Nattligt besök

Det händer inte mycket på spökfronten numera, så därför finns det heller inget att blogga om. Det enda som hänt var ett spökbesök för 1-2 veckor sedan.

Jag sov gott när jag plötsligt stördes av att en spökgestalt la sig bredvid mig i sängen. Jag vaknade inte till 100 % men kände så väl igen den där känslan från tidigare. Det märkliga var alltså att jag inte vaknade helt, utan att jag i någon form av astralt plan reste mig upp och föste spöket ut ur sovrummet. Jag var så förbannad över att ha blivit störd! Kände tydligt i händerna hur jag pressade spöket/energin ut ur sovrumsdörren med händerna och sedan stängde dörren. Efter det var allt lugnt.

Det fantastiska är alltså att jag släppt rädslan! När spökerierna började för tre år sedan var jag skräckslagen och ingen kunde hjälpa mig. Men när jag slutade vara rädd och vågade säga ifrån - då blev det lugnt.

Vem var det då spöket som besökte mig? Ingen aning. Men jag tror det var en man i 50-års åldern och känslan jag fick var att det var någon form av missbrukare. Det brukar hänga sådana i närheten av huset. Nu kanske ni tycker jag var hemsk som inte "hjälpte honom till ljuset". Men, jag har haft mer än nog av spökbesök sedan 2008 och jag vet att om jag hjälper en så kommer de att stå på rad här sedan. Och jag är inget medium. Dessutom behöver jag all kraft till att bri frisk istället, eftersom jag nyligen fått veta att jag har cancer.

Mer från Clarissa

I mitt förra inlägg tipsade jag om Clarissa som har en väldigt omfattande sida (på engelska) om sina upplevelser, vilket i mångt och mycket påminner om mina.

Tidigare har hon bland annat skrivit om öronpip och blåmärken på kroppen samt något enstaka rivmärke. Men nu upptäckte jag precis hennes senaste uppdatering (två veckor efter att jag skrivit om henne). Och hon hade då fått en rejäl rispa. Jämför med mina och ni ser likheten. Hon har även fått en böjd rispa på kinden, precis som min dotter. Ändå bor vi i olika världsdelar. Så vad sjutton handlar det här om egentligen?! Vad är det för märkliga krafter som verkar i det fördolda?

Skrolla ned på den här sidan och kolla in bilderna

RSS 2.0