Begravde de en utomjording?

Enligt den här filmen så kraschade ett UFO i Texas redan 1897.

Här berättas om hur man försökte rädda en utomjording som sedan dog.
Och platsen bevakas än idag... Läs mer
The Aurora, Texas Crash of 1897


Att hjälpa spöken vidare

Jag har ofta förundrats över de som har spöken i sitt hem - men inte gör något. Särskilt upprörd blir jag när barn är involverade.

När jag fick problem sökte jag hjälp direkt. Jag kom i kontakt med både medium och slagrutemän och de gjorde vad de kunde. Men, spöken fortsatte ändå att dyka upp runt omkring mig. Så jag insåg att det var lika bra att jag lärde mig ta hand om det själv. Slagrutemannen blev min mentor. Numera får jag sällan "besök" och får jag det så känner jag mig ändå lugn och trygg och kan ta itu med det.

För en vecka sedan fick jag kontakt med en tjej som hade rejäla spökproblem. Det visade sig att hon hade hela 8 spöken i sitt hus, alla från vikingatiden. Jag mailade över lite tips. Nästa dag hade hon hjälpt alla 8 spökena vidare! Är det inte fantastiskt? :-) Jag blev så glad när hon berättade att du nu fått lugn och ro i sitt hem.

Så ni som har problem och funderar på att flytta; gör åtminstone ett FÖRSÖK att hjälpa spökena vidare. Att fly problemen genom att flytta, och låta nästa boende ta över "problemet", är ingen bra lösning. Sök istället hjälp - eller försök att prata med dem själv. Det handlar ju egentligen bara om visa lite ödmjukhet.

Tänk dig själv om DU fastnade i "spökstadiet" och ingen ville hjälpa dig... Hemska tanke.

Tack Mija :-) Jag har mailat dig.
Kram!


Spökställen i södra Stockholm

I går tipsade jag om Riksantikvarieämbetets söktjänst, där man kan hitta en del intressant. I dag tänkte jag berätta om en plats som jag känner till sedan tidigare. En plats där det sägs finnas en hel del spöken... 

I Stockholm finns flera gamla kolerakyrkogårdar, som knappt syns. Men strax utanför tullarna, nära Gullmarsplan, kan man fortarande se spår efter en gammal pest- och kolerakyrkogård.

Här passerar folk dagligen, men det är nog inte många som lägger märke till de få gravstenar som fortfarande finns kvar. Och vem kan ana att den lilla röda stugan är en gammal dödgrävarbostad?

Det sägs att det vimlar av osaliga andar och andra energier här. Det har nämligen inte gjorts någon avstörning än, men jag har hört att det finns planer på det under det närmaste året.Väster om kyrkogården ligger Skanskvarn, en väderkvarn där det sägs spöka. Och en bit österut, i Hammarbyhöjden, ligger den ökända Galgbacken. Så i det här området skulle jag inte vilja bo.

Har du koll på vad som finns där du bor? 

Läs mer
Kolerakyrkogården

Så kollar du ditt bostadsområde

Jag vet inte om jag nämnt det, men jag har alltid varit intresserad av arkeologi och historiska platser. Och intresset har växt sedan jag kom in på det här med spöken...

Min erfarenhet är att spökerier ofta har koppling till platsen och vad som funnits där tidigare, eller vad som HÄNT där. Till exempel så kan man få uppleva lite otrevliga saker om man bor nära gamla avrättningsplatser eller gravar. Men hur undviker man då att hamna på en sådan plats?

Bor man i Stockholm kan jag tipsa om "Stockholms spökhus" som jag skrivit om tidigare. Där kan man läsa om några "ökända" platser i Stockholm som man kanske ska undvika. Vissa platser har störts av under årens lopp, andra inte. 

