Fortsätter grävandet...

Nu är det lugnt omkring mig igen, men jag har funderat mycket vad det är som drar igång de där paranormala "attackerna".

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så har det varit lugnt väldigt länge, men kring Valborg så började det igen. Och jag hade lite olika teorier kring vad som kan ha varit den utlösande faktorn. Var det för att jag bloggat lite om utomjordingar igen? Eller för att jag läst min gamla dagbok som handlade mycket om min knepiga mamma?

I onsdags var jag hos min (multidimensionella) terapeut igen. Jag frågade vad hon trodde. Och hon sa åter igen att det handlar om obearbetade känslor. Om jag hamnar jag i situationer där gamla känslor poppar upp, så "öppnar upp" mot det här "utomjordiska" (andra dimensioner) helt omedvetet - och då passar "de" på. Hon hittade också en "reva" i min aura som hon helade innan jag gick därifrån.

Lösningen är alltså att ta itu med gamla svåra barndomshändelser, som man ofta glömt/gömt - och läka dem. Då stärks man både i kropp och i själ. Så jag får väl söka vidare i min barndom för att kunna bli "hel" och slippa de här påhoppen...


Kommentarer
Postat av: Nina Lindh

Jag har fått lära mig att det man skrivit ur sig ska man inte läsa igen... då kommer dåliga energier tillbaks.

2011-05-15 @ 19:50:28
URL: http://ninalindh.blogspot.com
Postat av: Synnöve

Kan hända det är som Nina säger. Att man inte ska läsa det igen, det man skrivit ur sig.

Försök låt bli att läsa sånt ett tag så ser du om det blir någon skillnad.

Annars tycker jag det verkar bra det där med terapin. Funkar det så fortsätt. Någon gång måste det ta slut alltså.Ha en fin måndag nu trots allt.

Kram Synnöve.

2011-05-16 @ 07:03:23
URL: http://nabolandet.blogspot.com

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0