Underbart!

Så känns mitt liv just nu, för det är så stor skillnad mot bara för 2 månader sedan!

Allt flyter på och det händer positiva saker precis varje dag!

Den nya lägenheten är rena drömmen, ljus och rymlig och med en fantastisk utsikt. Så vi stormtrivs. Jag har redan berättat för er att säljarna var helt underbara. En av dem sa att han hade tagit farväl av lägenheten innan han låste sista gången, han sa att han har så mycket fina minnen härifrån och:
"- Jag hoppas att det sitter i väggarna, så du kan känna det..." :-)

Och det ÄR harmoniskt här. Det är en och samma familj som har bott här sedan huset byggdes och de verkar ha varit härliga människor.

Jag blev tidigare spådd att det skulle komma en vändning och att allt skulle hända på en gång. Och precis så känns det nu. Men, jag tror mycket hänger ihop med den rensning och helandeprocess som jag gått igenom. 

Regression - att minnas tidigare liv

Man lär sig nya saker hela tiden :-) Och nu i veckan lärde jag mig att regressionsterapi kan vara lite riskfyllt. Jag är själv ett levande exempel på det :-)

Det var i mitten av 80-talet som jag fick höra talas om det här första gången. En kompis berättade fascinerat om hur hon gjort en resa till tidigare liv. Hon sa att det var som att se en film spelas upp för sitt inre. Jag var skeptisk, tänkte att det säkert bara handlade om fantasier. Men samtidigt blev jag lite nyfiken, så jag bestämde mig för att testa själv.

Jag kontaktade därför en kvinna som var ganska omtalad på den tiden. Men det fungerade inte alls. Ingenting hände. Så jag tänkte att antingen så är det där med regressioner bara bluff, eller är  det jag som inte kan släppa kontrollen :-)

Nåja, sedan fick jag tips om en annan person så jag bestämde mig för att göra ett nytt försök. 

Den här gången kände jag konstiga pirrningar i ansiktet, så jag tänkte att NU kanske något börjar hända. Men när jag blev ivrig och började analysera :-) så upphörde pirrningarna och det hände inget mer. Fasiken också! Så jag var allt lite besviken när jag gick därifrån några hundralappar fattigare...

Men, något hände tydligen ändå. För den natten hade jag värsta mardrömmen. I stort sett gick den ut på att jag och några andra kvinnor var inspärrade hos en mördare... och jag kom inte levande därifrån. Det var väldigt realistiskt och hemskt.

Sedan gick åren och jag tänkte inte mer på det här förrän nu i veckan, när min terapeut frågade mig rakt ut om jag varit med om en regression. Hmmm... det var bara att erkänna.

Jag fick då veta att det visst hänt saker under den här regressionen, för jag hade verkligen öppnat upp mot tidigare liv! Men, sedan avslutades det inte på rätt sätt. Så uppkopplingen mot tidigare liv stängdes aldrig ned! Men det fick jag hjälp med nu, ca år senare...

Nu ska ni veta att jag har inte på något sätt mått dåligt av detta, förutom den hemska mardrömmen den natten. Så jag har liksom varit lyckligt ovetande om detta. Min uppfattning är fortfarande att (spökeri)eländet började 2008. Enligt min terapeut så har allt det jag gått igenom gjort mig mer mottaglig och sårbar för spöken och annat konstigt. Hon var förvånad att jag var så stabil med tanke på det som hänt. Men kanske beror det på att jag ändå trots allt har kvar min humor och kan skratta åt mycket - inklusive mig själv :-)

Så mitt råd till er som är nyfikna på sånt här; kolla upp terapeuten innan ni bokar tid. Bäst är om man går på rekommendationer. En god vän besökte en man här i Stockholm och de kom överens om en timmes session. Men sedan satt han och pratade strunt en timme efteråt och för den timmen fick hon betala 700 kr. Sånt är INTE ok!

BOKTIPS:
Många liv, många mästare, av Brian Weiss
"Trots nästan två år av terapi har inte Catherine blivit av med sin ångest och sina fobier. Hennes läkare, psykiatern Brian Weiss, beslutar sig för att försöka med hypnos.
Men istället för ett bortträngt barndomsminne beskriver Catherine en scen fyratusen år tillbaka i tiden. Hon är arton år och drunknar i en översvämning med sin baby. Catherine bär på starka minnesbilder som tycks härröra från en lång rad tidigare liv.
För Brian Weiss öppnar sig en ny värld, en värld där vårt lidande och vår död har en mening och ingår i en process av lärande och utveckling.
En sann berättelse, så spännande att man inte kan sluta lära. Översatt till arton språk."


