Vi är många...

Fler och fler människor runt om i världen berättar om otäcka paranormala upplevelser. Sånt man inte vill tro på. Men, infomationen finns ute på Internet och om ni bara letar kommer ni att upptäcka att det är vanligare än ni tror.

För 3 år sedan hade jag inte trott på det, men eftersom jag nu har egna erfarenheter så vet jag att jag är långt ifrån ensam om att ha drabbats av oförklarliga rivsår, blåmärken eller punktionsmärken på kroppen. Image

Minns ni att jag drömde om att jag fick en akupunkturnål satt i foten? Det gjorde så ont så jag vaknade - och hittade ett stickmärke på foten!
Kort därefter hittade jag tre likadana stickmärken i rad på insidan av min dotters fot! Bilden här bredvid hittade här - den visar samma typ av oförklarliga stickmärken som sitter på rad!

Det borde inte vara möjligt, men människor i olika delar av världen upplever samma saker!

Och inte bara jag har vaknat upp efter mardrömmar (om besök i sovrummet) och sedan hittat märken i form av en triangel vid sidan om magen. 

Vi är med andra ord många som börjar lägga ihop allt märkligt vi upplever och undrar;

Vad är det som pågår egentligen?Läs mer
Over the last three years, the feelings of angst, presences of beings and unseen entities, and the feeling that "something is going on" have all increased dramatically.
Länk till UFO Casebook

Maybe someone on here can help me or give advice (Länk till Above Top Secret)

Kommentarer
Postat av: Augusta

Ja, det lät skrämmande. Jag tror definitivt på liv på andra planeter eftersom atmosfären har jag alltid hört är oändligt. Men efter det stannar allt för mig.Kram :)

2011-05-30 @ 09:28:05
URL: http://www.augusta.spotlife.se
Postat av: Chissra

Jag tycker det verkar så obehagligt allt det du upplevt. Usch. Du är stark som ändå gå rframåt och inte ger upp.

Jag tycker att det är intressant det du tar upp i bloggen. Upplevde mycket som barn, såg saker/andar, hörde olika röster, vetata saker innan de händer och på allt detta varit extremt mörkrädd. Alltså inte bara rädd utan riktigt rädd. Tog mig ändå upp till 25 års åldern innan jag vågade vara ensam hemma. skäms lite

Men det är hemskt som du skriver att inte bli trodd. Det är så lätt för folk att håna och tycka att ja du är psykiskt sjuk eller något. Men det finns så mycket som vi inte kan se, som vi bara kan ana, om man är öppen och vågar tro på att det finns så oändligt mycket mer än bara vår jord.

kram

2011-06-07 @ 13:32:18
URL: http://chissra.wordpress.com
Postat av: Lilitha

Att du orkar med allt detta...å nu även på din dotter. Hemskt! Hoppas att allt försvinner någon gång.Kram söta du

Lilitha

2011-06-13 @ 23:39:48
URL: http://lilitha.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0