Såg "Fenomen" på TV...

Kanal 5 sände ikväll första avsnittet av "Fenomen" - med Uri Geller.

De hade tagit in fem personer som skulle visa sina färdigheter. Det som förvånade mig var att Claudia de la Créme hörde till de två som fick minst röster. Men hallå, har Kanal 5 fel på tekniken - eller är det svenska folket som tänker helt fel?

Själv tyckte jag nämligen att det var urhäftigt att se att Claudia litade till 100 % på sin intuition. Hon verkar "jobba" på samma sätt som medium, genom att känna in energier från föremål. Jag har också testat att känna med händerna och är övertyckad om att Claudia kände de vassa föremålen som "stickiga". Otroligt modigt att hon helt våga lita på det hon kände.

Ni som fascineras av sånt här - testa själva! Jag tror att många kan lära sig känna energier bara genom lite övning. Samma sak med teckningarna. Jag har själv provat det med min tonårsdotter och det funkade otroligt bra!  

Så pröva själva, övning ger färdighet! :-)

Läs mer
Telepati-test (mitt gamla blogginlägg om tankeöverföring)

Boktips: Om schamaner i Sibirien

Jag har ju skrivit en del om shamaner i olika inlägg, så dagens inlägg får bli ett boktips om just detta.

Kharitidi, Olga, "Shamanens cirkel" INBUNDENSchamanens cirkel är skriven av en rysk psykiater, Olga Kharitidi. Den handlar om hennes resa till de snöbeklädda Altaibergen i Sibirien och allt hon får uppleva där.

Jag har läst den två gånger med flera års mellanrum och känner att jag förstår mer den här gången, eftersom jag själv fått uppleva så mycket under de senaste 2-3 åren.

Är du det minsta intresserad av healing och schamaner, läs den här boken!

Pharthenon har bara 9 ex kvar. Pris: endast 88 kr!


Olga Kharitidi har även skrivit boken "Drömmästaren". Jag har inte läst den än, men den ska tydligen handla om healing och varför det är viktigt att läka själsliga sår.

Sand i munnen...

Vid besöket hos min terapeut i veckan så tog jag även upp en annan sak som blev aktuell nyligen, något som kanske kunde ha med någon barndomshändelse att göra.

Några gånger i mitt liv har det poppat upp minnesbilder av att jag haft munnen full av blöt sand. Jag har drömt om det också, det har varit så starkt och verkligen kännt smaken den blöta sanden. Men jag har tänkt att det kanske handlade om ett barndomsminne; att jag verkligen stoppat sand i munnen när jag var liten.

Men helt nyligen dök det här upp igen. Jag hade köpt en ny ljuslykta, fyllt den med sand och ställt in den i sovrummet bredvid min säng. Det gick inte alls! Plötsligt kom det där "sandminnet" upp igen och jag mådde nästan illa, det var så starkt. Jag kunde helt enkelt inte ha sanden bredvid min säng! I kök och vardagsrum gick det bra, men inte nära ansiktet vid min säng. Varför?

Min terapeut fick ganska snart en bild av vad det handlade om. Under hypnosen upplevde jag hur jag blev spänd i hela kroppen, det ryckte i alla muskler längs armar och rygg och det kändes som jag försökte hålla något ifrån mig med armarna. Tårarna brände bakom ögonlocken och det kändes som om jag knappt kunde andas.

Min klärvoyanta terapeut beskrev efteråt vad hon sett. Hon beskrev familjens lantställe, min äldre bror och hur han tryckt ned mig i sanden och stoppat min mun full med den blöta sanden. Hon sa att det varit ett riktigt trauma för mig.

Sant eller inte, jag vet inte. Men under barndomen blev jag ofta både hotad och misshandlad av min storebror. Och blöt grov sand får mig verkligen att må illa... Men om just den här upplevelsen är något som jag varit med om på riktigt, det vet jag som sagt var inte.

Gamla barndomsminnen

I måndags var jag på en ny terapisession och tog då upp en del funderingar jag haft kring gamla rädslor, drömmar och upplevelser.

Så långt tillbaka jag kan minnas har det hänt att jag liksom vaknat av att någon petar mig kring midjan och ryggen. Ett hårt och obehagligt petande som jag inte kan freda mig från, eftersom jag är som paralyserad. Petandet är inte kopplat till någon dröm, utan allt är helt svart och jag kan inte röra mig. Nu kände jag att jag ville ta upp det här med min terapeut.

