Lugnt igen

Sedan i fredags har det varit lugnt. Kände en del pirr på huvudet förut, men det har lagt sig nu.

Jag försökte nå min "terapeut" i fredags, direkt efter det som hände, men fick inte kontakt. Lämnade ett meddelande men hon har inte hörts av. Men tanke på att jag betalt över 15.000 kr för "behandlingarna" hos henne så... ja, då kunde man kanske förvänta sig att hon besvarar ett meddelande.

Börjar sakta inse att jag varit blåögd som fortsatt behandlingarna trots att jag känt att det inte löst mina problem, utan bara förvärrat allt. 

Vi är många...

Fler och fler människor runt om i världen berättar om otäcka paranormala upplevelser. Sånt man inte vill tro på. Men, infomationen finns ute på Internet och om ni bara letar kommer ni att upptäcka att det är vanligare än ni tror.

För 3 år sedan hade jag inte trott på det, men eftersom jag nu har egna erfarenheter så vet jag att jag är långt ifrån ensam om att ha drabbats av oförklarliga rivsår, blåmärken eller punktionsmärken på kroppen. Image

Minns ni att jag drömde om att jag fick en akupunkturnål satt i foten? Det gjorde så ont så jag vaknade - och hittade ett stickmärke på foten!
Kort därefter hittade jag tre likadana stickmärken i rad på insidan av min dotters fot! Bilden här bredvid hittade här - den visar samma typ av oförklarliga stickmärken som sitter på rad!

Det borde inte vara möjligt, men människor i olika delar av världen upplever samma saker!

Och inte bara jag har vaknat upp efter mardrömmar (om besök i sovrummet) och sedan hittat märken i form av en triangel vid sidan om magen. 

Vi är med andra ord många som börjar lägga ihop allt märkligt vi upplever och undrar;

Vad är det som pågår egentligen?Läs mer
Over the last three years, the feelings of angst, presences of beings and unseen entities, and the feeling that "something is going on" have all increased dramatically.
Länk till UFO Casebook

Maybe someone on here can help me or give advice (Länk till Above Top Secret)

Rädd

I morse kl 8 var jag hos min "terapeut" igen för att få hjälp med rivmärkena. Hon är ju så säker på att hon kan hjälpa mig, men jag börjar tvivla...

När jag kom ut till bilen och skulle köra därifrån kände jag att jag var klibbig i handen. Det var blod som rann från ett djupt rivmärke i tummen! Fick dessutom en rejäl huvudvärk.

Känns som jag är på helt fel spår. Som de här "behandlingarna" kanske gör mer skada än nytta.

Hjälp!

Nya påhopp

Under helgen har jag fått nya rivmärken. Men de var så små så jag upptäckte dem först när jag tvättade händerna och kände hur det sved.

Upptäckte även en 5 cm lång röd rispa på magen.

Och i natt vaknade jag vid 2-3 tillfällen av att "något" hoppade på mig på ryggen. Något mindre, så det kändes inte som ett spöke. Fick ingen bild av vad det var. Sedan drömde jag om klockor som snurrade baklänges, fort, fort...

Min terapeut försökte i fredags få kontakt med "dem som river mig", men det funkade inte alls. Hon sa att det är skygga naturväsen. Men jag tror inte riktigt på det...

Hon föreslog att vi gör en ny regression som då inte begränsar det till liv i den här dimensionen... Det skulle alltså bli en multidimensionell regression. Låter nästan lite skrämmande, men det känns som om jag kanske måste göra det - för att komma vidare och få en förklaring till vad det är som pågår.

När jag började skriva det här inlägget började det pipa i mitt vänsteröra igen...

Kontaktförsök - med naturväsen

I morse var jag hos min "terapeut", för att få hjälp... Det har ju inte känts så bra den senaste veckan.

Hon sa att den utomjordiska gruppen som varit på mig tidigare inte gett upp. Att jag hade en "stråle" som gick genom huvudet ned i mitt bröst. Hon sa att de visserligen backat tillbaka, jämfört med tidigare, men att de inte vill släppa mig. Att de anser att de "äger" mig. De vill alltså fortsätta att ha koll på mig, fast på lite längre håll än tidigare.

