Insektsliknande utomjordingar?

Jag vet inte vad jag ska tro om det här, men den senaste veckan har jag haft en par mysko upplevelser...

I natt hände det igen, jag drömde att jag blev attackerad av en stor insekt. Det var över på någon sekund, men kändes så otroligt verkligt. Förra gången det hände hörde jag dessutom ljudet av något som lät som en gräshoppa!

Det är helt sjukt vad mycket konstigt som hänt sedan 2008! Jag begriper bara inte VARFÖR!?

Tack och lov har jag en kollega som råkat ut för liknande saker och hon säger att sådana här påhopp kan man råka ut för när man blir "medveten", om andra dimensioner och existenser. Samma sak antyder Mikael Kvist i "Tidskrigarna". Vissa "grupper" vill inte bli upptäckta och försöker då skrämmas, men efter ett tag ger de upp.

Ja, vad sjutton ska man tro? Verkligheten tycks överträffar dikten... Det är bara att forska vidare och se vad man hittar för "sanning". 

Vid den stora presskonferensen som The Disclosure Project höll 2001 sa f.d. militärer att man redan för typ 20 år sedan katalogiserat ett 50-tal olika utomjordiska arter, de flesta humanoider, men tydligen finns det annat också.

Se hela presskonferensen här
(Börja vid 0:03:00)


En konstnär har ritat olika aliens efter beskrivningar från ögonvittnen. Han har bl.a ritat några som ser ut som gräshoppor...

Tänk bara vilka djurarter som funnits längst här på jorden och vilka som är mest motståndskraftiga; insekterna. Kanske finns det även utomjordiska varianter...?Uppdaterat (8 mars 2011):
Jag har googlat lite på
"Manti(d)s" och "alien". Fick nämligen veta att det finns fler som har liknande erfarenheter som jag....

Läs mer
Mantis alien????? (Länk till UFO Casebook)
Drawings of aliens by the children the aliens abduct (Barns berättelser om aliens)
Grey Aliens, Insects and Disinformation (Länk till forumet Above Top Secret)
Meetings with a mantid alien (Länk till en blogg)

Krusningar i luften

Har ni någonsin sett som en krusning, eller vågrörelse i yttre synfältet? Som om bilden plötsligt skevar till och något liksom glider fram? Det har hänt mig ett par gånger de senaste två åren.

I fredags blev jag kvar på jobbet två timmar efter arbetstid, hade nämligen så intressanta diskussioner med en kollega - om paranormala saker. 

Vi kom bland annat in på det som jag börjat kalla för krusningar. Första gången jag blev medveten om det var 2009, när jag besökte ett känt medium (från TV). Vi satt och pratade om händelserna i min lägenhet när jag plötsligt såg en rörelse i mitt yttre synfält. Det såg ut som en rörelse i luften framför en krukväxten. Mediumet såg det också och jag förstod att vi fått "besökare" i rummet.

I fredags hände det igen, när jag och min arbetskollega började prata om utomjordingar. Såg då plötsligt som en vågrörelse i mitt yttre synfält, som ringar på vattnet. Det var som om luften framför väggen liksom krusades. I nästa stund rörde sig ett papper på mitt skrivbord, alldeles framför mig. Det var så väldigt tydligt, så vi skrattade till. Kändes så tydligt att "något" kommit in i rummet. Kanske någon som märkt vad vi pratat om...

Så frågan är; dyker krusningarna upp när något från en annan dimension träder in i vår verklighet? 

Känslomässiga förklaringar?

Jag är visserligen extremt torr om händerna av vinterkylan, men det här är definitivt INTE självsprickor. Jag har fått nya rivmärken, dottern också.


Det var i torsdags som dottern visade att hon hade fått en rispa, några timmar senare fick jag en likadan. I igår fick hon en till, jag med... Eftersom vi haft det lugnt så länge så undrar man ju vad som utlöst detta.

Det har inte hänt något särskilt den här veckan, annat än att jag haft lite grubblerier kring min mamma och känt viss frustration kring detta. Kan det ha gjort mig mer sårbar igen?

Tänkte på det min terapeut sa när vi upptäckte det här med mina utomjordiska kopplingar; att sånt ofta drabbar de som har trassliga relationer till sina mödrar. Kan det verkligen vara så?

Mer om pip i öronen

Ni som följt min blogg minns kanske att jag skrivit om ett speciellt ljud som jag och många andra förknippat med utomjordiska kontakter. Här kommer en fortsättning.

Av någon märklig anledningen gjorde jag redan som barn en koppling mellan det här pipljudet och UFOs. Ljudet är väldigt högfrekvent och påminner om sändningstonen man kan höra på TV tillsammans med den där testbilden. Men, ljudet hörs INUTI huvudet eller örat och varar endast några sekunder.

Som tonåring såg jag och min bror ett UFO vid två olika tillfällen på samma plats. Vi blev lite exalterade men tänkte sedan inte så mycket på det.

Det skulle sedan dröja till 2008 innan det här med UFOs kom på tapeten igen. Det var när en slagruteman sa att jag hade aliens i lägenheten. Jag trodde han var knäpp och brydde mig inte om det. Men bara en månad senare visade dottern mig ett oförklarligt rivmärke hon fått. Och ytterligare en månad senare drabbades jag. Sedan brakade helsiket loss i vår lägenhet. Och samma månad fick jag och dottern se ett UFO passera på låg höjd ovanför vår bil - mitt på ljusa dagen!

