Vattnets dolda budskap

Har ni hört talas om Dr Masaru Emoto? Hans forskning kring vatten har rönt stor uppmärksamhet runt om i världen. Kolla det här:Dr Emoto är en internationellt erkänd forskare från Japan. Han har en examen i humaniora och vetenskap från Yokohama Municipal University och är Doctor of Alternative Medicine vid Open International University. Han är även ordförande i International Water for Life Foundation.

Dr Emotos forskning kring vatten har väckt stor uppmärksamhet och hans böcker finns översatta på tjugofem olika språk. "Vattnets dolda budskap" har legat på New York Times bästsäljarlista. Hans tankesätt påminner om det min terapeut pratar om; nämligen att tankar skapar vibrationer i och omkring oss. Och det är de vibrationerna som hon brukar läsa av när jag kommer till henne. Så nu måste jag ta reda på lite mer om Dr Emoto :-) 

Länktips:
The effects of positive and negative energy on water (Länk till Youtube)
Interview with Dr. Masaru Emoto about the magic of Water (Youtube)


Uppdatering:
Nu har jag läst Dr Emotos bok "Budskap från vatten - Älska dig själv"! Den var väldigt intressant, så jag kan verkligen rekommendera den.


Vad vet vi egentligen?

Jag är inte längre lika aktiv ute på nätet, orkar inte läsa mer om paranormala händelser. Måste helt enkelt få tid smälta det jag redan fått till mig...

Att spöken och andar finns - det tvivlar jag inte på längre. Men nu när jag äntligen fått lugnt omkring mig så vill jag lägga det där bakom mig.

Jag har börjat förstå att det finns andra livsformer också, som inte syns, men som kan kan inkräkta i våra liv. Och det känns inte så trevligt. Ännu otäckare är insikten om att jag själv tydligen haft utomjordiska kontakter större delen av mitt liv. Det verkar så SciFi... jag vill helt enkelt inte tro att det är sant.

Så vad vet vi egentligen om vår värld? Ser den ut som vi tror, eller finns det något mer, som döljs avsiktligt?

För några år sedan såg jag ett par glimtar ur filmen "The Matrix". Men jag tyckte den var så otäck så jag stängde av. Fast nu när jag varit med om så mycket konstigt, så undrar jag ju... Tänk om vi också lever i en form av Matrix? 

Jag kommer fortfarande ihåg ett samtal jag hade med en mycket jordnära person i början av 90-talet. Han förvånade mig då med att säga;

- Tänk om vi egentligen bara är marionetter, eller shackpjäser, som några andra "leker" med...


Slutligen en intressant grej som min gamla bloggvän Jonas tipsat om. Jag känner igen lite av det från David Willcocks föreläsningar. Det finns som sagt var mycket man inte förstår ;-)


Crop Circles

I söndags var det dags igen, då dök en ny stor sädescirkel upp. Den här gången i Indonesien.

Plötsligt finns de bara där, stora invecklade mönster som sägs visa allt från Mayamönster och DNA-strängar till utomjordingar. Ärligt talat vet jag inte vad jag ska tro om det här. Men jag har pratat med folk som menar på att figurerna blivit allt vanligare de senaste åren, samtidigt som mönstren blivit mer komplicerade. Frågan är bara varifrån de kommer.

Vad tror du?

Crop Circle Connector har gjort lite research kring vad dessa cirklar kan ha för budskap. Vad som är spännande är att man både kan se kopplingar till Mayakulturen och framtida händelser. Luskar man vidare kommer det fram varningar för en "utomjordisk, grå ras", förmodligen de där otäcka "Greys". D.v.s såna där små grå utomjordingar som jag bloggat om tidigare.
Läs mer här>

Aura som en ost...

Sakta men säkert kommer nya insikter till mig, det är som en ny värld har öppnat sig.

I morse var jag på en ny terapisession. Vi pratade lite om det här med auran. Vad jag förstår så kan man bli mer sårbar för negativa energier om man har en svag/skadad aura. (Något som man kan få av trauman i barndomen.) Auran blir liksom som en schweizerost, det blir hål i den och där kan allt möjligt "oönskat" slinka in.

