Ska jag bara glömma allt...eller?

Jag har haft lite svårt att "hålla mig". Har med andra ord gjort lite research på nätet igen. Vill ju gärna få förklaringar till VAD jag drabbats av och VARFÖR. Men, det är nog inte är så bra att rota för mycket i det här... 

De senaste dagarna har jag haft kontakt med flera andra som fått oförklarliga rivmärken. Och konstigt nog verkar de flesta vara unga tjejer. Eller är det bara så att killarna inte vågar prata om sina upplevelser? Men än har jag inte lyckats hitta någon gemensam nämnare, något som skulle kunna förklara varför just vi råkat illa ut.

En organisation i England, som utreder UFO-händelser, vill ställa lite frågor om mina upplevelser. Men jag har inte svarat dem än, ligger lite lågt... I natt vaknade jag nämligen av att jag upplevde att jag blev påhoppad av något, inte ett vanligt spöke. Snarare en insekt... Konstigt.

Ska nog inte forska vidare just nu, känns nämligen som påhoppen blir värre så fort jag rotar i detta. 

Kommentarer
Postat av: Felicia

Jaaa det rä märkligt allt detta :OSV: joo det avr länge sen det, men det finns spöken det vet jag, undrar du om det som hände eller!? :)PUSSS

2010-12-04 @ 12:52:42
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: J e s s i c a

Sv: Jag tänker inte så ofta på det här med spökerier men väldigt ofta känner jag mig iakktagen och något "större" har det inte hänt på en tid nu.

2010-12-04 @ 12:54:31
URL: http://jessicaasplace.blogg.se/
Postat av: soffie

va häftigt att de fick tag i dej ända från England,

hua va äckligt det lät usch vad mycket knepigt du får stå ut med kan de inte bara lämna dej ifred,

kramar till dej å ha en skön paus utan spöekerier hoppas jag.

2010-12-04 @ 13:45:48
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Nenne

Hejsan!

Vad roligt att du hittade till mig.

Ja jag har varit med om en hel del faktiskt, vet att jag skrivit lite om det på min blogg men jag vet inte alls vart i arkivet. Var på en seans i april också :) skulle vara jättekul och höra vad du har varit med om!Take care

2010-12-04 @ 13:51:01
URL: http://nennsu.blogspot.com
Postat av: nellie

sv:

ooj det låter läskigt! Jag har också upplevt saker men jag vet inte om jag inbillar mig eller om det verkligen är något med andar eller spöken att göra.. Men hela livet känns det som att någon eller något följer mig, med mig hela tiden. Jag har flyttat 7gåner och ändå har jag inte kommit ifrån det. När jag bodde i ett hus hörde man tydligt som om någon gick på övervåningen, nu mera bor jag i en lägenhet med pappa, och där har tavlor trillat ner, radion har satts på med högsta volym på radion, och jag klarar knappt av att diska hemma för det känns som om någon glor mig i nacken, jag får panik, svårt att andas och måste bara vända mig om och se om någon är där. Jag vet inte om det är för att jag är rädd för att någon ska befinna sig i hemmet eller om det finns någon/något..

2010-12-04 @ 13:52:35
URL: http://nelliiej.blogg.se/
Postat av: amanda

sv: Jag diskuterade lite med mina föräldrar och vänner kring just detta, och de sa att rivmärken är speciellt för demoner.

Du måste hitta nån att driva ut demoner hos dig! Be en präst göra det eller något. Min ungdomsledares kompis hde demoner och dem drev ut demonerna via gud och dom demonerna hade fått den människan att göra hemska saker, som att sno saker pga röster, skada folk osv. Hon satt i fängelset men de fick iaf ut demonerna ur henne så hon kunde sitta i fängelset i ro utan att sitta och skrika och låta på olika sätt och det var riktigt äckligt.Dessutom tror ja även på de du sa, att du ska låta det vila lite! Skippa leken anden i glaset osv, för de får bara alla andar att vilja leka med dig ännu mer, besöka dig ja allt! när man är rädd för dom så kommer dom, o busar med dig. visa vem som bestämmer! att du inte tänker låta dom vinna!:)

2010-12-04 @ 14:30:03
URL: http://itsmenotyou.blogg.se/
Postat av: amanda

sv: här är även en till som upplevt rivmärken:

http://jesus.ifokus.se/Forum/Read.aspx?ThreadId=4d8daaf0-7eac-4fa3-b79f-e5cf93f0e6b9&

GroupType=Se.iFokus.Community.Board.ForumGroupHar du hållt på med newage förr? Dvs svart magi, svart konst, tala med djur osv. Eller något i den stilen?

2010-12-04 @ 15:48:11
URL: http://itsmenotyou.blogg.se/
Postat av: Susanne P

Men usch då...!

Hoppas att du kommer på ett sätt att slippa detta eller denna varele...

Kram på dej!

2010-12-04 @ 16:50:49
URL: http://www.susannep.blogspot.com/
Postat av: Tanna

Ibland är det kanske bäst bara att inte rota i det för mycket...?

Hoppas att du mår bra annars och att du trivs i lägenheten. Kram Tanna

2010-12-04 @ 22:09:38
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: sarah

läskigt :O varför får man så?

2010-12-05 @ 01:12:08
URL: http://sarahps.se
Postat av: Camilla

Du säger väl till då du är tillbaka!

Kram på dig!

2010-12-05 @ 09:40:23
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Princess<3

läskigt det här med övernaturligt, har själv varit med om saker!

2010-12-05 @ 10:13:57
URL: http://bergbackaskaniner.blogg.se/
Postat av: Ninni

Usch vad hittade du för bild..RYSHoppas du får en riktigt fin söndag..kramen

2010-12-05 @ 12:25:54
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: ulla

Mystiskt!

Men det kan ju knappast vara något högre väsen som håller på med rivmärken och fysiska manifestationer.

Själv är jag vän ( och har träffat en gång) Anette Carlström på facebook. Hon lever i ett medvetandetillstånd av frid och glädje och lägger ofta in länkar om vad som kan hända 2012, om UFO:s och sköna kärleksfulla meditativa filmer.

Det enda jag kan tänka är att du ska fortsätta jorda dej och rikta uppmärksamheten mot ljus och kärlek och högre medvetande.

Och det handlar INTE om att bara tänka positivt och tränga bort det negativa, istället talas det om att Leva IGENOM smärtan och komma ut på andra sidan. Det finns en "nåd" som hjälper för den som vågar stanna kvar och uppleva det som finns.

2010-12-05 @ 15:44:57
URL: http://ullaunna.blogg.se/
Postat av: Mimmi

sv: Magkänslan är väldigt bra att följa, dock så litar vi inte alltid på den eller vågar helt enkelt inte.Måste även kommentera detta, gud så hemskt. Ja tur att jag inte få vara med om något sånt här (peppar peppar ta i träd).

2010-12-06 @ 13:02:03
URL: http://morewishes.blogg.se/
Postat av: Natta Jones - Ett sliddjurs bekännelser!

Tjejer letar nog mer och hittar små rivmärken på kroppen. Killar tänker mer "Äh, jag har väll rivit mig i sömnen". Jag är mer som en kille och antar att alla rivmärken jag får är självgjorda.Men du som är intresserad kanske vill veta att min pojkvän alltid brukar lägga märket till en massa rivmärken på min kropp. Mest på armar, höfter, mage och rygg. I veckan vaknade jag upp med ett centimeterstort "papercut" på fingertoppen som tagit flera dagar att sluta värka t.ex.

2010-12-22 @ 19:32:34
URL: http://nattajones.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0