Mer från Clarissa

I mitt förra inlägg tipsade jag om Clarissa som har en väldigt omfattande sida (på engelska) om sina upplevelser, vilket i mångt och mycket påminner om mina.

Tidigare har hon bland annat skrivit om öronpip och blåmärken på kroppen samt något enstaka rivmärke. Men nu upptäckte jag precis hennes senaste uppdatering (två veckor efter att jag skrivit om henne). Och hon hade då fått en rejäl rispa. Jämför med mina och ni ser likheten. Hon har även fått en böjd rispa på kinden, precis som min dotter. Ändå bor vi i olika världsdelar. Så vad sjutton handlar det här om egentligen?! Vad är det för märkliga krafter som verkar i det fördolda?

Skrolla ned på den här sidan och kolla in bilderna

Kommentarer
Postat av: trollmor

Tänkte på dig bara för en stund sedan och när jag då söker igen din spökblogg har du precis gjort ett inlägg i kväll och för en stund sedan. Lite häftigt tycker jag. Jag får ibland lite sådana ingivelser. Liadant var det ikväll när jag skulle köra min mamma till bussen så kände jag på mig att ingen buss skulle komma och sa det. Vad hände jo det kom ingen buss trots att på nätbusslistan stod det att det gick en buss så mamsen blev kvar en natt och dag till. Här ärdet rätt lugnt på spökfronten.

Jag bad mina hjälpare om hjälp i en sak och på ett fantastiskt sätt löste sig ett problem för mig som jag trodde var omöjligt.Häpen blev jag i alla fall.

Må så gott och det är så kul att kika in här då och då . Kram ewa

2012-04-09 @ 22:28:05
URL: http://trollmor.webblogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0