Ett annat tips är att gå in på Riksantikvarieämbetets hemsida och söka rätt på sitt bostadsområde. Där kan man se alla kända fynd. Sedan kan det naturligtvis alltid finnas sånt som inte hittats än och därför heller inte märkts ut.I Stockholms innerstad finns faktiskt en del stora gravplatser, som inte ens är syns. En av dem är Stureparken, som faktiskt bara ser ut som en vanlig liten park. Men, från 1600-talet fram till mitten av 1800-talet så begravdes upp till 10.000 pest- och koleraoffer här. Om det spökar? Nej, jag har hört att det är lugnt nu eftersom flera avstörningar gjorts. Men i morgon ska jag berätta om en annan plats som INTE är avstörd än.

Läs mer
Om Stureparken - hos Wikipedia

Utomjordingar - i karantän? :-))

På Aftonbladet kan man idag läsa om konferensen i London där man diskuterar aliens. Ska bli väldigt spännande att höra om det kommer fram något nytt. 

Det har ju hänt en del på den här fronten de senaste tio åren. Tänker då främst på The Disclosure Projekt, som jag bloggat om tidigare. Det är en sammanslutning av ett 20-tal f.d militärer etc som vill att myndigheterna ska berätta sanningen om alla utomjordiska kontakter. Vid en presskonferens 2001 (inför ett 100-tal mediarepresentanter) sa de att NASA m.fl medvetet mörkat detta i mer än 60 år.  

Kanske var det just den konferensen som ledde till att ett flertal länder faktiskt öppnade sina UFO-arkiv för allmänheten. Och allt fler UFO-rapporter fortsätter att strömma in. Jag skulle bli väldigt förvånad om det inte händer något stort snart.

Frågan är bara hur vi skulle reagera i en sådan situation, när det blir uppenbart att vi inte är ensamma längre. Många menar ju på att det skulle orsaka panik.

Här i Sverige finns tydligen ingen riktigt plan hur vi ska gå tillväga om vi får besök. Men 1986 sa dåvarande Lantbruksstyrelsen att "eventuella utomjordingar som kommer till Sverige ska hållas i karantän"
:-)) Herregud, det blir kanske VI som sätts i karantän i stället!

Läs mer
Aliens 'probably out there'  World News Australia, 2010-01-26  
Scientists to discuss alien life Yahoo Breaking News, 2010-01-26
The Disclosure Projekt


Forskare varnar för utomjordingar

Har ni läst Aftonbladet idag? Där står att brittiska forskare och astronomer nu varnar för att utomjordingar kan vara farliga.

Samtidigt som vissa gör allt för att hitta intelligent liv i rymden så finns det andra experter som går ut och varnar för kontakter med utomjordingarna:

– Konsekvenserna av en kontakt behöver inte bli det vi hoppas på. Vi måste engagera FN och regeringar i de här diskussionerna, säger Marek Kukula, astronom vid Royal Observatory i Greenwich.

Äntligen! Jag och en god vän har diskuterat det här flera gånger de senaste två åren; att man inte får vara naiv och tro att andra existenser är vänligt sinnade. Det kan nämligen vara precis tvärtom. Så det där med att skicka ut rymdsonder och berätta att vi finns och var vi finns... det är bara korkat.

Själv är jag övertygad om att vi redan ÄR upptäckta, iallafall av några av dem. Jag har nämligen sett UFOs tre gånger; 1977, 1978 och 2008. Vid alla tre tillfällen har en annan person varit med och sett samma sak. Så visst finns de, men jag inte ha med dem att göra!

Läs mer
Aliens may be dangerous The Sunday Times, London, in The Australian (2007)
Mina andra UFO-inlägg

Det går framåt

Det är otroligt, allt som hänt sedan hösten 2008. Inte minst med min egen utveckling.

Då, för 17 månader sedan, var jag nästan knäckt av att inte kunda sova i mitt eget hem på grund av bullret från företaget i huset. Och sedan började det dessutom spöka - jag som inte ens trodde på spöken! Mitt liv var upp och ned och jag var ärligt talat SKITSKRAJ!

Men idag tänkte jag berätta lite om den positiva utvecklingen.

Sedan ett par månader går jag på kurs hos slagrutemannen. Vi träffas ungefär en gång i månaden och jag får då lära mig lite olika tekniker. Syftet är att jag ska kunna hjälpa mig själv - och på sikt även andra. Det känns bra, då slipper jag vara beroende av andra. 

