Vilka är de och vad vill de?

Den frågan har jag ställt mig sedan 2008, då allt konstigt började hända i mitt hem. Var det spöken eller utomjordingar? Eller kanske både och?

Jag har haft alla möjliga teorier om vilka "de osynliga" är. Om de är spöken, naturväsen eller utomjordingar. Och än idag vet jag inte med säkerhet. Men jag misstänker starkt att det till största delen handlar om utomjordingar. Det har bland annat kommit fram under hypnosbehandlingarna. Dessutom såg vi ju ett UFO på nära håll samma månad som eländet brakade loss.

Men, vad är de ute efter? Och varför visar de sig inte? Det gör ju att jag och många andra misstänker att utomjordingarna har en "dold agenda" - och därför inte vill bli upptäckta.

Vid mina kontakter med slagrutefolk, som är duktiga på att pejla in osynliga energier, så fick jag bland annat höra att man på vissa människor kan hitta s.k. "styrlinjer" uppåt. Vi skulle alltså styras av dessa osynliga krafter, utan att veta om det. Det här är också en teori som Eva Olsson och Tony Eckardt tar upp på sin hemsida.

Jag tänker på min exmakes kommentar en gång på 90-talet:

"Tänk om vi egentligen bara är schackpjäser - i ett spel som några andra spelar...?"

Exakt så uttrycker sig Eva Olsson och Tony Eckardt! De säger att vi kanske är försökskaniner i ett experiment som pågått i årtusenden.

(När jag sskriver det här börjar det hända saker i rummet där jag sitter, det låter som om saker på golvet flyttar sig...)

Eva och Tony skriver också om hur utomjordingarna "söver ned" oss. Och det är något som flera vittnat om. Kanske menar de något som hänt mig vid 3 tillfällen? Det har känts som om någon hällt varm helande energi över mig och i nästa sekund har jag somnat. Jag har upplevt det två gånger i samband med sorg och den tredje gången i samband med ett otäckt utomjordisk besök i sovrummet 1997.

Vem vet, kanske får vi svaret på allt 2012?


Läs mer
Eva Olsson och Tony Eckardts hemsida (lite svårmanövrerad, men intressant sajt)

Kommentarer
Postat av: Lilitha

Ja, jag hoppas att jag aldrig behöver träffa en Alien...Då möter jag nog hellre ett spöke...tror jag...Kram sötnos

Lilitha

2011-04-28 @ 22:22:08
URL: http://lilitha.blogg.se/
Postat av: messan

Man kan ju undra...vad de egentligen vill. Kanske det är så att vi bara är ett par pjäser...fast det det tror jag inte.

Vad underbart väder vi har, jag njuter och hoppas du gör det också.

Kramar

2011-04-28 @ 22:55:40
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0