Dottern riven

Jag blir så trött på det här. Nu går knappt en dag utan att jag eller dottern blir påhoppade.

I går kväll när vi skulle lägga oss visade dottern att hon fått ett rivmärke på armen. Hon visste inte när hon hade fått det, men förmodligen någon gång under eftermiddagen. Hon har visserligen klarat sig lite bättre än mig, men jag blir ändå rasande när hon angrips. Känner mig så maktlös som inte kan skydda henne! Tänk er själva att inte kunna skydda era barn från sådana här otäcka påhopp.

I kväll åkte vi till vårt gamla (hemsökta) hus, för att hämta bilen som står parkerad där. Då hände det igen, plötsligt sved det bara till på ringfingret och jag hade fått en ny rispa! Parallellt med den förra!!

Tar nu en liten bloggpaus och åker bort ett par dagar. Känner att jag måste få lite distans till allt.

Högfrekvent pip i örat

För några veckor sedan dök ett gammalt minne upp...

Jag har haft det här sedan jag var liten, ett konstigt högfrekvent pip (5-6 kHz?) som kan dyka upp i mitt ena öra under bara ett par sekunder, sedan kan det dröja månader ja kanske år innan det händer igen. Jag minns en gång, då sa jag till min mamma att det hade med UFOs att göra. Märkligt uttalande av ett barn, eller hur? Var sjutton fick jag det ifrån? 

För ett år sedan träffade jag en medial man som berättade att han ibland hör samma pip. Han hade också haft oförklarliga rivmärken - under flera år! 

Det finns de som kopplar detta märkliga pip - och rivmärken - till utomjordingar.

"Also I get the really high pitched ringing frequency sound in my ears that comes and goes quite regularly sometimes...I have also had the very thin paper like cuts about 3 - 4 cm (or longer sometime 2 - 4 inches) long that have appeared on my body and I swear they weren't there before. They seem to always be in a perfect straight line. Its as if somebody has gone over the skin with a really sharp needle and with a ruler or something and its just scratching the skin."

Förra veckan kom pipet igen. Det kom när jag precis vaknat efter den där mardrömmen om UFOs, och försökte minnas alla detaljerna i drömmen. Märklig slump bara, eller? Ska blogga mer om detta, eftersom det finns en hel del märkliga teorier kring det här ljudet.

Någon mer som hört det?


PS: Det handlar INTE om vanlig tinnitus, som man t ex kan få av för höga ljudnivåer. 


Läs mer
UFO Seek - forum
The Hum - de mystiska ljuden (äldre inlägg om annat konstigt ljud)
Hearing Test - Youtube


Fler med rivmärken (2)

Fick tips om ytterligare en tjej som bloggat om konstiga rivmärken. Här är ett utdrag ur inlägget som handlar om detta:

"Så länge jag kan minnas har jag vaknat på morgonen med konstiga rivmärken på ben och fötter. Säga vad man vill, men jag har hela mitt liv varit en nagelbitare, så rivmärken/sår har aldrig varit min starka sida (i så fall måste jag ta i som fan).

How ever, har som sagt så länge jag minns vaknat med sår på benen och fötter. Inga vanliga rivmärken från naglar, utan tunna, blödande rivmärken som från när man blir riven av en katt, eller skär sig på ett pappersark.

Detta har aldrig varit konstigt för mig, men just den här helgen hade jag rivmärken lite här och där som jag inte kan förklara. På mina armar, händer, ben och fötter.

Tro vad ni vill, men jag sover Alltid med strumpor... och ändå vaknar jag med blodiga rivmärken."


Det är ju inte klokt, att så många människor är drabbade! Själv kommer jag ALDRIG att acceptera de här påhoppen! Och jag kommer fortsätta mitt sökande efter svar. En dag kommer det att lösa sig.

Läs mer
Makin U Believe - AMPs blogg (Länk till bloggen ovan)


De försöker hjälpa

I går, på Julafton, fick jag mail från en medial vän. Fick veta att det fanns "mycket" omkring mig och att ytterligare några personer involverats för att försöka hjälpa mig. Måtte de lyckas få stopp på eländet! 