Idag är det betydligt lugnare omkring mig och jag känner mig trygg i mig själv. Dyker det upp spöken i mitt hem så kan jag kommunicera med dem och hjälpa dem vidare.

För ett par dagar sedan fick jag kontakt med en tjej som verkar ha det rätt tufft. Så jag känner mig redo att göra ett försök, se om jag kan hjälpa henne på något sätt. Jag ska göra så gott jag kan och ber sedan slagrutemannen att checka av att allt är OK. Förhoppningsvis hinner jag klart i morgon kväll.

Läget under kontroll

Jodå, det har varit lugnt och skönt i över två veckor nu. Så jag började nästa fundera på att släppa den här bloggen :-)  

Har inte känt av något spöke på över två veckor. Inte sedan jag hjälpte min kompis lillasyster över till andra sidan...

Det har även lugnat ned sig med rivmärkena. Ni minns kanske vad det där norska mediumet skrev om dem som river mig? Att det är några svarta varelser som bara vill retas. Jag bad om ett förtydligande och fick då veta att dem inte skulle släppa mig om jag var rädd - och att jag skulle prata med dem. Så jag gjorde det.

Sedan var det lugnt i två veckor, men i går blev jag riven igen. Är de här varelserna verkligen så korkade så de inte fattar vad jag säger? Eller vill de bara vill få uppmärksamhet? I så fall ska jag inte "bjuda" på det.

Jag är inte det minsta rädd för dem - bara så enormt LESS! Ska ta ett samtal med dem i morgon, när jag är ensam hemma. Men den här gången ska jag vara väldigt tydlig; RESPEKT får man bara om man FÖRTJÄNAR det. Man får det definitivt INTE genom att smyga runt och rivas. Det är bara fegt! Och lågt. Riktigt lågt.
David Wilcock - om parallella universum

På min första blogg berättade jag om David Wilcock och hans intressanta forskning. 

Hans föreläsningar är verkligen fascinerade. Han berättar om universum, geometri, parallella världar, resor i tiden, 2012, chakras, den märkliga tallkottkörteln (i hjärnan) och - hemliga militära experiment. 

Kan verkligen rekommendera er att avsätta lite tid i kväll och kika på de här klippen. Totalt är det 10 avsnitt. Det Wilcock säger kan låta flummigt i början :-) men blir bara intressantare ju mer han berättar. Missa inte detta!

Del 1:

 

Del 2:
Här hittar du alla 10 avsnitten samlade på en och samma sida

Dofter

Idag tänkte jag skriva lite om dofter från "andra sidan"...

I ett äldre inlägg (läs här) berättade jag om när jag mailade med ett medium om de konstiga ljuden i mitt lägenhet - och de plötsligt började höras hos honom! Hur gick det till, vad hände? Han hade en teori om att mediala människor kanske själva kan utlösa ljuden, men jag var tveksam.

Vad gäller dofter så har t ex Anita berättat att "hennes" spöken spred en lukt av brandrök.

För två, tre veckor sedan hade jag en mindre behaglig doftupplevelse... Det var när jag klev in i min bil, som fortfarande står parkerad vid min gamla bostad. När jag klev in kände jag en vedervärdig stank, ja det luktade... bajs! Tänkte att jag trampat i något olämpligt eller att bilen blivit unken av att stå parkerad så länge. Men efter en kort stunds körning försvann doften.

Någon vecka senare sitter jag i möte på jobbet och känner samma äckeldoft. Jag skulle förmodligen aldrig bloggat om den här händelsen om jag inte läst Trollmors kommentar på det här gamla inlägget. Hon hade nämligen överrumplats av samma doft hos sig, dagen därpå!

Se gärna det här klippet från "Det okända" om spöken och lukter


Uppdatering:
Kom att tänka på att det förut funnits bondgårdar vid mitt gamla hus, där jag först kände den där "doften". Vet i sjutton om det inte var just kobajs det luktade... Kanske en gammal bonde som fick för sig att "hemsöka" min bil? Det bygger ju en massa där i området, så han blev kanske störd. Har hört från flera håll att när stora byggen sätts igång så kan det trigga igång spökerier.Spöken från ex-mannen?

