Vad vet vi egentligen?

Jag är inte längre lika aktiv ute på nätet, orkar inte läsa mer om paranormala händelser. Måste helt enkelt få tid smälta det jag redan fått till mig...

Att spöken och andar finns - det tvivlar jag inte på längre. Men nu när jag äntligen fått lugnt omkring mig så vill jag lägga det där bakom mig.

Jag har börjat förstå att det finns andra livsformer också, som inte syns, men som kan kan inkräkta i våra liv. Och det känns inte så trevligt. Ännu otäckare är insikten om att jag själv tydligen haft utomjordiska kontakter större delen av mitt liv. Det verkar så SciFi... jag vill helt enkelt inte tro att det är sant.

Så vad vet vi egentligen om vår värld? Ser den ut som vi tror, eller finns det något mer, som döljs avsiktligt?

För några år sedan såg jag ett par glimtar ur filmen "The Matrix". Men jag tyckte den var så otäck så jag stängde av. Fast nu när jag varit med om så mycket konstigt, så undrar jag ju... Tänk om vi också lever i en form av Matrix? 

Jag kommer fortfarande ihåg ett samtal jag hade med en mycket jordnära person i början av 90-talet. Han förvånade mig då med att säga;

- Tänk om vi egentligen bara är marionetter, eller shackpjäser, som några andra "leker" med...


Slutligen en intressant grej som min gamla bloggvän Jonas tipsat om. Jag känner igen lite av det från David Willcocks föreläsningar. Det finns som sagt var mycket man inte förstår ;-)


Kommentarer
Postat av: Lilitha

Sv: Tror nog inte att du ska se den filmen...Kanske dumt att rekommendera den... Det är väldigt många ångestladdade scener i den.Filmen går ut på att tjejen ur verkligheten parallelt med filmen berättar sin historia. Man får alltså se hennes egna privata filmer/dokumentationer.Hon är en psykolog som intervjuar människor som inte kan sova under en viss tid på natten. Å sen brakar helvetet löst under hypnos...Folk blir konstiga och tar livet av sig själva och sin familj på grund av de skrämmande upplevelserna de har på natten. Alltså bortföranden...Sen så visar det säg att även psykologen, alltså tjejen ur verkligheten, varit med om samma sak.Sådär...nu vet du liiite mera. Hoppas jag inte ställt till det för dig nu. Glöm nu filmen och tänk på annat...haha.Kram på dig söta du.Lilitha

2011-01-31 @ 13:16:17
URL: http://lilitha.blogg.se/
Postat av: soffie

kul att höra från dej igen,va bra att du får vara ifred från alla konstigheter,massor av kramar till dej

2011-01-31 @ 19:53:09
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Anna

... Nej, glöm allt du varit med om och starta om på nytt :)

Sv... En elevator är en rulltrappa för hö och halm. Vår är flyttbar men de finns säkert de somär fastmonterade... bild i adressen :)

Kram!


Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0