Hon frågade om jag haft problem med näsan sista tiden, och jo... det har jag. Hon sa att det var ett utomjordiskt implantat och att det även fanns ett i örat. Hon tog bort dem och alla andra utomjordiska "kopplingar".

Men jag märkte ingen skillnad efteråt. Min terapeut säger att vissa utomjordiska grupper ser oss människor som "försöksdjur". De har inte känslor som oss och förstår därför inte hur det skadar oss.

Hon gjorde även ett par försök att få kontakt med det som river mig. Enligt henne så handlar det inte om utomjordingar utan någon form av naturväsen. Och hon säger fortfarande att jag haft kontakt med dem som barn, men att jag inte minns det. Hon menar på att de inte är elaka, men att de vill ha min uppmärksamhet. Syftet är alltså inte att skada mig fysiskt. Jag tror inte riktigt på det här...

Hon säger att "de" är flera, men det är främst EN som är efter mig. Hon sa att de är hemskt skygga och de inte vågade besvara hennes kontaktförsök. Hon sa att det är som om de gömmer sig. Samtidigt sa hon något konstigt, som att de känner sig trygga i mitt sällskap. Hon sa att det KAN hända att de vill ha min hjälp med något.

(Nu när jag skriver det här så börjar det knaka både i TV:n och i golvet i vardagsrummet...)

Vi diskuterade min barndom och att jag tyckte väldigt mycket om att vara i naturen. När vi pratade om det kände jag en sorg komma över mig, men jag vet inte vad det handlade om. Kanske bara något så enkelt som saknaden över sommarstugan vi hade ute på landet när jag var liten.


Nu får det vara nog!

Nu är jag fly förbannad på de här påhoppen!

För ett par dagar sedan fick jag ett rivsår på insidan av ena fingret. Det gjorde rejält ont. Ikväll hände det igen.

Jag dammsugade i vardagsrummet när jag plötsligt kände hur jag blev klibbig på fingrarna - och såg att det var blod. Hade fått en djup rispa så blodet rann. Det har aldrig hänt förut. Det är precis som det blivit värre.

I morgon har jag fått en tid hos kvinnan som jobbar med det multidimensionella, jag hoppas hon kan hjälpa mig.

Läs mer
Brännblåsor och huvudvärk (bloggare som fått rivmärken på halsen på natten)
Vad gör jag egentligen på nätterna (en bloggare som fått rivmärken på armen)
Söndag (bloggare som vaknat upp med 5 rivmärken på armen)
Va helt (länk till bloggare som fått rivmärken)
Vild dröm (länk till ytterligare en bloggare som vaknat med rivsår)
Scratches from Ghost (länk till Paranormal Discoveries)
Vaknade med rivsår på axeln (länk till foruminlägg)

Lugnt idag

Den senaste veckan har varit tung. 

Vid förra veckans terapisession började min terapeut prata om min relation med exmannen och säga saker som jag inte alls känner stämmer. Så till skillnad mot tidigare så kände jag mig rätt tungsint när jag gick därifrån. Sedan dess har jag haft värk i kroppen, hjärtklappning och fått flera svidande rivmärken på händerna. Och så har det pipit i öronen. 

Men, ändå får jag intrycket att jag måste fortsätta terapin för att bli av med de här paranormala påhoppen, som om terapin är lösningen. Det säger iallafall min terapeut. 


Fortsätter grävandet...

Nu är det lugnt omkring mig igen, men jag har funderat mycket vad det är som drar igång de där paranormala "attackerna".

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så har det varit lugnt väldigt länge, men kring Valborg så började det igen. Och jag hade lite olika teorier kring vad som kan ha varit den utlösande faktorn. Var det för att jag bloggat lite om utomjordingar igen? Eller för att jag läst min gamla dagbok som handlade mycket om min knepiga mamma?