Initieringar

Under gårdagens "session" togs flera initieringar bort. Hade inte en aning om att jag hade sånt...

Jag har aldrig riktigt förstått vad initiering är. Trodde väl att det kanske var någon form av rit som ursprugsbefolkningar använder sig av. Men, nu har jag förstått att initieringar kan man få både i samband med utbildningar och lite var som helst ifrån, utan att man ens är medveten om det. Vem som helst kan alltså få detta - även du som läser detta. Tydligen har det med begränsande och kontroll att göra.

Så här står det till exempel på en webbsida om reiki:

"Du påverkas och tar in lärares energi när du blir initierad. Detta leder faktist till att du kan få både karma och astralenergi från din masters lägre kroppar genom en initiering. Välj din lärare noga!"

Man kan alltså få på sig negativa känslor (från sin lärare) - eller astralväsen om man har otur...

Hur som helst, idag blev jag iallafall "avskannad" för att se om jag hade några initieringar. Ganska fascinerande när en klärvoyant person ser rakt igenom en. Man kan ju inte dölja någonting :-) 

Det kom fram en massa intressant om människor jag träffat på och vilka initieringar de gett mig. Hon gav klockrena beskrivningar av både personer och händelser, så jag förstod direkt vad hon menade!

Ett par exempel:

- Det visade sig att jag fått initieringar vid två tillfällen då jag besökt massörer! Det kom i samband med att de gav healing - utan att fråga innan. Den ena skickade t.o.m healing efteråt utan att jag visste något. Jag tycker inte det är OK att ge reiki utan att fråga först.

- Men även min mormor gav mig initieringar som barn. Det var kopplat både till religion och yrkesval. Men hon ville nog bara väl. 

- Mina kontakter med medium och andra som jobbar med "paranormala saker" har också gett mig en del initieringar. Också helt utan att jag förstod det. 

Men i går togs alla initieringar bort. Herregud, jag hade inte en aning om att jag bar på sånt. Jag har ju inte mått dåligt av det. Men jag fick ändå ett tips; innan man lägger sig på behandlingsbänken hos t.ex en massör kan man säga tyst för sig själv "Jag tar emot behandlingen, men inga initieringar." Det ska tydligen räcka, hur konstigt det än låter.  

Positiva händelser :-)


Det är nästan lite lustigt, plötsligt blir det bara så uppenbart. Allt händer på en gång och jag kan se och förstå varför.

I morse kom chefen kom in och frågade om jag var intresserad av ett extrajobb för ett annat företag :-) Perfekt, lite påfyllning i kassan är precis vad jag behöver inför flytten! (Kan ge mig sjutton på att jag blir erbjuden nytt jobb också innan november.)

I nästa stund ringde en gammal vän som jag inte hört av på över ett år! Jättekul!

Och knappt hade jag lagt på luren förrän mäklaren ringde och sa att jag kan flytta in i nya lägenheten redan till helgen! :-)

Och flyttfirman, som förstörde min säng meddelade att de hämtar och renoverar den under veckan.

Dagen avslutades sedan med en trevlig långpromenad med en god vän.

Min kollega, som själv har erfarenhet av "fajter med andra dimensioner", bara log och var inte förvånad över utvecklingen. Hon förklarade skillnaden mellan att vara omedveten och medveten... Att förstå det som sker i det fördolda. När man kommer till insikt blir man också mindre utsatt för de negativa energier som försöker styra oss. Hmmm, lät flummigt eller hur? :-) Men jag ska se om jag kan förklara det här lite bättre i ett annat inlägg :-)

Det var ingen dröm...

Den senaste veckan har varit lite jobbig, jag har fått insikter som inte varit så trevliga... Så ni som är lättskrämda, läs inte det här inlägget. 

Fram till 2008 vägrade jag att tro på spöken. Så jag fick ju en smärre chock när allt konstigt började hända i min gamla lägenhet. Det kom att bli början på en resa som jag helst av allt hade velat slippa.

Boken "Tidkrigarna" ledde till att jag bokade ett besök hos en kvinna som jobbar med andra dimensioner och helande. I dag ska jag berätta fortsättningen om mitt senaste besök där.


