Lite "påhälsning" igen...

De senaste två veckorna har både jag och dottern fått lite rivmärken och ömma blåmärken på kroppen. Dottern berättade att hon strax innan hade fått det där pipet i öronen, så det verkar helt klart finnas ett samband där. Men, vi vet ännu inte VAD det är som river oss. 

Vet inte varför det blivit lite "oroligt" igen. Kanske för att vi satt igång att renovera här hemma? Eller för att jag själv varit lite stressad och ur balans en tid. Jag har ju märkt att ens sinnesstämning kan påverka och göra en mer mottaglig.

Men jag är inte orolig längre. Jag vet ju att det brukar lugna ned sig och vi har ju inte märkt av några andra spökfenomen här i nya lägenheten. Det är bara att inse att det finns så mycket mer än vi förstår. Och är man lite medial så märker man helt enkelt av sånt mer än andra.

Men idag är jag inte lika nyfiken av mig. Jag fick helt enkelt nog av allt jag kände av förut. Och det tog över två år innan jag lyckades "stänga ned", så därför försöker jag hålla allt sånt där ifrån mig.

Jag fick lite medial vägledning här om dagen. Fick då åter igen höra att den andliga sidan hos mig kommer att ta mer plats framöver och att mitt "kall" är att hjälpa andra människor. Riktigt hur det ska gå till vet jag inte, men allt händer väl när man är redo antar jag. Hon sa också att hon trodde jag levt som en fattig nunna i ett tidigare liv. Det var lite lustigt att hon sa det, för jag har faktiskt skojat om det själv ibland, just eftersom jag haft en sådan känsla. Men om det är sant eller inte - ja det lär man nog aldrig få veta.

 
 

Kommentarer
Postat av: fia

Tack snälla för inlägget det värmde . Tur att det finns människor med empati här i bloggvärden .
Nu ska jag läsa din blogg . Spöken och andar intreserar mig mycket.
önskar dig en trevlig lördag.

2012-11-03 @ 08:56:37
URL: http://fiasdrommar.blogg.se
Postat av: camilla

Du har inte funderat på att gå en kurs hos Terry?
Han ska komma hit i mars och jag har köpt biljetter :)
Kram!

2012-11-04 @ 08:38:28
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Tanna

Hej ! Kul och se att du skrivit här och hos mig. Även om det såklart inte är kul att ni blivit rivna igen... Läser att ni flyttat, hoppas ni trivs. Önskar er en fortsatt tevlig höst ! Kram

2012-11-04 @ 20:00:11
URL: http://tannaodevil.blogg.se
Postat av: Ragnvi

Morning! Tack för dina rader hos mig! Hoppas du kan behålla ditt lugn inför det som hänt...både här i bloggen och i ditt privatliv....du får gärna mejla mig o berätta om hur du mår och vad som hände...
Kramen!
Ragnvi

2012-11-07 @ 09:43:12
URL: http://rankans.blogg.se
Postat av: trollmor

Hej Blir så glad varje gång jag får en kommentar av dig.Här känns det lugnt på "spökfronten". Det var länge sedan jag kände el det hände något.
Må så gott ,Kramis

2012-11-09 @ 22:26:18
URL: http://trollmor.webblogg.se

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0