Jag som hela tiden trott att spökerierna bara haft med min gamla lägenhet att göra, men nu börjar jag misstänka något annat också...

Under mer än ett år gjordes flera spök-rensningarna av min gamla lägenhet. Både medium och slagrutemän var involverade. Men, det kom bara nya spöken...

Allt tydde på att spökena lockades dit av bullerstörningarna i huset, så till slut orkade jag inte längre utan flyttade därifrån. Men, efter en tid fick jag besök även i min andrahandslägenhet! Slagrutemannen menade på att jag bara haft oturen att hamna på en ny "spökväg".

Men efter de senaste rensningarna så har jag blivit lite fundersam. Dottern har dessutom klagat på att det känts obehagligt hos hennes pappa. Så vi kollade upp exmakens bostad på distans (utan hans vetskap). Det visade sig finnas ÄNNU MER spöken där! Min aura var minst "angripen", medan min dotter och särskilt hennes pappa hade mer än dubbelt så mycket som jag. Två gånger har vi rensat hos honom.

Personen jag talade med igår sa att det kan tyda på att problemen kommer från exmannens hem! Och varenda gång dottern åker från sin pappa får hon tydligen med sig några spöken/andar hem till mig!

Exmaken bor vid ett nedlagt mentalsjukhus och vid sådana sägs det ju vimla av spöken. Men varken han eller hans sambo tror på spöken. Men sambon har berättat att en av hennes vänner, som flyttat in i det gamla mentalsjukhuset, hör konstiga skrik på nätterna...

Dessutom har exmaken haft jobbuppdrag på ett ställe som dottern beskriver som obehagligt, så det lutar alltså åt att spökena kommer antingen från mentalsjukhuset och/eller från hans arbetsplats. Han har förresten haft mycket problem med hälsan sedan han flyttade in hos sin sambo. Kan alltså tyda på att miljön där inte är så sund...

Det var när dottern berättade om att det elektriska krånglade hos pappan som jag blev lite misstänksam. Och så det där med att hon kände sig iakttagen.

Det här kan alltså förklara varför det inte hjälpt att jag flyttat. Så nu måste jag lära mig att "rensa" dottern när hon kommer hem från sin pappa. Ska även undersöka om jag kan få hjälp med en större rensning av området där han bor.

Ja herregud, vad säger ni om detta?


Har de andliga aktiviteterna ökat?

Sedan det började spöka hos mig 2008 så har jag funderat mycket över andevärlden. Att det finns hemsökta platser har jag förstått nu. Men hur kommer det sig att mina problem fortsätter... fast jag flyttat?

Flera medium menar på att spöken inte kan rivas och att de dessutom är platsbundna. Men vad är det då som river mig? Och hur kan det komma sig att det spökar även där jag bor nu?

En medial kvinna skrev för ett halvår sedan på ett forum (iFokus) att andevärlden blivit mer aktiv. Tänker också på min vän som jobbar med avstörningar - han har hur mycket som helst att göra.

Och visst pratas det mer om spöken numera. Idag blir man inte längre förvånad när folk berättar att det spökar hos dem. Beror det här bara på en ny medvetenhet, efter program som "Det okända"? Och att vi vågar prata mer öppet om sånt idag? Eller har spökerierna ökat - och i så fall varför?

Några som jag har kontakt med tror att en del av mina spökproblem är relaterade till något utomjordiskt. Och det verkar ju hända en del "där uppe". Tänk bara på alla UFO-arkiv som offentliggjorts det senaste året. Och presskonferensen i USA där flera militärer krävde att myndigheterna skulle berätta sanningen. För att inte tala om den här märkliga Norge-spiralen som syntes när Obama skulle hämta sitt fredspris...


Nåja, ibland tvekar jag om jag verkligen vill veta vad som finns därute. Jag vill bara slippa de här "påhälsningarna". I väntan på en lösning gör jag allt för att stärka mig själv, såväl mentalt som fysiskt. Jag tror nämligen man blir mindre mottaglig då. 