Behandlingen
Den här gången fick jag ligga på mage på behandlingsbänken, under tiden som hon sökte av baksidan av min kropp. Vid nedre delen av ryggen, på höger sida, stannade hon upp och sa att hon kände en stark blockering. Det handlade om hat och det var inte mina känslor, kanske var det min brors hat? Men, kan en annan persons hat liksom "kliva in" i min kropp?! 

Vad som sedan hände var mycket märkligt. När hon började lyfta bort blockeringen sa hon att det var enormt kraftfullt, hatet. Själv kände jag bara en iskyla som plötsligt manifesterade sig vid min huvudända. Min terapeut kände det också. Sedan bara försvann det. Efteråt sa hon att hon aldrig varit med om något så starkt. Det var skrämmande att höra.

Insikten
Ett dygn senare slogs jag plötsligt av en tanke. Herregud, upplevelsen under behandlingen... plötsligt visste jag varifrån det kom och det hade INTE med min bror att göra! Utan en händelse 13 år tillbaka i tiden! För att förstå måste ni läsa det här gamla inlägget.

Jag tror alltså att jag fick ett besök från en annan dimension den där natten 1996-97. Och jag som hela tiden trodde att det bara var en hemsk mardröm...

OBS!
Ni som lämnar kommentarer och vill ha hjälp/råd/svar - glöm inte att lämna bloggadress eller mail! Annars kan jag ju inte svara er.


Fler portar stängdes

Här kommer en fortsättning på vad som hände under helandebehandlingen i början av veckan.

Ni som läst hela bloggen känner ju till problemen med oförklarliga rivmärken. Och att två medium hittade halvmeterhöga trolliknande varelser i min gamla lägenhet. Men, varken medium eller någon annan kunde ta bort dem.

Sedan fick en vän kontakt med ett norskt medium som fick kontakt med dessa varelser. Men inte heller hon kunde ta bort dem. (Läs inlägget om det här.) 

I tisdags kände jag tillräckligt mycket tillit till min "terapeut" så jag tog upp problemet med henne. Jag ville ju först kolla om hon var öppen för såna konstigheter och det var hon :-)

Det intressanta är att redan vid första besöket hos henne frågade hon vad som hände när jag var 5-6 år. Men jag mindes ingenting särskilt, har få minnen från barndomen faktiskt. Men under behandlingen nu i tisdags kom det fram en del.

Med händerna på min kropp sa hon att hon såg att en dimensionsport hade öppnats upp i mitt rum när jag var 5-6 år. Det hade med min bror att göra och hans hat mot mig. Han ville nämligen inte ha ett syskon och missade aldrig ett tillfälle att visa sitt missnöje och skada mig fysiskt. På något sätt gjorde hans hat att den här porten öppnades upp i mitt sovrum (troligtvis i väggen mellan våra rum) och in kom de trolliknande varelserna. 

Hon menade på att alla är klärvoyanta som barn och det var även jag. Men att jag förträngde det här. Själv minns jag bara att jag var oerhört mörkrädd. Fast det där med något som är halvmeter högt kändes bekant på något sätt, men jag minns inte att jag någonsin sett dem. Däremot sov jag alltid med täcket över huvudet och försökte att inte andas, för då skulle "de" kanske tro att jag var död och lämna mig ifred.

Men - nu i veckan fick jag hjälp att gå tillbaka till barndomen och den där porten kunde stängas. Efteråt kändes det så skönt att äntligen ha hittat någon med både mod och kunskap! Någon som inte backade utan vågade ta itu med det obehagliga.


Portar mot andra dimensioner


Jag har fått många insikter den senaste veckan, vilket gör att jag nu lättare förstår allt konstigt jag varit med om.


Ni som följt min blogg vet att spökerierna i min gamla lägenhet satte igång samtidigt som vi fick bullerproblem i huset. Sedan var det rena rama invasionen av spöken och annat konstigt. Något som varken medium, slagrutemannen eller prästen kunde få stopp på. Kanske för att ingen förstod grundproblemet.

Men läser man på lite om frekvenser och andra dimensioner så klarnar ett och annat. Och jag har nu förstått att det dova lågfrekventa ljudet från källaren var så kraftfullt så det öppnade upp en port mot andra dimensioner. Därför var det också lätt för andra "entiteter" att strömma in i huset. Och där satt vi i soffan och kunde inte förstå vad sjutton som hände...

