Hypnoterapi... njaae...

Som ni kanske minns så har jag påbörjat en lite annorlunda terapibehandling hos en person som är clairvoyant och helt inne på det här med andra dimensioner. Hittills har resultatet varit otroligt, så känner jag mig redo att ta det hela till nya nivåer.

Det var min kollega som rekommenderade den här terapeuten och hittills har det varit väldigt givande. Jag har fått hjälp att stänga igen flera "portar" och idag känns allt mycket bättre. Pirret på huvudet är borta och jag kan sova ostört på nätterna. Dottern håller med, för nu var det länge sedan hon hade några rivmärken.  

Men, jag vill ändå fortsätta resan och gräva djupare i mitt inre för att  försöka minnas mer från min barndom. För jag har konstigt nog inte så många minnen från den tiden. Ett steg på vägen var att försättas i hypnos.

Jag har alltid varit skeptisk till hypnos och tänkt att "det där funkar inte". Iallafall inte på mig. Jag har gjort tre tidigare-liv-regression utan att uppleva något. Kanske är jag en person som inte vill släppa kontrollen - och därför inte kan hypnotiseras?

Nåja, i onsdags var det iallafall dags att testa hypnos. För att minnas saker som hänt i min barndom. Men, det funkade inte alls. Jag slappnade visserligen av och somnade nästan, men tänkte mest på att min terapeuts röst lät lite fånig när hon skulle få ned mig i det där hypnogoga tillståndet. Så jag var lite besviken efteråt... eftersom inget hände.

Men jag är villig att ge det här 3 försök, så nästa vecka testar jag igen. Tills dess har jag fått lite hemuppgifter som bl.a handlar om att skriva ned händelser jag minns från min barndom. Och - att minnas mina drömmar.

Någon som provat hypnos?

Kommentarer
Postat av: Anna

Har aldrig provat hypnos. Jag är nog aningens för rädd att förlora kontrollen, så jag skulle nog aldrig vilja utsätta mig för det. Hoppas att du får en skön helg bland alla flyttkartonger ;)

2010-10-08 @ 15:59:53
URL: http://obergs.blogg.se/
Postat av: Tanna

Aldrig provat hypnos, men är väldigt nyfiken på det. OM det funkar, för jag är inte helt säker på att det gör det... vad som händer under tiden osv.... glöm inte att berätta hur det gick sen :)

Kram

2010-10-08 @ 16:23:50
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: messan

Åh, det låter så spännande. Jag tycker verkligen om det här. Du lovar att berätta mer, eller hur? Hur trivs ni annars?

Kram

2010-10-08 @ 23:04:05
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com
Postat av: SOFFIE

har aldrig testat hypnos tycker det verkar lite läskigt,tänk om du ej kommer ur hypnosen?

ha en goo helg

2010-10-08 @ 23:37:54
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Eva

Det är alltid mkt att göra när man ska flytta. Allt tar sån tid. Men huvudsaken är ju att det går framåt iaf. ;-)

Hoppas du får en underbar helg! Kram

2010-10-08 @ 23:49:09
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: Anneli

Va' modig du är, Eva!!

Jag har provat regression 2 ggr. Första gången hände inte ett smack! Men andra gången däremot gick det bättre! Men nån annan form av hypnos har jag inte provat - än.

2010-10-08 @ 23:59:56
URL: http://anneli-in-da-house.blogspot.com
Postat av: Lisbeth

Nej jag har aldrig provat hypnos. Minns det mesta från min barndom, både bra och dåligt. Men det är klart att man varit lite sugen ibland att testa och se kanske från tidigare liv? Skönt att det lugnat ner sig runt dig och dottern. Trevlig helg. Kram!

2010-10-09 @ 10:26:25
URL: http://kiraangel.blogg.se/
Postat av: Ninni

Har inte direkt provat hypnos, men jag gick en kurs i mental träning för ett ex antal år sen..då kunde jag faktiskt sätta mig själv i självhypnos.

Kräver viss träning..nu skulle jag inte klara det.Lycka till..kramenPS har du flyttat än? DS

2010-10-09 @ 10:48:20
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Camilla

Gud så spännande!

Hoppas bara att det fungerar bättre nästa gång.

Ha det bäst!

Kram!