Min aura var förmodligen lite svag redan när jag flyttade in i min gamla spöklägenheten.  Så jag blev ett lätt "offer" för alla paranormala påhopp i form av rivmärken och annat. Självklart mådde jag dåligt av allt som hände där och det försvagade min aura ytterligare, sedan var spiralen i full gång. 

Med hjälp av den multidimensionella terapin har jag fått hjälp att gå tillbaka till barndomen och bearbeta gamla bortträngda känslor. De själsliga såren har börjat läka och gjort min aura starkare. Förmodligen är det det som gjort att rivmärken blivit mindre och färre. Så jag börjar förstå hur saker och ting hänger ihop.

Jag kommer inte att forska vidare i vad det är som orsakar rivmärkena. Istället fokuserar jag mig på att fortsätta terapin och rensa bort gamla tråkigheter från barndomen, så jag kan njuta av livet fullt ut :-) 

Uppdatering:
Missa inte Jonas intressanta kommentar här nedan!

Vad är det som händer?


Ni har väl läst om fågel- och fiskdöden i tidningarna? Herregud, man undrar ju vad det är som händer runt om i världen. Först alla naturkatastrofer, som bara tycks bli fler och värre, sedan djuren...

Den 5 januari föll 8.000 döda duvor ned från himlen i Italien.
I Arkansas dog närmare 3.000 koltrastar och 100.000 fiskar.
I Louisiana dog 500 fåglar.
Och i Maryland utreder man varför 2 miljoner fiskar dött i Cheasapake bay.

Här i Sverige dog 70 kajor (i Falköping), men i just det fallet handlade det tydligen om en bilist som kört in i en klunga med fåglar som satt på marken. Och i Rumänen dog ett antal krågor som ätit sig berusade på rester från vinodling. Men i övriga fall så vet man alltså fortfarande inte vad som orsakat massdöden. Det har spekulerats i att det skulle bero på oväder eller fyrverkerier, men fyrverkerier är ju inget nytt...  Och jag har aldrig tidigare hört talas om att så många djur dött samtidigt i olika delar av världen, så lite skrämmande är det.


Läs mer
8 000 duvor - regnade från himlen (länk till Aftonbladet)
2 million fish found dead in Maryland (länk till CNN)


52 indikationer

Nedanstående lista är hämtad från www.paranormal.se och sägs indikera om man haft utomjordiska kontakter och blivit bortförd. (Jag har kortat ned den lite.)

Fråga dig själv om du:

1. Har upplevt perioder av försvunnen tid. Speciellt perioder på en timme eller längre.

2. Har upplevt en förlamning medan du har befunnit dig i sovrummet och att samtidigt känt en närvaro av en främmande varelse.

3. Har ovanliga ärr eller märken på kroppen, som du inte kan förklara hur du har fått dem. Speciellt om du reagerar känslomässigt starkt på dem. Kan vara: små skopformade inskärningar, ärr i raka linjer eller ärr uppe i gommen, näsan, bakom eller i öronen, på könsorganen etc.

4. Har sett ljusbollar eller ljusblixtar i ditt hem eller på någon annan plats.

5. Har ett minne av att du har flugit genom luften och är säker på att det inte var en dröm.

6. Har ett "marker memory" som inte försvinner. T.ex ansiktet på en främmande varelse, en medicinsk undersökning, nålar, ett bord, en underlig bebis, etc.

7. Har sett ljusstrålar utanför ditt hem eller strömma in i ditt rum genom ett fönster.

8. Har haft UFO-drömmar eller drömmar om ljusstrålar eller främmande varelser.

9. Har sett UFO:s på himlen en eller flera gånger i ditt liv.

10. Har en kosmisk medvetenhet, intresse för ekologi, miljön, vegetarianism eller är mycket socialt medveten.

11. Har en stark känsla av att ha ett speciellt uppdrag eller en viktig uppgift att genomföra, men kan inte förstå var du har fått denna idé ifrån.

12. Har varit med om oförklarliga händelser i ditt liv som du efteråt har känt dig speciellt oroad över.

13. Om du är en kvinna: Har varit falskt gravid eller förlorat ett foster utan att veta hur det kom ut (gravid, sedan inte).