Vid en läkandeprocess nu i veckan gick vi igenom det här. Jag insåg då att i mitt gamla hus står fortfarande en dimensionsport vidöppen. Jag kunde faktiskt se det för mitt inre. Jag öppnade tydligen upp själv också, bara genom att vistas på platsen. Men det fick jag hjälp att stänga ned och sedan fick jag en läkande behandling. 

Så lågfrekvent buller är inte bara skadligt för hjärtat, hörseln, magen etc utan kan även orsaka en massa andra otäcka saker. Det gav mig många tankar om den miljö vi vistas i, särskilt i storstäder.

Läs mer
Snart kan vi upptäcka andra dimensioner (länk till UFO Sverige)
Time Travel Scientist Dr. Ronald Mallett, History Channel (länk Youtube)

Läkningen påbörjad


Jag går nu igenom något som är oerhört omtumlande - och häftigt. Jag orkar inte berätta allt här och nu, men jag kan säga att det handlar om positiva saker.

Det är en process som egentligen påbörjades redan för ett par veckor sedan då jag träffade en person som arbetar med energier och läkande på ett djupare plan.

Gårdagen var en fantastisk resa, nu måste jag bara få smälta allt. Vissa insikter som handlar om min barndom har varit väldigt smärtsamma. Andra har varit främmande och skrämmande. Men, kanske viktigast av allt - jag har gjort en resa i tiden och fått hjälp att stänga en "port" som öppnades mot min vilja när jag var 5-6 år. Så det blir spännande att se vilka förändringar som nu väntar.

Mer om andra dimensioner...

Oj... "Tidskrigarna II" är verkligen en bok som totalt vänder upp och ned på ens verklighetsuppfattning :-)  
Ändå är den mer begriplig än "Einsteins universum" som jag läste någon gång på 80-talet. Och... det smått absurda är att den faktiskt förklarar en del av de konstiga saker jag upplevt.Vad handlar den om? Jo, något så erhört komplex som andra dimensioner. Hittills har ingen kunnat förklara de paranormala fenomen som jag upplevt, men... läser man den här boken börjar man ändå förstå ett och annat. Här kanske även ledtrådarna finns hur jag ska bli av med de problem som förföljer mig och dottern.

Lite saker som boken tar upp:

 • Kristallportar
  Det som många slagrutemänniskor kallar sexkantsfönster är enligt författaren kristallportar, portar som vid olika tidpunkter öppnar upp och gör det möjligt att färdas genom olika dimensioner. Tänk er en port till en tunnel. Utomjordingar använder dessa portar för att snabb kunna transporteras mellan jorden och andra planeter. Det är när man råkar står på en sådan här plats som man kan observera UFOs. Enligt slagrutemannen låg min gamla lägenhet på en sådan plats, det gör även den lägenhet jag nu hyr. Mycket tyder på att även lägenheten jag växte upp i var på en sådan plats. Det var för övrigt där som jag och min bror såg UFOs 1977 och 1978.

 • Pip i öronen
  Minns ni att jag mina funderingar kring det högfrekventa pipet jag hör i örat ibland? Författaren ger en förklaring som överensstämmer med de tankar jag hade redan som barn...
  Läs tidigare blogginlägg om detta>>

 • Fri energi
  Mikael Kvist skrev den här boken 1998 och han menar på att kunskapen om fri energi redan finns här på jorden, men mörkas av de som har makten. Och vad hände 10 år senare? Jo, då avslöjade The Disclosure Projekt exakt samma sak, vilket jag bloggat om tidigare. Det författaren skriver i den här boken bekräftas alltså av ett flertal forskare och militärer vid en konferens i USA 2008, tio år efter att boken kommit ut. Intressant, eller hur?

Min kollega har också haft besök...

Ibland är världen verkligen liten... Fick idag veta att jag delar en del paranormala upplevelser med en av mina närmaste arbetskollegor!

Jag trodde jag kände mina jobbarkompisar rätt bra, men idag berättade en av dem något som jag aldrig anat.

Minns ni boken "Tidkrigarna" som jag nämnde här om dagen? En bok om andra dimensioner och utomjordingar. Det var min kollega som tipsade mig om den, samtidigt som lät mig förstå att hon själv upplevt en del konstiga saker. Idag hade hon med sig "Tidskrigarna 2" och så fick jag veta vad hon varit med om. 