Jag berättade också hur mörkrädd jag var som barn. Att jag känt en närvaro, men jag inte hade några minnesbilder av att ha sett något. Bara att jag haft en känsla av att "de" som var i rummet inte var så långa. Jag sov alltid med täcket över huvudet och försökte att ligga blickstill och knappt andas. Jag låtsades helt enkelt vara död... för att få vara ifred.

Långt upp i vuxen ålder har jag drömt att jag befinner mig i mörkret i mitt gamla flickrum och är skräckslagen. Jag försöker tända lampan, men den fungerar inte. Och den desperata känslan som växer sig starkare när jag inser att jag inte kan tända... den är så tydlig. Men, jag vet inte VAD det är som skrämmer mig.

Jag vet att jag en gång vaknade liggandes UNDER sängen. Och en annan morgon var min sänglampa nedsliten från väggen och låg i sängen. Det hände också att jag vaknade med kudden alldeles nedblodad eftersom jag fått näsblod under natten.

Vad hypnoterapin ledde fram till
Jag berättade för min terapeut att jag nyligen läst om en "abducted" som berättat att lamporna slutat fungera i samband med utomjordingarnas besök och att det fått mig att tänka på de där otäcka drömmarna jag haft om att jag inte kunda tända lamporna...
Drömmarna utspelade sig alltid i mitt gamla flickrum. Jag mindes inte VAD jag var rädd för, bara att jag var skräckslagen och att jag fick panik när lamporna inte gick att tända.

Min terapeut bad mig försöka beskriva hur det där fingret som petat på mig kändes. Jag har ju känt det även som vuxen. Och jag svarade direkt utan att tveka; som ett långt finger. Petandet var heller inte försiktigt eller omtänksamt, utan kändes mer hårdhänt och liksom rotande.

Min terapeut, som är klärvoyant, sa:

- Eva, de här besöken du upplevt är inget nytt. Det har pågått sedan du var barn. Och det är därför du ritade det där ansiktet efter första hypnostillfället.

Hon beskrev hur "de" såg ut och det verkade påminna om de där typiska grå "greys". Men samtidigt sa hon att de var liksom lysande eller genomskinliga. Hon sa att jag också sett dem, men förträngt det. Det enda jag har kvar är alltså minnena av hur rädd jag var för mörkret och hur det kändes att bli petad på...
 

Så vad som kommit fram hittills under de här terapisessionerna är att jag observerats redan som foster. Jag blev sedan "bortförd" flera gånger mellan 2 och 8 års ålder och - undersökt. Sedan har jag varit iakttagen under större delen av mitt liv... Jag har väldigt svårt att ta till mig allt det här.  Jag har visserligen sett UFOs tillsammans med andra personer och DET kan jag acceptera, men jag kan inte ta till mig det andra. Hade jag haft tydliga minnen så hade jag kanske trott på det, men...

Här berättar Karin och Peter om sina "möten":

Missa inte den spännande upplösningen i del 8 då Karin fått kontakt med pojken hon mötte vid UFO-kontakten i barndomen!


Jordbävningar & vulkaner (dagsrapport)

Här är en fortsättning, som visar läget idag:Ni hittar hans senaste uppdateringar om läget här

Hallucinationer eller verklighet?

Idag tänkte jag ta upp en annan sak, med koppling till en kommentar jag fick på förra inlägget.

Bloggaren Natta-Jones skrev att hon haft en hallucination om en spindel. Jag vet inte bakgrunden än, men... Eftersom jag vet att hon är medial så kan jag inte låta bli att undra; tänk om hallucinationer inte är hallucinationer - utan verklighet... Det påminner mig nämligen om en vän som köpte sömntabletter i USA på 80-talet. Men hon fick hemska hallucinationer av dem och såg spindlar på väggarna.

Jag tänker även på slagrutemannen som för något år sedan "pejlade in" att jag hade 6 eller 8 osynliga djur av något slag på kroppen, som han "tog bort". Vad var det?

Eller den där slagrutetjejen som sa att hon så gott som varje kväll rensade sin säng från någon form av väsen som höll till där. Samma kväll gick jag "hem" till min andrahandslya och kollade sängen där. Hittade också "något" som förflyttade sig i sängen. Vad?