Vad tror du själv, har aktiviteterna ökat? Eller handlar det bara om att vi blivit mer öppna?  
 
Läs mer
Onda andar... - Finns de? Diskussioner på iFokus


Om auran och mottaglighet

Jag hoppas jag inte skrämde bort alla med gårdagens inlägg :-) Tänkte nämligen berätta lite intressant som jag fick veta i går kväll. 

Jag tog kontakt med min vän som jobbar med avstörningar igår. Ville höra vad han trodde om min teori om att "hemsökelser" kan sprida sig.

Jodå, han hade ett liknande fall med en mor och dotter, som tydligen båda var lite mediala. De räckte med att de hade kontakt via fast telefon, mobil eller mail - så gick tydligen någon form av negativ energi över från den ena till den andra. Exakt vad det handlade om ville han inte berätta. Men det stärker ändå mina misstankar. 

Det här påminner om förra året, när jag pratade med en medial kille om de konstiga ljuden jag spelat in i min lägenhet en natt. Han sa att han hade fångat upp exakt samma ljud när han var hos mig. Det var bland annat en form av små knäppningar i luften. Men - under tiden vi pratade om det började ljuden plötsligt höras i HANS lägenhet! Han blev så förvånad att han började skratta.

Nåja, i går fick jag iallafall veta att det kan finnas en koppling mellan vår ökade mottaglighet för sånt här och hur våra auror ser ut. Min vän pratade om sju auror, som är kopplade till våra olika chakran. Jag som bara trodde man hade en aura... Blev lite orolig eftersom jag och dottern upptäckt att vi kan göra våra auror större genom tankekraft. Var det kanske dumt att experimentera med sånt? Nej då, sa min vän, det var snarare en bra utvecklingsövning. Att det händer något med auran beror snarare på yttre faktorer som vi inte kan styra. Han skulle forska vidare i det. 

Jag började med yoga kring 2006/2007 och där jobbar man ju en del med sina chakran. Kanske öppnade jag upp för mycket? Nåja, jag slutade iallafall med yogan när jag upptäckte att det spökade hemma... Så jag ligger lågt tills jag vet om det finns en koppling. Yoga är bra, men kanske inte för alla.

Jag fortsätter att luska i det här - och mina vänner också :-) Och jag lovar att berätta vad jag får veta.

Läs mer
Kundalini - Risker och information
- Väck ej den kundalini som sover 
Dangers of Yoga, Kundalini, and Transcendental Meditation - länksida
 

Hemsökta bloggare...

Vet ni, jag börjar misstänka att det är så att vissa blir "hemsökta" bara de läser min blogg. Ja, inte alla - men de som är lite mer öppna och mediala. Läs här bara:  

Anita - har liksom jag flytt från en hemsökt lägenhet. Hon har också drömt om utomjordingar den senaste tiden - fast hon inte tror på dem. Hon har inte blivit riven, men för ett par veckor sedan kände hon av konstiga stick i ben och rygg, något som även jag känt av. 

Maria - har inte bara haft konstiga drömmar och fått rivmärken. Hon har även fått påhälsning av en underlig väsande varelse. Hon har lovat att publicera en bild som visar hur den ser ut. Men nu har hon inte bloggat på länge, så jag vet inte vad som hänt.

Laika - har varit med om märkliga saker tidigare. Men den senaste tiden har saker börjat flyttas och försvinna och - hon har fått rivmärken!

Sussi - har haft besök av en konstig varelse sedan 2001 då hon flyttade till ett nytt hus. Hon har sett den med egna ögon, och den liknar en Chapacabra. Hon har blivit fasthållen av den och hon uppfattar den som ond. Men hon har inte fått några rivmärken. Hon hör ett konstigt pipljud innan den dyker upp. Jag tror jag vet precis vad hon menar för ljud... 

Annelie - läste min blogg i går och blev rädd att det som hemsöker mig kanske skulle komma till henne. I morse vaknade hon med ett oförklarlig rivmärke på ena axeln.