2010-10-09 @ 14:19:31
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: tess

Mycket intressant är de... å klart du ska testa igen å se om du kan försätta dig i detta men visst tror jag oxå på att det kan vara som så att duinte kan släppa kontrollen riktigt.Men jag funderar... tror du att det hänt något som du förträngt menar du i din barndom.... minns du inget? Kan inte mdin mamma hjälpa dig minnas.... hoppas du inte hittar något hemskt.... de är ju inge bra...Men de är härligt att du känner mer harmoni..Drömmar ja.. Jag har flera återkommande drömmar. ett tag packade jag... hela tiden å fick inte med mig allt. Fick hjälp att tyda detta och det va klockrent. Alla gånger jag drömt detta har jag gått igenom enstor förändring i mitt liv. Tex en separation.... jag har på något vis förberett mig.Men vidare är jag ofta arg på natten å skäller högt... vet inte va detta är... sedan klarar jag heller inte av att tugga tuggummi längre då jag återkommande drömmer att jag har tuggummu i munnen som bara växer å växer och jag drar å drar å de blir mer och det sitter mellan tänder å är så hemskt. Jag får ont i munnen nu när jag tänker på de. Knepigt och det vet jag inte va de betyder faktiskt.Hoppas du får en bra söndag.

2010-10-10 @ 12:16:34
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: bjorne

Hej hoppas du inte rotar för mycket i den där värden för det kan sätta sina spår,själv väntar jag tills jag dör för då kan jag umgås med dom andra som är döda,allt bra i nya lägenheten och ni trivs kan jag tro,ha en bra vecka o en go kram.

2010-10-10 @ 20:12:03
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Susanne P

Jag har aldrig provat hypnos men det låter verkligen spännande!

Kram

2010-10-10 @ 22:33:19
URL: http://www.susannep.blogspot.com/
Postat av: Synnöve

Hallå i stugan.

Hypnos ja, nej aldrig provat. Vet inte om jag skulle våga heller... Man har ju ingen kontroll...Hoppas det fungerar nästa gång du provar.Hur går det i nya lägenheten? Bara bra hoppas jag. Kommit till rätta ännu? Med uppackning och sånt? det är alltid ett himla styr det.

Men det blir bra. Kanonbra.Nu ska jag ut i dimman. Ta med stavar, kamera och mobil och gå på tur... Det är tjock dimma så telefon kan vara bra att ha om man går vilse...

Sköt om dig.

Kramen Synnöve.

2010-10-12 @ 09:33:22
URL: http://nabolandet.blogspot.com
Postat av: Mona

Det där låter spännande tycker jag. Det skulle jag oxå vilja prova. Du kanske inte var tillräcklig mottaglig just den gången.

Kram

2010-10-12 @ 10:54:36
URL: http://monae.blogg.se/
Postat av: anna

nope allri testat...MEN det är för jag aldrig stött på nån reggressions terapeut/ hyptotisör..vet inte var dom finns i dessa krokar.

Skulle annars väldigt gärna vilja prova på. tror jag:) men jag kan nog inte heller hypnotiseras, jag är för kontrollfreak?

kramen!

2010-10-14 @ 07:10:28
URL: http://www.gladmymlan.blogspot.com
Postat av: Tina

Hej vännen!!

Jag vet vad du menar! Jag har som du vet gjort många tidigare liv & det har funkat hur bra som helst.. men när jag som du, vill minnas från min barndom har det blivit blockerat helt. Nu har jag accepterat det. det är väl inte meningen jag ska rota i det kan jag tro.. men jag förstår vad du menar!!

Hoppas du kan finna de svar du söker & jag hoppas att du & dottern mår bra & att ni trivs i er bostad!!!

Tänker mycket på dig.

Varm kram Tina

2010-10-14 @ 08:08:42
URL: http://www.tina-livetrhrochnu.blogspot.com
Postat av: tess

Tittar förbi, hoppas allt är bra med dig.

2010-10-14 @ 10:50:15
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Natta Jones - Mindfuck!

Gud så kul för dig att du har tid till att göra såna här saker! Är så avundsjuk :D Jag har aldrig tid att ens öppna en bok, och jag har absolut inga pengar till att gå på behandlingar... Ska sluta med min medicin nu så jag kommer kunna ägna mig åt mina egna saker iallafall :D

2010-10-15 @ 11:47:26
URL: http://nattajones.blogg.se/
Postat av: raymond blakkestad

Heisann! jeg har lest det du har skrevet om demonisk aktivitet. Selv har jeg og min fru vært kristen i 31 år. Min fru har opplevd mye av det demoniske før hun ble en kristen. Den dagen vi tok imot Jesus som vår frelser,begynte et helt nytt liv. Jesus har beseiret djevelens demoniske aktiviteter da Han døde på korset. Jesus er eneste veien ut av slike plager. Hypnose er bare enda et påfunn fra det demoniske for å forføre mennesker til Helvete. Jesus sier," jeg er Veien,Sannheten og Livet." Hver den som påkaller Jesu Navn,skal bli frelst.Mvh Raymond

2010-10-19 @ 02:40:01
URL: http://evangelisten.blogg.no

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0