Tänker på böcker jag läst om shamaner, som som använder en viss drog för att komma i kontakt med andra världar. Den kallas Ayahuasca och man kan läsa om den i boken "Where Science and Magic meet" (se boklänk längst ned till vänster).

Kan det kanske vara så att vissa droger kan lyfta på någon slags slöja och göra dolda saker synliga, så att man kan se det som finns i andra dimensioner? Kan det i så fall betyda att hallucinationer egentligen är verkliga saker, men att de existerar i en annan dimension? Och att vissa människor, med mediala gåvor, kan bryta igenom "slöjorna" och se detta? Jag tror det.


Vad vill de oss?

Jag är långt ifrån ensam om att ha upplevt märkliga "besök", som inte går att förklara. Är det utomjordingar som besöker oss?  Och vad är de i så fall ute efter?

I 2½ år har jag letat efter förklaringar till mina egendomliga rivmärken och allt annat konstigt jag upplevt. Men ju mer jag fått veta, desto obehagligare till mods känner jag mig.

För lite mer än ett år sedan kom jag av en händelse in på UFO Chics blogg "My Secret UFO-Life". Där berättar hon om alla märkliga saker hon varit med om. Vid första besöket tänkte jag att hon nog inte var riktigt klok, det var ju så absurda saker hon skrev om. Men ett år senare kom jag tillbaka, läste igen och ändrade uppfattning. Vissa saker hon berättade om hade jag nämligen upplevt själv. Så sedan en tid tillbaka har vi lite mailkontakt och utbyter tankar kring det vi varit med om. 

Jag har pratat med min terapeut (inom multidimensionell terapi) om den här typen av fysiska påhopp. Hon tror att betydligt fler människor är utsatta, utan att förstå det. Det vanliga är ju att man tolkar sina upplevelser som mardrömmar. Och eventuella smärtor bortförklaras som naturliga. 

Jag tycker själv jag är ganska uppärksam på saker och ting, ändå tog det mig årtionden innan jag förstod vad jag varit med om. Plötsligt fick jag en förklaring till pip-ljuden jag hörde - och först då kunde jag få hjälp av min terapeut att få stopp på det. Så sedan ett par veckor tillbaka är ljudet helt borta. Men, det här behöver ju inte betyda att allt är över...

Läs mer
UFO Chics blogg (om fysiska påhopp och vad som pågår i det fördolda)
Montalk.net (skrämmande sajt om "utomjordingarnas" dolda agenda m m)

Allt fler jordbävningar

Den senaste tiden har det varit extremt mycket jordbävningar över hela världen, särskilt i områden kring USAs västkust och Japan.

Är det någon större förskjutning av kontinentalplattorna på gång, eller...?
Kolla den här dagsaktuella videon!


Varifrån kommer de?Fick idag ett intressant mail från en bloggare om Whitney Strieber, mannen bakom boken "Närkontakt". Tydligen har han börjat fundera om det kanske är så att det vi kallar "utomjordingar" eller "aliens" inte alls kommer från yttre rymden.

Strieber börjar alltså tro att det kan handla om någon form av tidsresenärer, från framtiden. Eller från andra sidan (de döda).

Intressant! Det här måste jag verkligen kolla upp.

Det påminner ju lite om Mikael Kvists bok "Tidskrigarna". Mikael menar ju på att vi besöks av existenser från andra dimensioner. Tänk om det är så att vi lever i parallella universum - och att de lärt sig att resa mellan dessa olika dimensioner?

Är det kanske dessa parallella världar vi besöker i drömmarna? Intressant tanke, eller hur?


----------

Har ni också hört att månen tydligen passerar jorden ovanligt nära i natt? Ska bli spännande att se om vi kommer märka av dess dragningskraft starkare än vanligt.Tro inte på allt du ser

Jag har hittat flera intressanta bloggar där människor berättar om sina kontakter med utomjordingar. Får några år sedan hade jag sagt att allt sånt här var struntprat, men mina egna upplevelser under de senaste 2 åren har gjort mig mer öppen.

