Märkliga "öronpip"

Tänk, hela mitt liv trodde jag det var fullständigt normalt. Det där korta men intensiva tjutandet i öronen,som kunde dyka upp helt plösligt och sedan försvinna lika fort. Det var först i samband med spökerierna i min gamla lägenhet som jag började ana att det hade koppling till det paranormala.

Som barn vet jag att jag en gång, när jag hörde pipet, ropade till min mamma;

- Ny kommer de!

Men jag minns inte vad jag menade med det och med tiden vande jag mig. I vuxen ålder misstänkte jag att det kanske var någon form av tinnitus.

Fast så en dag, 2008, kom jag i kontakt med ett par mediala människor och insåg att de också märkte av samma märkliga pip-ljud ibland. En av dem sa att det tjöt i hans öron hela tiden när han besökte min hemsökta lägenhet. Och ni som följt min blogg vet ju att det var ett otäckt ställe, där ingen som helst spökutdrivning fungerade. Det var bara att ge upp och fly därifrån. Så nog var det märkliga energier där. 

Så sedan 2008 har jag alltså forskat på det här "öronpipet" och kommit i kontakt med fler människor, både i Sverige och utomlands, som har erfarenhet av detta och sett kopplingen till det paranormala. Och att pipet ofta har en direkt koppling till vad man sagt eller gjort.

En kvinna som har lång erfarenhet av detta och nogrannt dokumenterat alla händelser är Carissa. Jag känner igen mig i mycket av det hon skriver (inte minst det här med öronpipet och märkliga rivmärken. Vi har båda vaknat upp med blåmärken på benen - på exakt samma ställen).

Om du också hör det här pipet ibland - bli lite mer uppmärksam. Se om du kan se något samband, när det dyker upp. Har du träffat någon särskild person, läst något eller sagt något? Fundera på saken och du kommer att upptäcka att det inte bara kommer slumpvis. Du kan också testa att "blockera" ljudet, som jag beskrivit tidigare, och se vad som händer.

Länk till Carissas website


Fler länktips
High pitced tones in ears - diskussioner om det är andar eller tinnitus
High pitched ringing in my ears - diskussioner på samma forum som ovan
What does the ringing mean? - Diskussionforum
That Weird ringing that happens in one ear sometimes..huh? - Diskussionsforum
UFO sightings with strange sounds worldwide, while radium called alien gift

Kommentarer
Postat av: Nina Lindh

Så där låter det ju i mina öron nästan jämt!

2012-01-30 @ 22:40:31
URL: http://ninalindh.blogspot.com
Postat av: Eva

Tack så mkt! :) Hoppas allt är bra med dig. Kram

2012-01-31 @ 09:19:37
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: tess

Ja kan få sådär i öronen... som om ja du vet testbildspip eller ja som när radion står på å piper sådär... men jag har faktiskt aldrig tänkt att de skulle ha med något med spökeri... jag har inte läst på men känner ändå att sånt säkerligen kan bli i våra öron av olika anledningar. Men på mig kommer de ju ja bara sådär å sen försvinner de. Inte som om man stått vid en högtalare vid en konsert eller så för de är liksom ett annat form av pip... hrm de där får ja tänka på lite...

2012-01-31 @ 19:50:25
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Ninni

Det måste jag tänka lite extra på..jag kan få ett högt pipljud i öronen ibland.Hmmm, spännande! ha en gooo helg, kramen

2012-02-03 @ 13:01:00
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Som tur är piper det väldigt sällan i mina öron!

Spännande det där med Nanny!

Kramen o trevlig helg på dig!

Ragnvi

2012-02-04 @ 10:54:55
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Augusta

Det skall jag komma tänka på om jag får pip i öronen. Ljud som försvinner efter några sekunder har jag hört i örat. Är så rädd att få tinnitus.Stor kram :)

2012-02-23 @ 14:36:38
URL: http://augusta.spotlife.se
Postat av: surtant

så har jag det oxå jämt o det e inte alls såå längesen som jag kopplade ihop det med andevärlden så när jag får det så brukar jag försöka meditera för då vet jag ju att det e nån som vill mig nåt ... ha en toppendag

2012-03-29 @ 12:34:44
URL: http://surtants.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0