Nattligt besök

Det händer inte mycket på spökfronten numera, så därför finns det heller inget att blogga om. Det enda som hänt var ett spökbesök för 1-2 veckor sedan.

Jag sov gott när jag plötsligt stördes av att en spökgestalt la sig bredvid mig i sängen. Jag vaknade inte till 100 % men kände så väl igen den där känslan från tidigare. Det märkliga var alltså att jag inte vaknade helt, utan att jag i någon form av astralt plan reste mig upp och föste spöket ut ur sovrummet. Jag var så förbannad över att ha blivit störd! Kände tydligt i händerna hur jag pressade spöket/energin ut ur sovrumsdörren med händerna och sedan stängde dörren. Efter det var allt lugnt.

Det fantastiska är alltså att jag släppt rädslan! När spökerierna började för tre år sedan var jag skräckslagen och ingen kunde hjälpa mig. Men när jag slutade vara rädd och vågade säga ifrån - då blev det lugnt.

Vem var det då spöket som besökte mig? Ingen aning. Men jag tror det var en man i 50-års åldern och känslan jag fick var att det var någon form av missbrukare. Det brukar hänga sådana i närheten av huset. Nu kanske ni tycker jag var hemsk som inte "hjälpte honom till ljuset". Men, jag har haft mer än nog av spökbesök sedan 2008 och jag vet att om jag hjälper en så kommer de att stå på rad här sedan. Och jag är inget medium. Dessutom behöver jag all kraft till att bri frisk istället, eftersom jag nyligen fått veta att jag har cancer.

Kommentarer
Postat av: trollmor

Skickar dig massor av positiv energie för att det blir en lyckad operation.

Stoooor Kram ewa

2012-04-20 @ 20:52:56
URL: http://trollmor.webblogg.se/
Postat av: Synnøve

Hej min vän.

Ser att du haft besök igen.

Dessvärre har jag varit dålig på den fronten....Canser?? Inte du med!! Har flera vänner som fått besked nu sista månaderna att de har fått canser... Hoppas operationen hjälper dig.

Håller tummar och tår för det.

Många varma kramar Synnöve.

2012-04-21 @ 16:57:40
URL: http://nabolandet.blogspot.com
Postat av: Marie-Louise Grimlund

Oj då. Det var inte kul att "höra" Hoppas det blir bra med alla kemiska gifterna som de stoppar upp.

Jävla otyg den där cancern.Hittar de inget botemedel snart proffesorerna.Sätt spökena på på cancercellerna.Så de kan jaga iväg dem.Kram

Postat av: Lisbeth

Har full förståelse för att du motade ut "honom". Hoppas allt löser sig till det bästa. Kram!!

2012-05-08 @ 19:34:40
URL: http://kiraangel.blogg.se/
Postat av: Nanna

Oj, hoppas det inte är allvarligt..lycka till med operationen ! Kram.

2012-05-22 @ 11:08:37
URL: http://honkytonkangel.blogg.se/
Postat av: Nina Lindh

Hoppas verkligen att det inte är allvarligt... fast det är nog allvarligt att få en skitsjukdom som cancer. Varför kan ingen hitta ett botemedel?Lycka till med operationen och tillfrisknandet!

2012-05-25 @ 21:06:52
URL: http://ninalindh.blogspot.com
Postat av: ulla jonsson

Kan du nu hantera spöken så kan du nog ta till extrakrafter och hantera cancer! Lycka till, antar att du kanske är opererad nu, men bättre sent än aldrig. Kram<3

2012-06-15 @ 13:06:44
URL: http://ullaunna.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0