkena dyker upp =)

2009-10-18 @ 15:29:16
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hejsvejs vännen :)Dessa katter, jag förstår det e jobbigt, men att gå och lära sig att skydda och hantera det.. Ta chansen tycker jag! Kommer säkert vara jätte intressant!Hoppas din helg har vart bra!KRAAM

2009-10-18 @ 17:48:27
URL: http://anderspernilla.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Precis så där ser mina märken ut också. Men jag får dem oftast på nätterna och som du säger, de svider som bara den! Ja det är bra att kunna stänga av, men jag undrar om man kan göra det om nätterna? Man är ju lite utlämnad då? Lördagen var bra, idag har det varit lite svettigare med två barnbarn =) Kram!

2009-10-18 @ 18:33:42
URL: http://kiraangel.blogg.se/
Postat av: Eva

Vilken tur att du ska få hjälp att lära dig hantera det där. Måste va jobbigt att få rivmärken hela tiden.Hoppas du haft en bra helg trots allt! :)

2009-10-18 @ 18:36:44
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: Ulla

Såg i en kommentar att Agneta Uppman nämndes, jag har också läst hennes bok men också hennes tvillingsyster Ingela Cole har skrivit en bok i detta ämne. Båda böckerna är bra.

2009-10-18 @ 19:17:50
URL: http://ladyinblue.bloggplatsen.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Ja, den var helt okej, värd att se =)

2009-10-18 @ 20:38:24
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: soffie

men va bra att du har slagrutekillen som hjälper dej,Hoppas nu dessa osynliga kan ge sej snart de måste väl märka att du är ofarlig för dem?

ha en go kväll

2009-10-18 @ 20:41:47
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: maria

herregud att du aldrig får vara ifred

hoppas din helg varit bra

Kram

2009-10-18 @ 21:48:37
URL: http://mar18pett.blogspot.com
Postat av: gladmymlan

mycket märkligt! jag tror inte på varken katter eller nåt annat, eller att det är olika saker/väsen som river dej. Jag tror det är samma och har varit hela tiden. du borde hitta ett riktigt medium nån helt annan än slagrutemannen, som kan verkligen hitta vem som hemsöker dej. det låter som om det är en och samma faktiskt....det finns ju bra och sämre medium och du skulle hitta någon som var kanon, och verkligen visste vad det var!

men det är ju bara min teori:-)

stor kram på dej

2009-10-19 @ 06:56:38
URL: http://www.gladmymlan.blogspot.com

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0