"Du har ett implantat"

En varning, det här inlägget är lite crazy, men här kommer det ändå...

Som ni kanske minns så fick jag sommaren 2008 höra att jag hade utomjordingar hemma. Men tanken på att osynliga aliens strök runt i min lägenhet kändes så absurd, så jag viftade bara bort det.

Två månader senare började det spöka i lägenheten, så då tvingades jag ju inse att det finns ett och annat som man kanske inte trott på tidigare... Och ett tag var det riktigt olustigt, så jag flyttade hem till min mamma. Men, det började hända saker där också - och jag hade konstiga drömmar.

En natt drömde jag att jag fick en akupunkturnål instucken på insidan av foten. Det gjorde ont. När jag sedan vaknade hade jag ett litet stickmärke där. Tänkte att det kanske bara var från min dunkudde... Några månader senare såg jag att dottern hade tre stickmärken på samma ställe på sin fot...

En annan natt drömde jag att jag satt med huvudet framlutat och munnen vidöppen. Mina ögon var slutna men kände att jag hade några långa metallpinnar instuckna i gommen, så jag drog loss dem en efter en. Sedan minns jag inget mer.

 Kort därefter upptäckte jag att jag hade tre runda hårda knölar i gommen. De var placerade som i en triangel och jag hade aldrig sett dem tidigare. Slagrutemannen sa att jag fått ett "utomjordiskt implantat" i munnen, men att han skulle störa av det. Men jag har bokat tid hos tandläkare nu för att kolla upp det.

Uppdatering:
Min tandläkare skickade mig vidare till en specialist som sa att det rörde sig om något som heter Torus Palatinus, en ofarlig förändring av bentillväxten i gommen. Vid förvärrade problem kan det opereras bort.


Tvärs över Atlanten...

Det här "fenomenet" med rivmärken blir bara allt konstigare och det verkar vara mycket större än jag någonsin trott.

När dottern i september 2008 visade sitt första rivmärke viftade jag bara bort det, sa att hon nog råkat riva sig själv. Men att en sådan till synes obetydlig händelse skulle vara början på något större - det hade jag ingen aning om.

Mitt sökande efter svar gjorde att jag fick kontakt med några personer i USA, där verkar fenomenet verkar ännu vanligare än i Sverige. I går mailade jag en av dem, bara för att berätta att jag uppdaterat mina engelska sidor. Han svarade:

"Eva, It's interesting you email me today. Yesterday I was thinking about you, and also I felt a burning itch in my neck and it was..... the scratches again. The timing of my thoughts of you, and the scratches appearing last night, is very weird. How have you been? Have you had scratches lately?"

Är inte det här väldigt märkligt? Samma dag som jag får rivmärket tänker han på mig och blir också riven... Det här kan absolut inte handla om spöken. Det måste vara något utomjordiskt. Något som verkar ha järnkoll på oss, något som vet vad vi tänker på, vilka vi kommunicerar med och var vi befinner oss.RSS 2.0