Vittnesmål om utomjordingar

För fyra år sedan dog Dr John E. Mack tragiskt i en bilolycka. Han var en välkänd professor i psykiatri vid Harvard Medical School, som forskade i alien abductions.

John Mack har under årens lopp intervjuat en mängd människor som sagt sig blivit bortförda av utomjordingar, även barn. 1994 intervjuade han t.ex ett 60-tals barn i Zimbabwe som fått "besök" av aliens. När han kom dit 2 månader senare var de fortfarande skärrade. 1994 kom hans bok "Bortförd" ut. Här är en film till minne av honom:Här hittar du resten av avsnitten

Jag måste säga att jag beundrar både Mack och alla andra som vågat prata så öppet om detta. 

Det som slår mig när jag lyssnar på ett av vittnesmålen är berättelsen om en ljus tunnel och mötet med någon kärleksfull varese. I mina öron låter det som när andra beskriver sina sina NDUer (nära-döden-upplevelser). Fascinerande, kan båda beskriva resor i andra dimensioner?

Visste ni förresten av Steven Spielberg hämtade inspiration till filmen "Närkontakt av tredje graden" från människor som upplevt sådana här möten?

Kommentarer
Postat av: Eva

Vad härligt att höra att du har det lugnt nu! Hoppas det fortsätter att vara så. :)

Jag hade ingen aning om att Spielberg hämtat inspiration från såna möten. Har aldrig sett den filmen, men känner igen namnet på den.

2010-12-14 @ 10:15:31
URL: http://cizzibellan.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0