Hypnoterapi - andra försöket


Ok, jag sa att jag var villig att ge det tre försök och här om dagen gjorde jag det andra.


Hände något? Nä, det ploppade inte upp ett enda nytt minne från barndomen. Så vi pratade bara om de minnesbilden jag före hypnosen.

Men varför över huvud taget rota i det förflutna om man mår bra? Jo, vissa menar på att om man råkar ut för en massa paranormala upplevelser (som jag gjort) så kan förklaringen finnas i ens förflutna. Har man varit med om traumatiska händelser tidigare (och fått "själsliga sår) så kan det göra en mer utsatt och mottaglig. Men genom att "backa bandet" och bearbeta det förflutna så kan man bli starkare och därmed slippa sådana obehagliga upplevelser.

Även om de här hypnosförsöken känns lite misslyckade så är jag ändå glad att ha fått hjälp att "stänga ned", så jag nu slipper känna av spöken vart jag än går. Det är en stor lättnad. Jag har även fått veta att man kan slippa otrevliga astrala resor bara genom att bestämma mig för det. Efter den insikten sover jag nu gott om natten.

Nästa vecka gör jag ett tredje och sista försök med hypnoterapi.

PS: Läs gärna Natta Jones blogginlägg om astrala resor

Kommentarer
Postat av: tess

Va säger hypnotisören om att de inte fungerar? Jag trodde ärligt att de skulle fungera med alla... de kan inte vara utövaren som inte kan eller som helt enkelt ja inte kan rå på dig för att du är stark på något vis?TACK... ja ska sy dom å sedan ska rummet de ska sitta i ska rustas men du ska få se dom... gardinerna alltså de kommer upp så småningom.2010-10-14 @ 22:16:58
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Lilitha

Verkligen intressant. Ser fram emot att läsa om dina upplevelser. Jag vill oxå uppleva spöken, men hoppar gärna rivsåren...haha. Gillar din blogg så jag länkar till dig. Kram Lilitha

2010-10-14 @ 22:41:05
URL: http://lilitha.blogg.se/
Postat av: Anneli

På begäran kommer här en snabb redovisning om när jag gjorde regression:

Första gången hände absolut ingenting!! Antagligen beroende på att jag inte kunde/ville släppa kontrollen...!

Andra gången gick det bättre!! Jag minns att jag var förundrad över att jag var vaken och kunde tänka objektivt på det jag upplevde!!

Först kom jag tillbaka till ett liv där jag var en rädd lite flicka som inte vågade gå hem för att jag var rädd att min pappa skulle vara arg på mig för att jag smitit ut ifrån min sjuka mamma. När jag tillslut vågade mig hem så var min mamma död och ivägburen till begravningsplatsen och jag sprang dit med hjärtat i halsgropen. Min pappa var där, och han var arg på mig. Det var också massor av andra människor där, men det underliga var att jag inte kunde se ansikten på en enda person - det var som att jag inte vågade titta upp. Jag såg bara folk från bröstet och nedåt!! Helmysko!!

Från det livet förstår jag varför jag har haft svårt för när nån varit arg på mig! Jag tog väldigt illa vid mig förr, men har jobbat på det och kan ta det mycket bättre nu!

Efter det livet kom jag tillbaka till ett liv där jag bara såg mig själv så som man gör i verkligheten - genom sina egna ögon. Jag gick på Kinesiska muren med ett rökelsekar hängande i långa kedjor i handen och på klädseln förstod jag att jag var en munk. Men det enda som jag upplevde från det livet var just att jag gick på Kinesiska muren och klättrade upp och sen ner i tornen som finns där med jämna mellanrum. Det var rätt tråkigt så vi beslöt att sluta där. Vad jag skulle lära mig eller förstå genom att få se det livet har jag inte lyckats klura ut...! Och sen dess har jag inte gjort några fler regressioner - fast jag funderar på det!! :D

2010-10-15 @ 00:06:04
URL: http://anneli-in-da-house.blogspot.com
Postat av: Synnöve

Säger som Tess. Du är kanske för stark och inte kan ta emot signalerna från hypnotisören?

Skönt att du sover bra om nätterna nu.

Det är gott att slippa en massa besökare när man ska vila.Här är det kallt idag. 5 minus. Men inte snö ännu. Men den kommer. Var så säker...Nu MÅSTE jag ha kaffe. Somnar ju annars.

Kramen och skön fredag på dig.

2010-10-15 @ 08:37:52
URL: http://nabolandet.blogspot.com
Postat av: Ninni

Du kanske inte har nåt tråkigt att minnas..Va underbart skönt att du fått ett boende..härligt underbart att ha nåt eget kan jag tro.Ha en toppenfredag.kramen

2010-10-15 @ 09:04:41
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Veronica

Oj vad det har hänt mycket här ser jag! =)

Skönt att du kan sova bättre och att din dotter inte känner av rivmärkerna på samma sätt. Blir spännande att läsa om den tredje gången!

2010-10-15 @ 11:09:40
URL: http://polkadotcadaver.blogg.se/
Postat av: Natta Jones - Mindfuck!

Har också gjort en liknande behandling, den gjorde stor skillnad! :) Tack för länken!

2010-10-15 @ 11:49:06
URL: http://nattajones.blogg.se/
Postat av: Tanna

Sv. Ja det är på tiden att jag tar körkort och den kommer ge mig frihet. Har egentligen behövt körkortet i snart 12 år,men bättre sent än aldrig. Nu är det bara köra och träna massor.Berätta hur det går med hypnosen sen igen. Det kanske inte funkar på alla helt enkelt.

Kram

2010-10-15 @ 21:10:02
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: soffie

HIMLA INTRESSANT Å SKÖNT ATT STÄNGA NER DET,

kram

2010-10-16 @ 00:17:04
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Augusta

Det låter ju jättespännande. Nästan så jag också skulle vilja försöka men vet inte om jag vågar. Tänker att något som man inte vill och förträngt dyker upp.Trevlig helg i Stockholm :) Jag själv är i vinterlandet just nu :)Kram

2010-10-16 @ 11:14:15
URL: http://www.metrobloggen.se/evas
Postat av: chissra

mmm jag har själv aldrig provat hypnoterapi eller hypnos i någon form. Jag har lite svårt för det faktiskt. Men om det funkar för bnågon och den mår bra av det är det ju toppen. kram

2010-10-16 @ 12:23:37
URL: http://chissra.wordpress.com
Postat av: bjorne

Vågar inte läsa om om det där men är så glad över att ni trivs och har fått er egen lya så det kommer jag att njuta av länge,jag är en sån som bryr mig om och då blir man glad när allt blir bra,ha en fin kväll o en bra söndag,kram till er båda.

2010-10-16 @ 19:17:22
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0