Förklaringar till mina upplevelser

I går besökte jag min terapeut igen. Hon förklarade då varför det är viktigt att fortsätta terapin, även om jag inte tycker att hypnobehandlingarna fungerar. 

Det var först när jag kom i kontakt med min terapeut som jag började förstå vidden av alla de paranormala upplevelser jag haft. Eftersom hon är klärvoyant har hon kunnat förklara både VAD det är jag haft omkring mig och VARFÖR. Hon har dessutom hjälpt mig att stänga en del "portar" mot andra dimensioner. Skillnaden är enorm! Idag känns det som jag har fått tillbaka mitt liv och det är en oerhörd lättnad.

Men, jag har väldigt svårt att ta till mig det här med andra dimensioner och Einsteins teorier. Och jag tror aldrig jag kommer att kunna förstå det. Fast det viktiga är att jag inte plågas av spökbesök och andra paranormala påhopp längre, utan att jag äntligen fått lugn och ro i mitt hem.

Jag har förstått att traumatiska händelser kan skapa själsliga sår inom oss, vilket kan göra oss mer utsatta för olika sorters paranormala påhopp. Och det är först när man blir medveten och kan läka dessa sår som man kan slippa påhoppen. Kort sagt; det gäller att ta itu med sitt förflutna, även om det är jobbigt och man helst bara vill glömma.

Tydligen är det så att många människor som är utsatta för "påhopp" utan att förstå det. Istället letar de efter naturliga förklaringar till fysiska problem och annat som drabbar dem.

Det finns mycket som kan göra att vi plötsligt "öppnar upp" mot andra dimensioner. Rädslor och psykisk obalans till exempel. Eller att man bor på fel plats. Eller bara umgås med "fel" människor. För egen del har jag insett att min kontakt med slagrutemannen och kretsen kring honom gjorde att jag öppnade upp mot mycket...  Därför håller jag nu på och drar mig ur det nätverket.

Du som varit med om paranormala händelser - har du funderat över när det inträffade och vad som kan ha varit anledningen?

Kommentarer
Postat av: Lilitha

Tack Eva för din förklaring...Och det stämmer verkligen det du säger att man ska vara försiktig med vad man kan dra igång... Vi männsikor kan verkligen bli påverkade, både på gott och ont, av de männsikor vi möter eller umgås med. Skönt att du kommit ifrån honom och allt det jobbiga. Ska läsa lite från dina tidigare inlägg... alltid lär man sig något. Varma kramar till Dig. Lilitha

2010-11-11 @ 11:23:51
URL: http://lilitha.blogg.se/
Postat av: Thalina

Blir så glad när jag läser att du börjar få lugn och ro omkring dig och det är då på tiden.Hoppas att det kommer att bli så i fortsättningen också. Kram Thalina

2010-11-11 @ 17:04:00
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Lena

Go kväll vännen,

Ja som du vet har jag varit med om en del och jag vet när och varför. Så skönt att höra att hon kan hjälpa dig och att du nu har fått det lugnt omkring dig.

Kramis

2010-11-11 @ 20:56:21
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Synnöve

Godmorgon Eva.

LÄser och ryser.

Men samtidigt så förstår jag mera nu. För visst är det så att man kan starta upp saker själv genom att uppsöka andra som ska hjälpa.

Skönt det börjar lugna sig lite.

Det är sannerligen på tiden.Nu sitter jag och ser ut genom fönstret på snön som faller... Det är vitt, blåsigt och ganska varmt ute. Ett par plusgrader. Till skillnad mot gårdagens 10 minus.Bröddegen jäser, ska baka ut den. Sen blir det frukost här i huset.

Ha en skön helg nu.

Ta vara på dig.

Kramen Synnöve.

2010-11-12 @ 07:39:03
URL: http://nabolandet.blogspot.com
Postat av: tess

Många intressanta inlägg... jag funderar mycket kring tidigare liv för ibland känner man ju igen saker man inte har varit en del av. Bla känner jag en tillhörighet och en frid när jag befinner mig på Marieberg här i stan där vår stora mentalsjukhusområde låg... idag bara små delar kvar. Jag har ju även legat inne där ute och jag har aldrig varit så lugn. Varför? Visst de är ett naturnära fint om råde men de är som jag tillhör de... som om jag varit där innan jag kan inte ens förklara. Att jag tror på de hela ja varför? Något finns och sedan jag för många år sedan läste en bok om detta som var efter verkliga händelser ja då kände jag att jo något finns.Just nu har jag en kropp som strejkar rejält och då när jag läser dina inlägg funderar jag oxå på om jag samlar på mig energier som jag inte vet om som kroppen liksom lagrar för jag är frisk... tagit så mycket prover ändå mår jag skit... förstår bara inte varför.... men ajg känner ingen här som kan hjälpa mig igenom sådant. Tyvärr.Ja de är skönt att ha någon... jag är grymt beroende av sällskap och närhet och min man gör mig tillfreds och lugn...Klart man vill ha den närheten till någon. de är viktigt.Hoppas du får en bra helg nu...

2010-11-12 @ 08:33:52
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Anette

Jodu- att bakca ur dåliga relationer- kan avra svårt men ack så vikigt. Behåll din energi!

2010-11-13 @ 09:07:29
URL: http://bagger.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0