Besök igen

Det är väldigt lugnt nu för tiden - och när det väl händer något så är det allt glesare mellan gångerna. Men häromdagen var det dags igen.

Det började med att jag hade storstädat här hemma och sedan satt mig och pustat ut i soffan. Hörde då hur kassen med returflaskor som jag ställt vid ytterdörren klirrade till. En stund senare sved det till på fingret. Jag såg inget då men nästa morgon så syntes rispan tydligt.

Dagen därpå väcktes jag av ett konstigt plopp-ljud alldeles ovanför mitt huvud. Samma ploppljud som jag ibland kunde höra i min gamla lägenhet.

Jag vet inte varför jag blivit "hemsökt" igen... efter så lång tid. Men det har hänt tidigare en gång att jag fått rivmärken efter att jag dammsugat hemma. Precis som ett osynligt väsen stört sig på det. Och ibland när jag har lämnat dammsugaren framme ett par dagar så har jag också hört konstiga ljud omkring den.

Eller har jag varit ute på astralresor igen? Sånt sägs ju kunna dra med sig väsen från andra dimensioner. Har ju haft en del starka drömmar den senaste veckan, innan dess har det varit lång tid som jag inte kunnat minnas en enda dröm.

Eller - beror det på att jag nyligen träffade en vän som har väldigt stort intresse för det paranormala? Jag har ju märkt det tidigare; att möten med vissa människor kan trigga igång sådana här "hemsökelser". Nåja, nu är det iallafall lugnt igen :-)


RSS 2.0