Om droger, andlighet och UFOs

Shamaner i olika delar av världen har länge använt sig av droger för att komma i kontakt med andra världar. Men är det bara hallucinationer det som de upplever, eller ger drogerna dem tillträde till andra dimensioner?

I dag såg jag en brittisk dokumentär; "Stamliv med Bruce Parry", på Kanal. Det handlade om hur Bruce besök hos Babongofolket i Gabon i Afrika. De lever isolerade ute djungeln och utövar en religion som kallas Bwiti. En av deras ritualer går ut på att inta den hallucinerade växten Iboga, något som faktiskt kan få dödliga konsekvenser.

Under drogens rus fick Bruce någon som man närmast kan likna vid en andlig upplevelse. Han får inte berätta exakt vad han fick se, men han fick upp gamla minnen och fick insikt i hur han har skadat andra människor tidigare i livet. Han fick uppleva exakt vad de känt inombords, något som skapade starka skuldkänslor hos honom. Tydligen var det även så att upplevelsen gav honom en djup insikt i hur allt liv här på jorden hänger samman.

Se delar av filmen här:


Del 2 
Del 3 

Kring 1993 lyssnade jag på ett föredrag med Serena Roney-Dougal. Hon berättade bl.a om shamaner, som använder drogen Ayahuasca för att komma i kontakt med andra världar. Hon berättade också om hur drogen rent kemiskt påverkar tallkottskörteln i hjärnan.

Bruce Parry testade också Ayahuasca vid ett besök i Amazonas regnskog.

Jag tar bestämt avstånd från alla former av droger. Men, jag undrar verkligen vad som händer rent fysiskt och själsligt hos en människa som tar dem. Är det bara hallucinationer - eller öppnar drogerna upp mot en annan verklighet?

Graham Hancock har forskat mycket kring gamla kulturer. I dag upptäckte jag att han även forskat kring dessa droger, som shamaner använt i många år. Han kom bl.a fram till att alla som tar Ayahuasca eller Iboga ser liknande saker under ruset, t.ex väldigt speciella mönster och märkliga djur. Ännu märkligare är att vissa av dessa "hallucinationer" påminner mycket om det som abductees (människor som rövats bort av utomjordingar) upplevt.

Hancock säger att det här (upplevelserna under ruset) kan förklara många av märkliga grottmålningar som finns i olika delar av världen.  

Intressant, eller hur?

Mer info
Graham Hancock: Elves, Aliens, Angels & Ayahuasca 
Ayahuasca (länk till Wikipedia)
Ayahuasca Art (länk till Youtube, bilder på konst med koppling till drogen = människors upplevelser)

Vilka är de och vad vill de?

Den frågan har jag ställt mig sedan 2008, då allt konstigt började hända i mitt hem. Var det spöken eller utomjordingar? Eller kanske både och?

Jag har haft alla möjliga teorier om vilka "de osynliga" är. Om de är spöken, naturväsen eller utomjordingar. Och än idag vet jag inte med säkerhet. Men jag misstänker starkt att det till största delen handlar om utomjordingar. Det har bland annat kommit fram under hypnosbehandlingarna. Dessutom såg vi ju ett UFO på nära håll samma månad som eländet brakade loss.

Men, vad är de ute efter? Och varför visar de sig inte? Det gör ju att jag och många andra misstänker att utomjordingarna har en "dold agenda" - och därför inte vill bli upptäckta.

Vid mina kontakter med slagrutefolk, som är duktiga på att pejla in osynliga energier, så fick jag bland annat höra att man på vissa människor kan hitta s.k. "styrlinjer" uppåt. Vi skulle alltså styras av dessa osynliga krafter, utan att veta om det. Det här är också en teori som Eva Olsson och Tony Eckardt tar upp på sin hemsida.

Jag tänker på min exmakes kommentar en gång på 90-talet:

"Tänk om vi egentligen bara är schackpjäser - i ett spel som några andra spelar...?"

Exakt så uttrycker sig Eva Olsson och Tony Eckardt! De säger att vi kanske är försökskaniner i ett experiment som pågått i årtusenden.

(När jag sskriver det här börjar det hända saker i rummet där jag sitter, det låter som om saker på golvet flyttar sig...)

Eva och Tony skriver också om hur utomjordingarna "söver ned" oss. Och det är något som flera vittnat om. Kanske menar de något som hänt mig vid 3 tillfällen? Det har känts som om någon hällt varm helande energi över mig och i nästa sekund har jag somnat. Jag har upplevt det två gånger i samband med sorg och den tredje gången i samband med ett otäckt utomjordisk besök i sovrummet 1997.

Vem vet, kanske får vi svaret på allt 2012?


Läs mer
Eva Olsson och Tony Eckardts hemsida (lite svårmanövrerad, men intressant sajt)

Feedback om UFO-kontakter

Jag vet inte om jag nämnt det tidigare, men för en tid sedan intervjuades jag av en person som dokumenterar händelser som kan vara kopplade till UFOs och utomjordingar. Nu finns allt publicerat och i går fick jag lite mer feedback.

Den här mannen har dokumenterat en mängd fall i olika länder. Så här skrev han i mailet igår:

"What your therapist says is correct, I have heard of contactees managing to stop certain aspects of their experiences by willpower."

Det här betyder alltså att fler noterat samma sak; att man faktiskt kan få stopp på vissa former av "påhopp" bara genom ren tankekraft. T.ex de där smärtsamma "sticken" som jag kännt av till och från sedan 2008. Eller de där pip-ljuden som jag märkte att jag kunde blockera - iallafall till en viss gräns.