En tjej som jag haft kontakt med skriver under pseudonymen Lucretiasheart. Enligt henne finns det utomjordiska existenser som besöker oss, men de vill mörka att de är här. Därför gör de allt för att manipulera oss och vid en kontakt med dem kan man bli osäker på om det är dröm eller verklighet. 

Lucretiasheart menar på att utomjordingarna kan få oss att se saker som inte finns. Fast hon har hittat ett sätt att hantera detta. När hon börjar misstänka att drömmen är verklighet så använder hon ett annat sinne än synen - känseln. Ser hon en katt försöker hon att röra vid den. På så vis har hon kunnat genomskåda utomjordingar eftersom hon kunnat känna deras skinn i stället för t.ex en katts päls.

Jag vet att det här låter absurt, men jag känner igen det här från upplevelsen i mitt sovrum 1997. Det skrämde nästan livet ur mig och jag har bloggat om det här. Det jag aldrig glömmer var att jag kände något konstigt, något som närmast kunde påminna om en delfins glatta hud! Och jag har läst om en annan person som dök på en svart gestalt i sin hall och kände samma sak.

Det här är något som även min "multidimensionella terapeut" lärt mig; att lita mer till det jag känner.

På sin blogg berättar LucretiasHeart att när utomjordingarna (greys) förstod att hon inte lät sig luras, så struntade de i att maskera sig. Hon kunde då se dem så som de verkligen såg ut.

Hon har även erfarenhet av "möten" med insektsliknande aliens.

På bloggen kan ni även läsa hur hon tränat sig att kunna vakna upp till medvetande vid dessa "besök". 

Läs mer
Lucretiasheart


Lysande klot

Oftast finns det naturliga förklaringar till konstiga saker man kan se på himlen.

I dagens Metro stod att Storbritannien nu öppnar sina UFO-arkiv. Inga nyheter direkt, jag bloggade nämligen om detta för mer än ett år sedan.

I samma artikel står det att lysande klot som syntes över Stockholm den 14 februari i år. Jag tror det var samma saker som jag och dottern såg den kvällen. Men vi insåg ganska snart att det handlade om "UFO-ballonger", alltså en form av ljuslyktor. Förmodligen ett lite annorlunda sätt att fira "Alla Hjärtans Dag" :-) UFO-ballonger brukar annars dyka upp på nyårsafton och även då misstas för UFOs.

Stillastående (hovrande) helikoptrar kan (om det är mörkt och på långt avstånd) också se ut som UFOs. Har själv sett sådana med fast rött sken.

Min tydligaste UFO-observation hade jag tillsammans med dottern hösten 2008. Det var mitt på dagen, så det var liksom aldrig någon tvekan. Det flög snett ovanför bilen på väldigt låg höjd och var runt och silverfärgat.

Någon mer som sett ett UFO?

Läs mer
Länk till Metro
Länk till mina tidigare inlägg om UFOs etc

Ännu fler med rivmärken...

Då och då händer det att jag ger mig ut och googlar - för att se om jag kan hitta något nytt om paranormala rivmärken - och varifrån de kommer. Varje gång blir jag lika förvånad över att det finns så många drabbade.

De här foruminläggen hittade jag på Familjeliv (klicka för större bild). Båda personerna berättar att de upptäckt konstiga rivmärken i duschen. Samma sak som jag reflekterat över; att ofta verkar det som man får dem just när man kliver in i duschen. Varför?


Det finns en sida som heter "Unexplained phenomenon - that you've probably never of heard before" där de tar upp ett antal konstiga saker, bland annat det här med rivmärken. (Klicka för större bild). Läs mer här


De här paranormala märkena kan även se ut som skärmärken, som om något skurit en med vasst rakblad. Något som jag däremot aldrig råkat ut för är korsande rispor som här och här.


Ytterligare en som fått skärsårsliknande märken på flera ställen på kroppen.
Länk till sidan


Här är en person i Kanada som fått en mängd rispor i konstiga mönster på kroppen. 
Läs mer här


Men det finns även de som beskriver konstiga blåmärken och stickmärken, något jag själv drabbats av vid ett par tillfällen. Läs mer härJag förstår att många av er tvivlat när jag berättat om mina upplevelser, men som ni ser så finns hur mycket information som helst om detta ute på nätet. Frågan är bara vad det är som händer. Kommer vi någonsin få svar på det här?

RSS 2.0