Nu har det hänt igen...

Jag som trodde det var över, men i morse upptäckte jag att jag fått nya rivmärken. Visserligen små, men ändå... 

Efter att under två års tid drabbats av oförklarliga rivmärken på kroppen så har jag nog blivit lite nojjig. Nästan varenda morgon när jag vaknar granskar jag mina händer och armar för att se så att allt är OK.

Nu har det varit lugnt länge så det var trist att se att jag fått nya. Men det som förvånade mig mest var att de satt på på min VÄNSTRA hand. Hittills har nämligen alla påhopp skett på min högra sida. Men efter healingbehandlingen av högerarmen så har jag inte fått några nya rivmärken där. Däremot har jag känt av en konstig molande värk i armen, något som min terapeut tyder på att läkeprocessen börjat.

Men varför fick jag då nya rivmärken nu plötsligt? Jo, förmodligen beror det på att jag råkade springa på en kvinna från "spök-gruppen" i går eftermiddag. Min terapeut har nämligen rått mig från att undvika sådana kontakter. Verkar alltså som det kan vara förenat med vissa risker att umgås med "ghostbusters"?

Nåja,  jag kommer att fortsätta terapin, eftersom jag märker att den haft effekt. Pirret på mitt huvud är borta och det spökar inte längre i mitt hem. Och rivmärkena kommer allt mer sällan och är dessutom mycket mindre. Så det är en enorm skillnad.

Enligt min terapeut handlar det om att ta i tu med sina barndomsupplevelser. Genom att göra det blir man starkare och mer motståndskraftig mot sådana här paranormala påhopp. Det här betyder naturligtvis inte att ALLA med en "taskig barndom" blir utsatta för spöken. Men i kombination med andra händelser kan vår bakgrund göra oss mer sårbara/mottagliga.

Många som jag haft kontakt med har berättat om liknande erfarenheter, att spökerierna satt igång i samband med kriser av olika slag. Att man helt enkelt blir mer mottaglig när man inte mår bra.

Vad tror ni andra? Kan traumatiska händelser i vår barndom göra oss svaga och mer utsatta för paranormala påhopp i vuxen ålder?  

Kommentarer
Postat av: tess

Ja är aningen skeptisk... finns ju många som gått igenom massa skit i sin barndom som inte upplever sådant här. Varför gör inte dom de? Men de är värt att prova... givetvis.Massagen va underbar å gav mig så mycket energi. Jag har inte haft motigt med jobbet något och inte alls känt sådan trötthet som jag i normala fall gör så de va skönt. Idag ahr jag mått bra trots värke och orkat träna. NÖJD.

2010-11-15 @ 17:41:02
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Ninni

Har inget svar alls på det...jag hoppas verkligen att du slipper allt spökeri nu.Trivs du i ditt nya boende?? Ha en sköön dag, kramen

2010-11-16 @ 08:43:54
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Eva

Tur att det iaf är mkt bättre än förut!

Trivs du i ditt nya hem? :) Hoppas flytten gått bra. Kram

2010-11-16 @ 13:09:48
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: ulla

I vissa fall kan nog trauman göra en människa mer "genomsläpplig". Schamaner och healers och en del mystiker får ju ofta sin gåva efter en olycka eller sjukdom, det kan man läsa i källor långt tillbaka.

Spökerier uppstår nog gärna där det finns en slags "ingång", människorna som bor i spökhus lär ofta vara i ett mentalt tillstånd som på något sätt korresponderar med "spöket".

Även tycks det ju som om spökande släktingar blir aktiva när det är en kris, de vill varna eller hjälpa eller få familjemedlemmarna att ta ett speciellt beslut.

Har bara precis börjat följa din blogg här, men att få terapi och förankring skadar nog inte.

Att jorda sig och behålla balans och välmående.

Du har all rätt att få vara ifred från inflytanden du inte själv har valt.

2010-11-16 @ 20:12:05
URL: http://ullaunna.blogg.se/
Postat av: Susanne P

Så rivmärkena har kommit tillbaks?!

Kramar till dej.

2010-11-16 @ 22:04:42
URL: http://www.susannep.blogspot.com/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0