14. Vaknat på en annan plats än var du gick o lade dig, eller att du inte ens kom ihåg att du hade gått och lagt dig. Även att vakna t ex upp o ner i sängen eller i din bil.

15. Haft drömmar om ögon som ser ut som djurögon (t ex en uggla eller ett rådjur), eller har ett minne av ett djur som stirrar på dig. Eller en rädsla för ögon.

16. Har vaknat mitt i natten skräckslagen.

17. Reagerar starkt på omslaget till boken Närkontakt av Whitley Strieber eller på andra bilder på utomjordingar. Antingen som en stark dragning till detta eller en stark motvilja.

18. Har en oförklarligt stark rädsla eller fobier. Till exempel för höjder, ormar, spindlar, stora insekter, vissa ljud, starkt ljus, att vara ensam. Även rädsla gällande din egen säkerhet.

19. Har upplevt problem med självkänslan stora delar av ditt liv.

20. Har sett någon i din närhet bli förlamad, orörlig, eller fastfrysa i tiden. Speciellt någon som du sover med.

21. Har vaknat upp med märken på huden, brännmärken eller blåmärken som har uppkommit under natten. Utan att kunna förklara hur du har fått dem.

22. Har känt eller känner någon som påstår sig ha sett ett rymdskepp eller främmande varelser i din närhet eller som har lagt märke till att du har varit försvunnen en tid.

23. Har upptäckt blod eller ovanliga fläckar på ditt lakan eller kudde, utan att kunna förklara hur det har hamnat där.

24. Är intresserad av UFO:n eller utomjordingar. Kanske läser mycket i ämnet. Kan också vara tvärtom, d.v.s. en stark motvilja mot ämnet.

25. Har känt en stark lust att köra till eller gå till ett avlägset eller okänt område.

26. Har en känsla av att vara övervakad en stor del av tiden. Speciellt på natten.

27. Har haft drömmar om att passera igenom ett stängt fönster eller en solid vägg.

28. Har sett en konstig dimma eller dis som inte borde finnas.

29. Har hört ett konstigt hummande eller pulserande ljud, utan att kunna lokalisera var ljudet kom från.

30. Har haft ovanliga näsblödningar i ditt liv eller har vaknat med näsblod.

31. Har vaknat med en ömhet i ditt underliv som du inte kan förklara.

32. Har haft rygg- eller nackproblem. T-3 ryggkota ute ofta, eller vaknat med en ovanlig stelhetskänsla i någon del av din kropp.

33. Har haft kroniska bihåleinflammationer eller andra problem med näsan.

34. Elektroniska prylar i din närhet har gått sönder eller börjat krångla utan att det har gått att förklara. Till exempel att gatubelysning har gått sönder när du har promenerat under den, att TV- eller radioapparater har blivit påverkade i din närvaro, etc.

35. Har sett en figur med huva i eller i närheten av ditt hem. Speciellt bredvid din säng.

36. Har upplevt ett ringande ljud i dina öron. Detta kan ha varit antingen ofta förekommande eller sporadiskt. Speciellt i ett öra.

37. Har haft en ovanlig rädsla för läkare eller har undvikit medicinsk behandling.

38. Lider av sömnsvårigheter som du inte förstår vad de beror på.

39. Har haft drömmar om läkare eller medicinska procedurer.

40. Har problem med huvudvärk som antingen är vanligt förekommande eller sporadisk. Värken kan sitta över bihålorna eller bakom ett öga. Kan även vara värk i det ena örat.

41. Har en känsla av att du håller på att bli tokig eftersom du tänker på allt detta.

42. Har haft paranormala eller psykiska upplevelser, inklusive intuition.

43. Har en benägenhet för tvångsmässigt beteende eller beroende av olika slag.

44. Har kanaliserat telepatiska meddelanden från utomjordingar.

45. Har varit rädd för din garderob/klädkammare. När du var liten och/eller som vuxen.

46. Har haft sexuella problem eller relationsproblem (t ex en mystisk känsla av att du inte får involvera dig i en relation eftersom det skulle störa någonting viktigt som du har att göra).