Vad har vi då gemensamt? Jo, alla verkar vi vara "öppna" och mer eller mindre mediala. Några av oss har bott på ställen där det spökat, kanske blir man mer känslig då? En annan som haft både spökbesök och fått rivmärken är Augusta. Men för hennes del började det redan innan vi fick kontakt. Vet inte om hon är medial, men det räcker kanske att man har erfarenhet av spöken?

Mediumets svar...

En medial vän bad sin kollega ta reda på vad det är som ger mig rivmärkena. Och igår fick jag svar.

Så här skrev hon:

"jeg fikk inn at det var noen de var ikke så høye, lange armer og tynne fingre nesten klør 4 fingre lange negler. Kunne se ut som busemenner svart busket hår rundt ansikt store øyne. Dette er noen som du var redd for når du var liten, det er mulig for deg nå å jobbe med angsten og da vil de forsvinne. Jeg tok kontakt med dem og de synes ikke de er slemme det er som de tror de erter deg. Du hadde mye kontakt med dem da du var liten. Du har muligheten til å komme ut av det."

Översättning
Stort tack till Trollmor, som hjälpte mig med översättningen. Tänk, jag och Ninni som trodde att bussemenner betydde "snorkråkor" :-))

Mediumet menar alltså att rivmärkena kommer från några korta varelser med runt huvud och svartbuskigt hår. De har stora ögon, långa armar och fyra kloliknande fingrar. De ser ut som hin håle, en skrock figur i skuggvärlden. De verkade inte elaka eller onda, utan vill bara reta mig.

Utseendemässigt stämmer det lite med vad ett medium sa i maj förra året om små, svarta varelser. Något liknande sa ett annat medium i juni. Några veckor senare hittade jag den här bilden på Veronicas blogg. Tyckte den påminde om deras beskrivning (se inlägget).

Men, andra saker stämmer inte alls. Mediumet skriver att jag varit rädd för dessa varelser när jag var liten och att jag hade mycket kontakt med dem då. Det är helt fel! Jag kan inte minnas att jag haft några oförklarliga rivmärken före 2008 och jag har heller aldrig någonsin sett några konstiga varelser!! Att de inte är elaka stämmer inte heller, de har ju terroriserat mig och mitt barn under mer än ett år och fast vi flyttat och nu bor i andra hand så fortsätter de att förfölja oss!!!

Vad vill jag då säga med detta? Jo, att det är viktigt att inte tro på allt man får höra. Istället får man försöka lita mer till sin egen intuition. Sanningen ligger kanske någonstans där mittemellan.

Uppdatering:
Jag fick efter några dagar ett förtydligande från mediumet. Hon hade försökt "ta bort" dem men det gick inte. Jag fick därför rådet att själv försöka prata med dem. Men jag fick inte vara rädd, då skulle de inte släppa mig...

Ett oväntat besök

Ikväll hände något som gjorde mig lite omskakad.

Jag har verkligen försökt stänga av medialt, men när jag satt vid datorn och läste en blogg kände jag plötsligt hur håren på armen reste sig. Det var inte gåshud utan den där statiska känslan jag ibland upplevt vid spökbesök. Men, jag kände inget obehag utan blev bara nyfiken på vem det kunde vara. 

Det visade sig att det var en barndomskompis lillasyster!

Jag tappade kontakten med dem båda för mer 20 år sedan, men jag minns lillasystern som en väldigt glad och trevlig tjej. För några månader sedan fick jag på omvägar veta att hon avlidit efter en tids sjukdom. Jag blev ledsen och tänkte på barnen hon lämnade efter sig.

Och ikväll dök hon plötsligt upp här. Jag blev helt överrumplad! Det verkade som hon ville att jag skulle kontakta hennes syster, min gamla kompis. Jag blev så paff så jag sa bara att jag skulle tänka på saken, ville inte lova något. Tvivlade ju på det jag kände, tänkte att jag kanske inbillade mig. Hon försvann och jag slängde i väg ett mail till min vän slagrutemannen.

Efter bara en kortstund kände jag en närvaro igen och nu kändes det kyligt. Det var nog inte bara draget från fönstret... Jag fick åter igen in att det var en kvinna som dött nyligen. Konstigt! I samma ögonblick ringde slagrutemannen.