I två år pågick det här eländet och jag tvingades fly från mitt hem. Det var skrämmande att inse att ingen kunde hjälpa mig - och då hade jag ändå kontakt med några av landets bästa medium. Och en präst...

Jag började läsa på nätet om oförklarliga rivmärken och ramlade på en massa foruminlägg från människor med likande erfarenheter. Och - några av dem hade även det där pipljudet i öronen/huvudet. Läste sedan Mikael Kvists bok "Tidskrigarna" och han beskrev det här ljudet och sa att det var tydligen ett sätt för utomjordingar att liksom "spåra" oss...

I augusti 2010 fick jag tips om en kvinna som arbetade med multidimensionell terapi. Det kom då fram saker som tydde på att jag haft utomjordiska kontakter sedan fostertiden. Något som jag hade väldigt svårt att ta till mig.

Men jag började experimentera med att själv försöka "störa av" ljudet på mental väg. Upptäckte då att signalen försvann direkt för att sedan återkomma någon minut senare, som om "någon/något" försökte igen och igen att liksom "nå fram". Sedan blev det plötsligt lugnare.

Bortkopplingen
I samband med en regression hjälpte min terapeut mig att bryta den här utomjordiska kontakten. Sedan var det lugnt en vecka. Hade därefter en märklig dröm (påminde om astronautdrömmen jag haft tidigare). Efter det dök ett nytt pip upp - i andra örat. Helt sjukt! Jag bad min terapeut kolla upp detta och hon hittade en ny "stråle" som hon tog bort. Sedan var det tyst - inget mer pip.

Men, efter ytterligare någon vecka kände jag åter igen att något hände. Pipsignalen var borta, men istället kände jag ett märkligt tryck i öronen. Det var som om jag hade "något" på mig igen, som det inte var meningen att jag skulle upptäcka. Bad åter igen min terapeut kolla detta. Hon hittade då två "implantat", som hon tog bort - och sedan dess har det äntligen varit helt lugnt.

Jag VILL INTE tro på utomjordingar och UFOs, men jag har nu upplevt tillräckligt mycket för att inse att det finns. Jag begriper dock inte till fullo hur det fungerar, men de tycks kunna interagera på olika dimensioner - det är därför vi inte alltid kan se dem. Däremot kan vi känna av dem fysiskt och i våra drömmar.

Vibrationer

Här om natten fick jag uppleva något som jag aldrig varit med om tidigare. Jag vaknade och kände hur det liksom vibrerade svagt i hela min kropp. 

Jag har läst om andra som upplevt det här. Några menar på att det kan ha med UKU:er (ut-ur-kroppen-upplevelser) att göra. Själv vet jag inte, jag blev bara så förvånad. Så jag låg bara och kände in det och efter någon minut ebbade vibrationerna ut och jag somnade lugnt om.

Någon som vet mer om sånt här?


Läs mer
Vibrationer i kroppen (Foruminlägg)
Kundalini - Risker och information (En sajt som varnar för yoga, andliga övningar etc)


Om bloggen :-)

Ja, nu har den här bloggen funnits i snart två år. Lite kul att se vad folk har skrivit om den under årens lopp :-) Här är några exempel:


Länk till bloggenLänk till bloggen
Länk till bloggenHar polskiftet redan börjat?

År 2012 är inte så avlägset längre och det känns som det är läge att ta upp tråden om polskiftet igen. Det finns nämligen de som säger att det redan sett tecken på ett polskifte.

Jag hörde talas om det här med polskifte första gången för 12 år sedan. Sedan läste jag någonstans att det skulle kunna vara detta som Mayaindianerna varnade för i sin kalender, som slutar 2012. Men betyder detta att allt tar slut 2012? Nej, jag tror inte det.

Det sägs att polerna har ändrat läge tidigare, men det sker väldigt sällan med typ 25.000 års mellanrum. Det kan gå snabbt, på ett par dagar eller - på bara ett par timmar. Och ju fortare det går, desto värre för mänskligheten. Ett snabbt polskifte skulle nämligen kunna orsaka orsaka jordbävningar, tsunamis och översvämningar.

Jag kan inte låta bli att fundera om det är därför som vi sett så många naturkatastrofer de senaste fem åren. Och om det finns ett samband med allt prat om hemliga underjordiska skyddsrum som det talades så mycket om kring millenieskiftet.

Men faktum är att NASA redan förvarnat om en rejäl solstorm kring 2012-2013.

Här en film som förklarar kort vad som kan hända vid ett polskifte:

Jag har under årens lopp haft många sanndrömmar, men det otäcka är att jag även haft många drömmar om naturkatastrofer; om eld och vatten. Och de kändes så verkliga. Därför kan jag känna en viss oro ibland när jag tänker på 2012 och alla profetior. Nästa år är vi ju där...

Läs mer
Mitt första inlägg om detta
Earth's Inconstant Magnetic Field
(länk till NASA)
Solen som den aldrig setts förut (länk till DN, om NASA-film)
Everything 2012 Pole Shift (länk till Youtube)
Redo för 2012 (länk till Facebook-grupp)
Sanningen?? (länk till blogg om 2012 m m)
Earth changes and the pol shift, map of earthquakes

RSS 2.0