47. Måste sova mot en vägg eller med sängen mot en vägg.

48. Har svårt för att lita på människor, speciellt auktoriteter.

49. Har haft drömmar om ödeläggelse eller katastrofer.

50. Har en känsla av att du inte borde prata om dessa saker, eller att du inte får prata om detta alls.

51. Har försökt att lösa dessa problem med lite eller inget resultat alls.

52. Svarar ja på många av dessa frågor, men har inget minne av en abduktion eller möte med utomjordingar.


Kan berätta att jag personligen kan bocka av rätt många av dessa punkter. Ni som följt min blogg från början känner kanske igen en del från mina inlägg.


Läs mer
Kika gärna in på Åsas blogg, hon har skrivit lite om sina UFO-drömmar.


Shaman berättar om UFOs

Ni har kanske hört talas om Kiesha, en kvinnlig shaman från USA? Vid ett besök i Zurich i slutet av förra året berättade hon om bl.a UFOs, spiraler på himlen, sädescirklar, leylinjer och - kristallskallar.

Eftersom det hänt så mycket på UFO-fronten de senaste åren - så undrar man ju om det är något stort är på gång nu. Ni minns väl The Disclosure Projekt, presskonferens och krävde att myndigheterna ska berätta sanningen om alla UFOs. (Gruppen består av över 400 vittnen, bl.a ett flertal militärer från olika länder.) Kort därefter började flera länder offentliggöra sina UFO-arkiv. Och många menar nu att "sanningen" snart ska avslöjas.

Jag var tidigare rätt skeptisk till Keisha, men sedan upptäckte jag att mycket av det hon pratar om är sånt som jag själv forskat i under de senaste två åren. Så jag ser liksom en röd tråd i det, som om bitarna börjar falla på plats.  


Läs mer
Kristallskallarnas spännande historia (länk till DN)
2011 The year of disclousure - UFO Documentary - part 1 of 3 (länkt till Youtube)

Fler UFO-arkiv öppnas

Man kan ju undra vad denna plötsliga öppenhet beror på. Jag har ju tidigare berättat att bl.a England och Kanada öppnat sina UFO-arkiv för allmänheten. Nu har precis Nya Zeeland offentliggjort sina UFO-files från 1978-2009. Intressant, eller hur? Du hittar arkivet här.Läs mer
New Zealand releases UFO files (länk till The Thelegraph)
New Zealand releases UFO Government files (länk till BBC News)

2011 - Nu lossnar det!

Gott Nytt År! Varför inte inleda med en astrologs positiva ord? :-)

Tidningen Tara intervjuar i sitt senaste nummer astrologen Margareta Hedin. Hon får frågan om varför året som gått varit så tufft för många stjärntecken:

- Det är många olika faktorer som påverkat. Men i korthet har "eländet", enligt astrologin, hållit på sedan 1 augusti 2008. Då ägde en total solförmörkelse rum (illavarslande och ovanligt). Från hösten 2008 till sommaren 2010 stod Saturnus och Uranus mitt emot varandra (också illavarslande) i ett låst läge samtidigt som Pluto bytte stjärntecken (innebär ny epok/paradigmskifte). Förödande tajming, minst sagt!

Blir det bättre 2011?

- Ja, från och med 2011 har energin lossnat och alla planeter rör sig fint framåt. Mänskligeten kan nu ägna sig åt att lösa världsproblemen och koncentrera  sig på framtiden. Den nya epoken har börjat, Pluto befinner sig i Stenbocken, och nu handlar det om förnuft. Vi måste dra åt svångremmen och inte konsumera som galningar utan att tänka på kommande generationer.

Låter ju positivt, eller hur? :-) Men det är otroligt hur bra det här stämmer på mig, eftersom jag själv upplevt mina 2 värsta år under just under den här tiden - från sommaren 2008 till sommaren 2010. Det var under den tiden jag hade mina spök/bostadsproblem. 

Vad säger ni? Har ni också haft det tufft under just den perioden Margareta Hedin nämner?


Läs mer
Checka ditt horoskop för 2011 (Länk till Twice)

RSS 2.0