Rivmärken och vatten


Jag har hittills bara hittat EN gemensam nämnare bland oss som fått oförklarliga rivmärken - vatten!

Det verkar nämligen som väldigt många upptäckt rivmärkena när de ställt sig i duschen. Det har då börjat svida någonstans på kroppen, de har kollat och - upptäckt rivmärkena.

Så var det till exempel med den här personen (klicka för större bild) vars inlägg jag hittade igår 2010-12-11 på ett nätforum.
 
Även jag har flera gånger upptäckt mina rivmärken just i duschen eller när jag tvättat händerna. Det har då börjat svida och jag har sett att de varit "färska". Gamla rivmärken brukar inte svida eller se ut på det sättet.

Kan det möjligtvis vara så att de här "energieformerna" inte gillar vatten? Tänk också på hur präster ibland använder vigvatten får att beskydda och få bort "vissa saker".

Någon mer av er, som fått rivmärken, som gjort den här kopplingen?

Kommentarer
Postat av: Anna

.... Har du provat vigvatten? Känns som lite forntid, men det kasnke fungerar? :)Sv. Ja, visst går tiden fort. Har inte handlar några julklappar än heller... När ska man hinta allt Kram

2010-12-12 @ 21:05:46
URL: http://obergs.blogg.se/
Postat av: Elin

Tack så mycket!. Ja de blir mer personligt då tycker jag!. Inte något som alla andra har. :)Vet inte om jag råkat ut för just detta. Har oftast varit medveten om när och hur jag fått mina rivmärken (min katt) haha :)

2010-12-12 @ 21:37:35
URL: http://elinmargaretas.blogg.se/
Postat av: kajsa

Jag har faktiskt upptäckt rivsår i duschen som börjat svida, men det kan ju vara så att jag inte upptäckt dom innan bara. Men vem vet!

2010-12-15 @ 20:53:03
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: Amanda

hej Eva =)som svar på din tidigare fråga så kan jag inte hitta en direkt koppling. Möjligtivst att det övernaturliga kom på tal ungefär runt den tiden, och att jag kände mig olustig den natten då jag kände rivmärket.

Det var ganska färskt... inte riktigt, lite sårskorpa hade det bildats. Som om det var rivet någon timme innan, liksom.Men jag har då aldrig märkt av dem i duschen, utan snarare när jag ska sova. För då har jag av en vana att klia mig lite, gnida armarna mot varandra osv.. haha.

2010-12-16 @ 21:28:46
URL: http://krozz.blogg.se/
Postat av: Ma

Även jag har fått sådana där oförklarliga rivmärken. Men jag har lagt till dem när skulle sova. Då har dessa märken svidit. En gång vaknade jag faktisk av att ett dessa märken sved och brände...

2010-12-25 @ 16:41:12
URL: http://berattelserochtankar.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0