Hänt sedan sist

Det var ett tag sedan jag bloggade, men jag har försökt hålla mig ifrån allt som har med det "paranormala" att göra :-)  

Som jag nämnt tidigare så har jag börjat en lite annorlunda terapi. Det handlar om både hypnos och samtal med en person som är klärvoyant. Via terapin har jag fått flera insikter, både om min egen barndom och om andra dimensioner. Jag förstår nu bättre hur saker och ting hänger ihop. Men viktigast av allt; jag har äntligen fått hjälp med mina spökproblem!! :-)

Jag tänker på alla människor jag mött under de här 2 åren, människor som verkat så kunniga men som egentligen inte förstått alls vad det hela handlat om...

Nåja, i samband med terapin fick jag rådet att inte tänka så mycket på det som varit och att försöka undvika paranormala saker, därför lät jag bloggen vila :-) 

Nu är "pirret" på huvudet borta. Jag har heller inte en strid ström av spöken i mitt hem, allt är bara lugnt och skönt. Kort sagt; livet känns helt normalt! :-) 

Två bakslag
Men tyvärr drabbas man ibland av bakslag - och det hände även mig.  Det ena kom när jag tog hem mitt gamla sängbord från Shurgardförrådet. Ett gammalt bord som jag köpt på loppis och sedan renoverat. När det var dags att tömma förrådet slogs jag av tanken att bordet kanske kunde föra med sig "dåliga energier" till min nya bostad... Så jag var lite tveksam, men sedan körde jag ändå hem bordet. Det fick stå i hallen, eftersom jag kände lite motvilja till att ta in det i sovrummet. Vad hände? Jo, saker började ramla ned i golvet. Så den tredje dagen bestämde jag mig; bordet åkte i grovsoporna! Sedan blev det lugnt igen.

Det har även varit lugnt med rivmärkena, tills i förra veckan... Då jag motvilligt gick iväg till "spökkursen" (där jag gick med för att lära mig ta bort spöken från hemmet). Jag hade egentligen inte lust, eftersom jag redan i somras började misstänka att det inte var bra. Att jag kanske bara drog på mig mer spökerier. Dessutom hade jag börjat tveka på exakt VAD det var jag kände in. Men, jag kände att jag borde gå dit. Vad hände? Jo, mitt under mötet fick jag ett rivmärke på fingret! Dagen efter blev även min dotter riven. Då blev det så tydligt, så jag bestämde mig direkt - inga fler sådana möten/kurser för min del! 

Bloggen

Jag vill inte gärna lägga ned den här bloggen, eftersom jag hoppas att andra som råkat ut för liknande saker ska ha kunna få lite stöd här. Men, jag kommer nog inte att blogga lika flitigt som tidigare. Det känns liksom som det mesta är sagt nu eftersom jag nu äntligen hittat en lösning som fungerar för mig.

Rivmärkena

Flera av er undrar säkert om jag fått veta varifrån rivsåren kom. Min klärvoyanta terapeut har beskrivit något som påminner om det jag visade på bild i ett tidigare inlägg. Så nu vet ni det och jag släpper därför den biten nu.

Vill ni ha förtydligande om något, skriv gärna en kommentar här nedanför så ska jag se om jag förklara bättre.


Kommentarer
Postat av: Tanna

Skönt att höra att du börjar få ordning på allt ! Gillar din blogg, så fortsätt skriv eller varför inte den du hade ett tag i somras ?

Kram

2010-11-02 @ 15:34:13
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: Lisbeth.

Så förbaskat skönt du! Hoppas nu att du slipper i fortsättningen. Kan berätta att när jag jobbade förra veckan så fick jag två rivmärken. Nu vet jag sen förut att det huset inte är "rent", så jag struntade högaktningsfullt i det. Får se hur det blir nästa jobbperiod, men tycker de att det är roligt att rivas, so fine. Hoppas i alla fall att du inte försvinner helt, det är ju roligt att bara kunna följa dig i vardagliga livet, inte bara när det handlar om spökerier =) Kram!

2010-11-02 @ 16:45:44
URL: http://kiraangel.blogg.se/
Postat av: Camilla

Sv: Jo..det brukar ta längre tid än vad man tror att det ska göra.

Nä...du får inte sluta blogga.

Visst är det hemskt det som händer dig och din dotter men det är väldigt intressant att höra vad du får vara med om.

Ha det bäst!

Kram!

2010-11-02 @ 16:52:40
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: bjorne

Har varit dålig på att blogga jag med men blev glad när jag såg din kommentar,här består livet av att jobba som en maskin så mycket som möjligt,vi bygger ett nytt Conferanscenter i Karlstad för 411 miljoner och invigning den 16/1 och hur det ska gå till har jag inget svar på det är hur mycket som helst kvar att göra,bra att du slängde bordet och kanske sagt hej då till andevärden,ha en bra vecka o kram.

2010-11-02 @ 19:35:55
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Marie

Men va underbart för dig att du fått lugn o ro!!! Jag förstår du inte vill skriva, men lägg för guds skull inte ner bloggen, för jag är en av dom som kommit in rätt sent o läsa och har alltså inte hunnit mig igenom alltihop. Hoppas du får ha fortsatt lugnt, bra kväll önskar jag dig! Kram Marie

2010-11-02 @ 19:50:49
Postat av: Anna

Hejsan!

Jag har anat att det var för att skapa distans som du inte uppdaterat något. Men det gjorde mig glad att du kikade in hos mig. Tänk att du äntligen fått lugn o ro efter allt du gått igenom.

Kram

2010-11-04 @ 08:38:07
URL: http://obergs.blogg.se/
Postat av: tess

Då har alltså hypnosen fungerat till slut eller? Vad skönt att du börjar finna lösningar och slipper det du inte vill ha.... glad för din skull.

2010-11-04 @ 10:56:40
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Ninni

Ja sluta gå dit.."spökena" vill uppenbarligen inte det.Hur trivs ni i nya lyan då?? Ha nu en underbart skön helg..stor kram

2010-11-06 @ 14:03:48
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Eva

Åh, vilken tur att det äntligen har lugnat ner sig! Det är du verkligen värd, efter allt du fått gå igenom. Hoppas det håller i sig nu då, så du inte får några fler bakslag. Ska hålla tummarna för att allt ska gå bra! :)

Kram

2010-11-06 @ 23:33:45
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: Lena

Go kväll vännen,

Så skönt att det börjar lösa sig för dig nu. Att du nu får del av den positiva energi som flödar på vår jord. Förstår om du känner att den här bloggen påverkar för mycket. Kanske är det så, kanske inte. Men du måste göra det som är bäst för dig. Dock hoppas jag att det kommer mer inlägg så jag får följa din resa mot ett positivare och spökfritt liv.

Kramis

2010-11-07 @ 20:43:55
URL: http://aforia.blogspot.com
Postat av: Mona

Kikar in och säger hej till dig. :)

2010-11-08 @ 09:25:54
URL: http://monae.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0