Hemsökt på semestern

Har precis kommit hem från Gotland där jag varit två veckor. De första fyra, fem dagarna var allt lugnt och kändes bra. Sedan kom den där känslan igen, av att allt inte var riktigt ok. Att jag kanske var på väg att bli "uppsökt" igen. Några timmar senare hände det.

Vi hade varit inne och handlat i en mataffär och var på väg till bilen, då plötsligt sved det till på högerhanden och jag upptäckte att jag fått ett litet blödande rivmärke... Senare samma dag ringde min mamma från Stockholm. Hon sa att hon kände olust hemma i lägenheten. Hon kunde inte beskriva det riktigt, men hon kände som att det var en negativ energi där... Jag sa inget om mitt rivmärke, eftersom jag inte ville skrämma upp henne när hon var ensam. Men helt klart är att "något" sökte upp oss samtidigt.

Jag har tyvärr tvingats att inse att jag inte kan känna mig trygg någonstans; "de" hittar mig tydligen var jag än befinner mig.

Några dagar senare hände förresten nästa märkliga sak. Jag och dottern var på väg ut och jag skulle ta på mig min sandal, men den var spårlöst borta. Vi letade i hallen, båda två. Sedan gick jag ut i köket och dottern i vardagsrummet. Skon var spårlöst borta. Vi gick tillbaka till hallen - där var den! Mitt framför ögonen på oss!

Jag fattar inte vad det är som pågår.

Rivmärken - drabbade i andra länder

Det finns en mängd sajter där folk skriver om sina konstiga rivmärken och alla undrar samma sak; varifrån kommer de?!

Det här exemplet handlar om ett par som båda vaknade med rivmärken med en dags mellanrum. På armarna. Precis där jag brukar få mina...


Länk till foruminlägget


Videon nedanför visar en tjej som fått samma rivmärken som mig, två parallella...Och här en kille som fått rivmärken på halsen:Kan vara riskabelt att ge sig ut på spökjakt...Dottern och jag har nu bott en vecka i några goda vänners hus. Men den tredje natten hade jag svårt att somna. Jag kände ett obehag, svårt att beskriva... men jag undrade om "eländet" kanske letat sig dit också. Nästa morgon vaknade dottern med en lång rispa på baksidan av underbenet... Och senare samma dag såg jag att jag hade en liten rispa på ena tån. Det spelar alltså ingen roll var vi befinner oss. Vi blir rivna ändå...

Fler exempel:
Tjej som vaknar med långa rivmärken på armen

RSS 2.0