Hon berättade att allt började med en dröm om ett UFO som jagades av ett annat. I drömmen lät hon det jagade rymdskeppet gömma sig vid hennes balkong. Men, efter den drömmen har inget varit sig likt. Hon började väckas på nätterna av att någon knuffade på henne och hon kände att hon hade besök av någon i lägenheten. Hon kände även stickningar i ansiktet och på armarna. (Precis som jag gjorde i min gamla lägenhet! Även mediumen kände av det, men inte förstod vad det var!) Hon hörde också konstiga ljud och upplevde andra skumma saker. Hennes uppfattning är att vi besöker andra dimensioner när vi sover, utan att förstå det, och då kan märkliga saker hända. En teori som även jag haft och bloggat om tidigare.

Jag ska nu börja läsa del 2 av den där boken. Återkommer med en recension sedan :-)

Dottern riven... igen...

I går kväll fick dottern ett djupt rivmärke på insidan av tummen. Hon visade det idag när vi var ute och fikade. 

Det är hemskt att inte kunna skydda sitt barn mot attacker från andra dimensioner. Man känner sig så maktlös. Samtidigt blir jag rasande arg! 

Pratade med slagrutemannen på eftermiddagen. Han sa att dottern hade "något" i sig (i auran?) och att det var något djurliknande, stort som ett marsvin. Det satt i diafragmahöjd. Ok... men vad f_n är det!? Och vad vill det!? 

Han gjorde som han brukar, tog bort det på distans. Får hoppas det blir lugnt nu.

Uppdatering:
Nu under kvällen har jag suttit och rensat på bloggen under mer än en timme. Men vet ni vad som hände nu? Alla tre väskor som jag hade på en hylla här i hallen, bara någon meter bort, for ned i golvet med en duns! Shit vad skraj jag blev! De har legat där i 2-3 veckor så plötsligt far allt bara ned. Nog dags att sluta blogga nu. Sov gott.Köpt lägenhet!!!!

När man minst anar det - då händer det! :-)

Jodå, jag har köpt lägenhet! Det gick snabbt som attan och vi är överlyckliga. Flytten blir inom den närmaste månaden.

Tack alla ni som hållit tummarna för oss!

En till med rivmärken...

Hittat ännu ett foruminlägg från en tjej som fått problem med rivmärken. 

(Klicka för större bild)
Läs mer
Länk till Hamsterpajs forum


De som reser i tiden

"Om någon skulle berätta mitt livs historia för mig, då skulle jag inte tro honom eller henne, om det inte vore för att jag varit med om det själv. Dessutom, om inte andra hade delat mina erfarenhter och varit med om samma händelser, då hade jag ändå inte trott på vad de berättade."

Det skulle kunna vara något jag själv skrivit, men så börjar boken "Tidkrigarna - Den kosmiska komplotten" av Mikael Kvist. En märklig bok om utomjordingar och andra dimensioner. Fick tipset från en kollega, som menade på att den var lite omskakande. Det visade stämma bra. Stundtals undrade jag faktiskt hur det stod till med författarens mentala hälsa. Men, ett stycke fick mig att börja fundera:  

"Att bli medveten gör att olika utomjordiska grupper kan känna sig hotade. För mig har det betytt att jag många morgnar har vaknat med fysiska sår och skador. Dessa härrör från strider under natten. Strider i andra dimensioner som fått direkta återverkningar på min fysiska kropp."

Pratar han om sådana där rivsår och blåmärken som jag fått? Att det skulle vara utomjordingar!? Nåja, när jag läst klart hoppade jag in i duschen och - fick en liten rispa på handen. Den första på över en månad! Det räckte tydligen att jag läste om utomjordingar för att det skulle börja igen. Fasen, jag vill ju inte tro på sånt här!! Det är ju helt sjukt!

Nästan helt lugnt...

På spökfronten har det varit lugnt länge nu, iallafall för min del.

Men dottern fick ett rivmärke för två veckor sedan, när hon var bortrest med sin pappa. Och väl tillbaka i Stockholm fick hon nästa - i duschen.

Det märkliga är att hon bara någon dag innan hade reflekterat över att "det var länge sedan"... Så kanske räckte det med en tanke för att det skulle börja om igen. Dessa negativa energier verkar nämligen inte hindras av varken tid eller rum - de färdas blixtsnabbt. Det spelar ingen roll var man befinner sig. Däremot kan det ha det ha betydelse vad man tänker...  

Jag har mina teorier kring varför jag fått vara ifred, men jag väntar lite till med att berätta om det. Vill se tiden an först, samt ta en diskussion med den som kan ha hjälpt mig.


RSS 2.0