Feedback om UFO-kontakter

Jag vet inte om jag nämnt det tidigare, men för en tid sedan intervjuades jag av en person som dokumenterar händelser som kan vara kopplade till UFOs och utomjordingar. Nu finns allt publicerat och i går fick jag lite mer feedback.

Den här mannen har dokumenterat en mängd fall i olika länder. Så här skrev han i mailet igår:

"What your therapist says is correct, I have heard of contactees managing to stop certain aspects of their experiences by willpower."

Det här betyder alltså att fler noterat samma sak; att man faktiskt kan få stopp på vissa former av "påhopp" bara genom ren tankekraft. T.ex de där smärtsamma "sticken" som jag kännt av till och från sedan 2008. Eller de där pip-ljuden som jag märkte att jag kunde blockera - iallafall till en viss gräns.

Det är också intressant att höra att fler upplevt att konstiga saker händer i samma ögonblick som de pratar om UFOs och utomjordingar. Det hände ju mig och en kollega för bara ett par veckor sedan. Och ikväll hände det här hemma; plötsligt så flyttade sig ett tyngre föremål på golvet så jag hörde det klart och tydligt. Så här står det i mailet jag fick:

"The fact that things happen when you speak about your experiences is possibly the memory blocks kicking in. I have heard of numerous contactees before that when they look at or speak of UFOs/aliens they get effects such as headaches or a humming noise, looks like this may be something similar."

Intressant, eller hur?


Kommentarer
Postat av: Augusta

Det är spännande precis som andevärlden :)Strålande väder här i Stockholm eller hur? :)Kram

2011-04-27 @ 11:34:15
URL: http://www.augusta.spotlife.se
Postat av: Åsa

Mycket spännande! Det har jag aldrig tänkt på, men ska absolut göra det nästa gång jag pratar med någon om det :)Ha en fin dag vännen :)

2011-04-27 @ 13:49:14
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: Natta Jones - Ett sliddjurs bekännelser!

Fast egentligen så tror jag nog att vi alla är "rymdvarelser" :) Du kanske skulle googla lite på lemuria/lemurien, jag känner en kille som heter Mustafa Kuyucu som brukar föreläsa om detta, han skulle du nog älska!

2011-04-27 @ 17:25:57
URL: http://nattajones.blogg.se/
Postat av: Synnöve

Helt klart spännande. Att sen flera har upplevt samma sak gör ju att allt kommer på ett annat plan.

Tankekraften ska man nog inte ignorera tror jag...

Kram i vårkvällen.

Synnöve.

2011-04-28 @ 18:38:52
URL: http://nabolandet.blogspot.com

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0