Det är också intressant att höra att fler upplevt att konstiga saker händer i samma ögonblick som de pratar om UFOs och utomjordingar. Det hände ju mig och en kollega för bara ett par veckor sedan. Och ikväll hände det här hemma; plötsligt så flyttade sig ett tyngre föremål på golvet så jag hörde det klart och tydligt. Så här står det i mailet jag fick:

"The fact that things happen when you speak about your experiences is possibly the memory blocks kicking in. I have heard of numerous contactees before that when they look at or speak of UFOs/aliens they get effects such as headaches or a humming noise, looks like this may be something similar."

Intressant, eller hur?


Nedtystat UFO-fall i Australien

Den 6 april 1966 hände något mycket märkligt i Australien. Barn i Westall High School upptäckte två "flygande tefat" utanför skolan.

Trots att det fanns flera vittnesmål, från både barn och vuxna, så tystades allt ned - av militären. Men nu har det gjorts en väldigt bra dokumentär om det som hände:


FBI om gamla UFO händelserDet här dokumentet finns att läsa på FBIs sida och handlar om 3 UFOs som sägs ha kraschat i New Mexico. Det är skrivet av Guy Hottel som då var "Special Agent" på FBI Washington. Dokumentet är daterat 1950.

Det berättar att man hittade tre s.k. flygande tefat och att det i var och en av dem fanns tre kroppar. De hade mänsklig form men var endast 3 feet långa (= ca 1 meter) och klädda i något metalliskt material.

Men någon annan ny intressant fakta kommer tyvärr inte fram.

Se övriga dokument under "Unexplained Phenomenon".

 

Konspirationsteorier: The HAARP och naturkatastrofer

Jag har tidigare bloggat om The HAARP, den militära utrustningen som sägs ligga bakom både Norge-spiralen och jordbävningar. Sedan dess har det hänt en del.

Nu får t.ex USA kritik från andra länder, som menar på att experiment med the HAARP ligger bakom både jordbävningen i Haiti och Japan. Men kan det även användas som hjärnkontroll? Du som är intresserad av sånt här, se gärna det här:
Precis som i Star Trek?

Finns utomjordiska besökare mitt ibland oss, utan att vi märker det? Osynliga dessutom? Ja, det finns dem som menar att det är precis så.

För en månad sedan fick jag en DVD av en kollega. Det var ett avsnitt ur Star Trek; "Scientific Method", som hon tyckte jag skulle kolla på. Jag som inte ens gillar Star Trek. Hon berättade att filmen handlar om ett rymdskepp som "hemsöks" av osynliga utomjordingar, som går runt och tar prover och utför experiment på besättningen. Utan att de förstår något. De känner bara smärtan.Enligt Mikael Kvist, som är något av en expert på det här med andra dimensioner, så är det här precis vad som pågår här på jorden. Vi har bara inte fattat det än. Istället fungerar vi som ett mänskligt smörgåsbord för utomjordingar, som de kan undersöka utan att vi märker något.

Jag vet att det låter skumt, men efter allt märkligt som jag varit med om (2008-2010) så är jag inte främmande för sånt här. Många säger att de tror på spöken, fast ingen kan se dem. Men tänk om det faktiskt finns mer, som vi inte ser. Det här kan också förklara de märkliga stickmärken jag hittat på min kropp, något som jag är lång i från ensam om. Ni som läst UFO Chics blogg har kunnat ta del av hennes upplevelser - och det finns många, många fler med samma erfarenheter.


UFOn över Vallentuna

Jag har ju tidigare berättat lite om mina UFO-upplevelser, men idag tänkte jag tipsa om en intressant sida som bland annat tar upp UFO-händelserna i Vallentuna 1974.Idag ramlade jag på en artikel som Håkan Blomqvist skrivit.

Tydligen var det rena UFO-vågen över Vallentuna våren 1974. Flera rapporter kom in om konstiga ljuskroppar över Markin, Orkesta och Lindholmen. Telefonlinjen slutade fungera och TV-apparaterna flimrade. För en man blev det extra dramatiskt, eftersom han fick uppleva en skrämmande ombordtagning. Till en början mindes han bara  att han jagats av ett starkt ljussken, men med hjälp av hypnos kom minnet tillbaka. Och det var riktigt skrämmande.

Har vi upplevt samma sak?
Det var en sak i den här mannens berättelse som fick mig att hajja till - beskrivningen av utomjordingarna. Under hypnosen mindes han plötsligt att de var lysande. Det är precis så min klärvoyanta terapeut beskrev utomjordingarna som besökte mig när jag var barn. Fast själv minns jag ju inget av detta. Jag minns bara att jag var livrädd på kvällarna när jag skulle sova, men inte för vad... Men jag vet inte om jag vill rota vidare i detta, skulle tydligare minnen komma fram vet jag ändå inte hur jag skulle hantera dem. Och om jag skulle tro på dem.


Läs den spännande artikeln om händelserna på Håkan Blomqvists sida. Han har även en blogg, som ni hittar här.

Lugnt

Vet inte vad jag ska blogga om nu, när det lugnat ner sig med det där "paranormala". Men ärligt talat vet jag inte om jag vågar berätta VARFÖR det har vänt. Så jag avvaktar med det. Huvudsaken är att jag förståttRSS 2.0