Mer om pip i öronen

Ni som följt min blogg minns kanske att jag skrivit om ett speciellt ljud som jag och många andra förknippat med utomjordiska kontakter. Här kommer en fortsättning.

Av någon märklig anledningen gjorde jag redan som barn en koppling mellan det här pipljudet och UFOs. Ljudet är väldigt högfrekvent och påminner om sändningstonen man kan höra på TV tillsammans med den där testbilden. Men, ljudet hörs INUTI huvudet eller örat och varar endast några sekunder.

Som tonåring såg jag och min bror ett UFO vid två olika tillfällen på samma plats. Vi blev lite exalterade men tänkte sedan inte så mycket på det.

Det skulle sedan dröja till 2008 innan det här med UFOs kom på tapeten igen. Det var när en slagruteman sa att jag hade aliens i lägenheten. Jag trodde han var knäpp och brydde mig inte om det. Men bara en månad senare visade dottern mig ett oförklarligt rivmärke hon fått. Och ytterligare en månad senare drabbades jag. Sedan brakade helsiket loss i vår lägenhet. Och samma månad fick jag och dottern se ett UFO passera på låg höjd ovanför vår bil - mitt på ljusa dagen!

I två år pågick det här eländet och jag tvingades fly från mitt hem. Det var skrämmande att inse att ingen kunde hjälpa mig - och då hade jag ändå kontakt med några av landets bästa medium. Och en präst...

Jag började läsa på nätet om oförklarliga rivmärken och ramlade på en massa foruminlägg från människor med likande erfarenheter. Och - några av dem hade även det där pipljudet i öronen/huvudet. Läste sedan Mikael Kvists bok "Tidskrigarna" och han beskrev det här ljudet och sa att det var tydligen ett sätt för utomjordingar att liksom "spåra" oss...

I augusti 2010 fick jag tips om en kvinna som arbetade med multidimensionell terapi. Det kom då fram saker som tydde på att jag haft utomjordiska kontakter sedan fostertiden. Något som jag hade väldigt svårt att ta till mig.

Men jag började experimentera med att själv försöka "störa av" ljudet på mental väg. Upptäckte då att signalen försvann direkt för att sedan återkomma någon minut senare, som om "någon/något" försökte igen och igen att liksom "nå fram". Sedan blev det plötsligt lugnare.

Bortkopplingen
I samband med en regression hjälpte min terapeut mig att bryta den här utomjordiska kontakten. Sedan var det lugnt en vecka. Hade därefter en märklig dröm (påminde om astronautdrömmen jag haft tidigare). Efter det dök ett nytt pip upp - i andra örat. Helt sjukt! Jag bad min terapeut kolla upp detta och hon hittade en ny "stråle" som hon tog bort. Sedan var det tyst - inget mer pip.

Men, efter ytterligare någon vecka kände jag åter igen att något hände. Pipsignalen var borta, men istället kände jag ett märkligt tryck i öronen. Det var som om jag hade "något" på mig igen, som det inte var meningen att jag skulle upptäcka. Bad åter igen min terapeut kolla detta. Hon hittade då två "implantat", som hon tog bort - och sedan dess har det äntligen varit helt lugnt.

Jag VILL INTE tro på utomjordingar och UFOs, men jag har nu upplevt tillräckligt mycket för att inse att det finns. Jag begriper dock inte till fullo hur det fungerar, men de tycks kunna interagera på olika dimensioner - det är därför vi inte alltid kan se dem. Däremot kan vi känna av dem fysiskt och i våra drömmar.

Kommentarer
Postat av: kajsa

Läskigt, jag får ett slags pip i örat ibland, som det när det är testbild på tv.. det varar inte länge utan går över väldigt fort, men jag har ju också fått rivsår men har inte fått det på ett litet tag nu det e skönt, vaknade ju en dag med 8 rivsår på en arm, det var läskigt!

2011-02-18 @ 18:26:09
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: soffie

men usch det piper i mina öron ibland har aldrig tänkt påd et pipet som sådant ljud,

hoppas verkligen inte detta kommer tillbaka på dej mer,

kram

2011-02-18 @ 19:35:39
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Natta Jones - Ett sliddjurs bekännelser!

Jag tror inte jag skulle bli utsatt för UFOS på samma sätt som dig eftersom att jag själv tror att jag härstammar från "rymden", alltså inte ifrån jorden. Har haft några medium som har varit inne på det spåret, hoppas att jag någon gång får veta vad det betyder :)

2011-02-19 @ 21:06:56
URL: http://nattajones.blogg.se/
Postat av: Lisbeth.

Jag ska gå in på "Det spökar" som du tipsar om och sen läsa lite mer om polskifte. Ruggigt är det. Satt härom kvällen och tittade på en film, Vägen med Viggo Mortensen. En riktigt otäck version om vad som kan vara en "framtid" för vår värld.För övrigt får du ha en skön helg. Kram!

2011-02-19 @ 22:16:53
URL: http://kiraangel.blogg.se/
Postat av: Lisbeth.

Hahaha, snacka om att vara förvirrad...det ÄR ju din blogg ju. Ja där ser man, kanske dags för sängen..=)

2011-02-19 @ 22:19:05
Postat av: Anna

men urk... jag har ju också kortvariga pipljud i öronen lite nu och då. hoppas verkligen att det inte någon som pejlar in mig -ryser-Hoppas att du mår bra och inte fryser allt för mycket i denna extrema kyla. Jag börjar nästan tappa tron om att det någon gång ska orka bli vår igen...

Kram

2011-02-20 @ 09:48:13
URL: http://obergs.blogg.se/
Postat av: Augusta

Tror absolut att det finns liv på andra planeter. Vad bra att du slipper ljudet nu.Har flyttat mitt bloggandet till annat forum. Har har skrivit min nya bloggadress här. Lite svårare att förstå alla finesser där. Har ännu inte riktigt lärt mig allt :)Trevlig dag, vännen! Kram2011-02-22 @ 10:46:13
URL: http://www.augusta.spotlife.se

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0