- Hon har inte gått över till andra sidan, sa han. Hon är hos dig igen.
- Ja, jag märkte just det, sa jag.
- Hjälper du henne eller ska jag, undrade han.

Jag bestämde mig för att göra det själv. Efteråt blev jag väldigt berörd. Sedan mailade slagrutemannen och bekräftade att han känt att hon gått vidare. Kändes bra.

Jag kollade sedan upp när hon avlidit och det visade sig att det var nästan på dagen ett år sedan hon dog och snart är det ett år sedan begravningen ägde rum. 

                                       
Besöket väckte en tanke som jag haft tidigare. Vad gör man när spöken/andar dyker upp och vill att man ska framföra något till anhöriga, som inte tror på "ett liv efter detta"? Fick för en tid sedan besök av min arbetskollegas pappa som precis gått bort. Min kollega har skrattat lite åt mitt prat om spökerier och menat på att det nog bara "hände i mitt huvud". Då är det väl knappast läge att säga att hennes pappa sökt upp mig... Eller hur skulle du själv göra?

 

Nya märken

Idag på jobbet upptäckte jag att det sved på utsidan av vänsterarmen, en bit ovanför klockan. Tittade och såg något som först liknade prickar...

Väl hemma såg jag att det var några ytterst små (korta) rispor. De satt på utsidan av armen en bit ovanför klockan, på ett ställe som jag knappt kan se utan en spegel. Mindes då att jag igår kväll flera gånger fått känslan av att något drog i min arm, väldigt subtilt... men känslan fanns ändå där. Fast märkena kom först idag.

I går morse fick jag förresten två rispor på höger sida bakom armhålan. Vill minnas att en eller två andra bloggare också fått märken på samma ställe. Från början syntes även ett svagt blåmärke, men det försvann snabbt.

I fredags fick jag veta vad det är jag är förföljd av - ska snart berätta mer om det. Men det verkar vara samma sak som Sussi får besök av. Och det är ingen vänlig varelse... 

Här ser ni de helgens rivmärken, på ryggen snett nedanför höger armhåla:

 

PS: Jag har idag uppdaterat inlägget om Chupacabra med en bättre bild


Spiralen över Norge

Det sägs att det här fenomenet, som sågs över Norge för en tid sedan, visar en misslyckad rysk raketuppskjutning. Men jag tror det är något annat...

Först ser man en märklig spiral växa fram, sedan ett svart hål. Skulle en misslyckad raketuppskjutning resultera i ett svart hål...? Det kanske snarare handlar om ett vetenskapligt experiment? Eller en koppling till Obamas Norge-besök? Hörde att norrmännen var upprörda eftersom han haft så bråttom hem att han skippade en middag. Hör det ihop med det här fenomenet. Skapade man kanske ett "worm hole"? I så fall skulle jag också bli skraj och skynda hem till min familj...

Det händer mycket uppe i himlen nu för tiden.David Wilcock har sina teorier:Se mer:
Nyhetssändning om händelsen - Norsk TV
David Wilcock om händelsen - radiointervju i 11 delar^
Another dire warning for 2012 - Fox News
UFO Spiral Wormhole over China - tyvärr helt på kinesiska 

Fler med rivmärken (4)

Någon av er påpekade att det bara verkar vara tjejer som får de här mystiska rivmärkena. Men här är en kille:Hans beskrivning stämmer bra med mina erfarenheter; både den brännande känslan, placeringen på armen och hur de såg ut.

Läs mer
Hela foruminlägget - länk till Gamereactor
Viktigt att dokumentera - är du också drabbad? Läs detta!

Fler med rivmärken (3)

Dagens inlägg kommer från Flashback forum där en tjej berättar om sina mystiska rivmärken."Jag känner igen mig i det hon skriver; rivmärkena, de kalla brisarna och de konstiga knäppande ljuden. Tråkigt att de andra på forumet inte tror henne. Jag vet hur det känns.

Läs mer
Hela inlägget på Flashback 
Direktlänk till bilden på hennes rivmärke

RSS 2.0