Märkliga "öronpip"

Tänk, hela mitt liv trodde jag det var fullständigt normalt. Det där korta men intensiva tjutandet i öronen,som kunde dyka upp helt plösligt och sedan försvinna lika fort. Det var först i samband med spökerierna i min gamla lägenhet som jag började ana att det hade koppling till det paranormala.

Som barn vet jag att jag en gång, när jag hörde pipet, ropade till min mamma;

- Ny kommer de!

Men jag minns inte vad jag menade med det och med tiden vande jag mig. I vuxen ålder misstänkte jag att det kanske var någon form av tinnitus.

Fast så en dag, 2008, kom jag i kontakt med ett par mediala människor och insåg att de också märkte av samma märkliga pip-ljud ibland. En av dem sa att det tjöt i hans öron hela tiden när han besökte min hemsökta lägenhet. Och ni som följt min blogg vet ju att det var ett otäckt ställe, där ingen som helst spökutdrivning fungerade. Det var bara att ge upp och fly därifrån. Så nog var det märkliga energier där. 

Så sedan 2008 har jag alltså forskat på det här "öronpipet" och kommit i kontakt med fler människor, både i Sverige och utomlands, som har erfarenhet av detta och sett kopplingen till det paranormala. Och att pipet ofta har en direkt koppling till vad man sagt eller gjort.

En kvinna som har lång erfarenhet av detta och nogrannt dokumenterat alla händelser är Carissa. Jag känner igen mig i mycket av det hon skriver (inte minst det här med öronpipet och märkliga rivmärken. Vi har båda vaknat upp med blåmärken på benen - på exakt samma ställen).

Om du också hör det här pipet ibland - bli lite mer uppmärksam. Se om du kan se något samband, när det dyker upp. Har du träffat någon särskild person, läst något eller sagt något? Fundera på saken och du kommer att upptäcka att det inte bara kommer slumpvis. Du kan också testa att "blockera" ljudet, som jag beskrivit tidigare, och se vad som händer.

Länk till Carissas website


Fler länktips
High pitced tones in ears - diskussioner om det är andar eller tinnitus
High pitched ringing in my ears - diskussioner på samma forum som ovan
What does the ringing mean? - Diskussionforum
That Weird ringing that happens in one ear sometimes..huh? - Diskussionsforum
UFO sightings with strange sounds worldwide, while radium called alien gift

"Nanny" såg aliens

Brukar ni kika på "Nanny" på Tv3? Bra, då vet ni vem Fran Drescher är. För en tid sedan blev hon uppmärksammad i media för sitt uttalande om aliens.

Fran berättade att både hon och hennes exmake såg UFOs som tonåringar, innan de ens lärt känna varandra. Det hände när de var ute och åkte bil med sina fäder. Båda har också ett mystiskt ärr på exakt samma ställe på handen. Fran tror att de fått implantat insatta där. Hmm... modigt av henne att våga prata öppet om sånt här, det sulle jag aldrig våga. Jag har ju sett UFOs tre gånger, alltid tillsammans med någon annan. Men det är ändå inget jag vill prata öppet om.

Läs mer om Fran Drescher och hennes tankar om aliens >>

 

RSS 2.0