Lugnt idag

Den senaste veckan har varit tung. 

Vid förra veckans terapisession började min terapeut prata om min relation med exmannen och säga saker som jag inte alls känner stämmer. Så till skillnad mot tidigare så kände jag mig rätt tungsint när jag gick därifrån. Sedan dess har jag haft värk i kroppen, hjärtklappning och fått flera svidande rivmärken på händerna. Och så har det pipit i öronen. 

Men, ändå får jag intrycket att jag måste fortsätta terapin för att bli av med de här paranormala påhoppen, som om terapin är lösningen. Det säger iallafall min terapeut. 


Kommentarer
Postat av: Lisbeth.

Låter inte bra, att du känner som du gör. Vi får hoppas att det lättar...

När mediumet satt där på golvet så mumlade hon som sagt var, senare sa hon att detta har jag aldrig stött på, för jag sysslar inte med tomtar och troll. Samtidigt som hon såg mycket förvirrad ut. Sen frågade hon om "saker rör sig" i barnets rum. inte ens jag visste något om det, men då berättade Sandra att varje kväll var hon tvungen plocka ut vissa saker, som barnet sa flyttade sig och som hon var rädd för. Men jag har ju hört andra saker där uppifrån. När barnet var hos sin far en helg, så blev det väldigt sent för mig. När jag till slut bestämde mig för sängen, hörde jag ett märkligt ljud ovanför mitt sovrum. Jag stod länge och försökte klura ut vad det var och till slut insåg jag att det var gunghästen som taktfast gungade fram och tillbaka. Det höll nog på i minst 5 minuter. Barnet har pratat om flera olika som hon "sett", men mest om "den elake". När vi frågade om det var ett barn, sa hon att den var liten, men inget barn? Jag vet inte, men det har lugnat ner sig betydligt och jag hoppas att det fortsätter så. Btw, så publicerades inte din kommentar, det stod error. Bara på översikten jag såg att du skrivit till mig. Kram!

2011-05-19 @ 12:06:20
URL: http://kiraangel.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0