I onsdags var jag hos min (multidimensionella) terapeut igen. Jag frågade vad hon trodde. Och hon sa åter igen att det handlar om obearbetade känslor. Om jag hamnar jag i situationer där gamla känslor poppar upp, så "öppnar upp" mot det här "utomjordiska" (andra dimensioner) helt omedvetet - och då passar "de" på. Hon hittade också en "reva" i min aura som hon helade innan jag gick därifrån.

Lösningen är alltså att ta itu med gamla svåra barndomshändelser, som man ofta glömt/gömt - och läka dem. Då stärks man både i kropp och i själ. Så jag får väl söka vidare i min barndom för att kunna bli "hel" och slippa de här påhoppen...


Nya rivmärken...

Jag har länge haft det lugnt och skönt omkring mig och allt har känts så positivt och bra. Men för 2 veckor sedan kände jag att någonting förändrades. Sedan fick jag ett rivmärke...

Den första rispan bortförklarade jag. Den var ytterst liten och jag tänkte att jag kanske rivit mig på ett papper. Sedan fick jag en till på högerhanden, som om någon rispat med ett vasst rakblad. Och någon dag senare hade jag både ett blåmärke och ett sår på ryggen, strax under behåbandet. I går var det dags igen, då upptäckte dottern plötsligt en decimeterlång röd rispa på min rygg.Men jag är inte rädd. Däremot börjar jag se vissa samband. T.ex att samtidigt som rivmärkena dyker upp så börjar det även hända andra negativa saker. Så jag förstår att det hänger ihop. 

Likaså kan mitt sökande efter förklaringar trigga igång detta. Eller det faktum att jag berättar om det här på bloggen.

 


Triangel-märken på kroppen

Jag tror jag skrivit om det här tidigare; märken på kroppen i form av en triangel.

Kring 1997 var jag med om två mycket märkliga och otäcka upplevelser:

En natt upplevde jag en läskig sak som jag bloggat om tidigare. Jag vaknade mitt i natten och kände en mycket otrevlig närvaro i rummet, men jag kunde inte röra mig. Jag var som paralyserad och det kändes som om döden själv stod vid sängen...
Läs mer om händelsen

Kort därefter hade jag en annan obehaglig upplevelse, i samma sovrum. Jag vaknade plötsligt upp av att jag kände som om någon slängde på mig täcket, det liksom fladdrade ner från ovan och det var luften som fläktade till i min ansikte som väckte mig. Såg då till min stora förvåning siluetterna av 2 eller 3 korta figurer vid fotändan av sängen. Samtidigt fick jag känslan av att de tänkte; "Oj, hon vaknade!". I nästa sekund blev allt svart och jag somnade om.
Läs mer om händelsen

Jag tolkade båda dessa upplevelser som väldigt starka drömmar. Men, det märkliga var att dagen efter drömmen om figurerna vid fotändan så vaknade jag med tre prickar på magen, ca 10 cm från naveln på höger sida. Prickarna var mörka, nästan blåaktiga och de satt som i en triangel. Jag tyckte det var väldigt konstigt, men tänkte sedan inte mer på det.

Först kring 2009 förstod jag att det fanns fler som varit med om liknande saker. Hittade t.ex den här bilden - och det är väldigt likt det jag hittade på min mage 1997 efter den där konstiga drömmen...

Men hur kan det komma sig att så många människor världen över upplever samma saker - och får sådana här konstiga märken på kroppen?

Över huvud taget verkar triangelformen vara väldigt vanlig förekommande just när man talar om UFO-fenomen.


Läs mer
Red dots in a triangular on my body (länk till AboveTopSecret)
Alien Triangular Mark (länk till Alien UFOs)
Triangle mark found after abduction  (länk till Alien UFOs)
Dagens sjukdom (bloggare med konstiga märken)
Scoop marks on the left shin (länk till AboveTopSecret)
Scoop Marks - Physical Proof of Alien Abduction (länk till Alien Addictions)
52 indikationer på utomjordiska kontakter (tidigare inlägg)

RSS 2.0