I dag tog jag en promenad vid Mälaren och tänkte på det störande företaget i mitt gamla hus. Allt elände började ju i samband med deras störande verksamhet. Varför hemsöks då jag, som är oskyldig?! Jag är ju själv ett offer för bullereländet och jag försökte verkligen få ut företaget ur huset...

Några timmar senare satt jag i soffan och började känna mig lite obehaglig till mods. Upptäckte sedan en liten, liten svidande rispa vid tumnageln. Verkar som blotta TANKEN på min gamla lägenhet lockar hit "dem"!

Tänker på er andra - Anita, Maria och Laika - och hoppas ni har det bra!


Uppdatering:
Efter att ha fått den första rispan försökte jag i tankarna (alltså telepatiskt) tala om för dem som hemsöker mig att jag inte kan göra något åt det som händer i mitt gamla hus. Om det nu är orsaken till att jag hemsöks. Sa också ifrån rejält att jag ville bli lämnad ifred. Mailade sedan min mediala vän och berättade att jag fått en ny rispa. I nästa stund sved det till på ena fingertoppen. Ännu ett rivmärke! Känns helt klart som om "någon" är förbannad att jag säger ifrån.


Fler drabbade?

Verkar som flera varit med om konstiga saker den senaste tiden.

Anita - har liksom jag drömt om utomjordingar. Häromdagen berättade hon om en obehaglig upplevelse, som jag kände igen mig i. Nu är hon sjuk, men jag hoppas hon kryar på sig snart och berättar mer.

Maria - har både haft konstiga drömmar och fått påhälsning av en underlig varelse. Hon har också fått rivmärken! Hon säger att hon hittat en bild på Internet som liknar varelsen hon sett. Ser fram mot att få se den bilden...

Laika - en ny bloggare som varit med om märkliga saker tidigare. Men de senaste dagarna har det börjat hända skumma saker även hemma hos henne. Saker försvinner och flyttas - och även hon har fått rivmärken!

Lite märkligt, eller hur?

Chupacabra

Nu har två av mina bloggvänner haft påhälsning av något, som kan vara samma sak som hemsökt mig och dottern...

Läs Maria och Anitas blogginlägg från idag! 

Maria hittade en bild på Internet som ser ut som varelsen hon sett hos sig. Så jag kom att tänka på Chupacabra. Kan det vara en sån hon sett?

Läste för ett halvår sedan om en (i USA) som också fått konstiga rivmärken och misstänkte att de kunde komma från en s k Chupacabra. De sägs ju ha tre fingrar/klor, vilket kan förklara de tre parallella risporna jag får ibland. Jag har faktiskt funderat om det kan vara en sådan som river mig. 

Ryktena om Chupacabra dök upp först i Mexiko, sedan USA. I Ryssland dök de första rapporterna upp 2006. Vissa säger att de har koppling till utomjordingar eller att de funnits i jorden och dykt upp vid jordbävningar. Intressant eftersom mina problem började i samband med rejäla bullerstörningar i huset, buller som förmodligen även spred sig nedåt i marken.  Ett medium menade ju på att de döda i närliggande gravar "väcktes" upp av bullret och drog sig till huset. Det skulle förklara varför jag hade rena rama spökinvasionen i lägenheten.   

Här en rätt obehaglig video. Fake eller ej - men den är läskig:Jag räknar med att Maria nu publicerar den där bilden hon pratade om. 

Läs mer
Chupacabra - svensk info på Wikipedia
Bilder på Chupacabra, sökresultat från Google (totalt över 95.000 träffar!)
Miss Magicgirls blogginlägg om Chupacabra
Rysk film "taggad" Chupacabra - helikopterjakt på "något" (Bara filmtrailer eller äkta? Who knows?) 

Videos om rivmärken

Här är några andra som fått rivmärken av något osynligt:


Nu har det börjat igen :-(

Just som jag trodde att det kanske var över, så händer det igen...

I går kväll fick jag en liten rispa på pekfingret. Försökte bortförklara det, tänkte att jag kanske råkat göra mig illa vid matlagningen...

Men idag var det dags igen. Jag satt vid datorn på jobbet och skrev när det plötsligt sved till på tummen. Ett nytt rivmärke! Herregud, tar det aldrig slut?!

Läget känns förtvivlat just nu...Äntligen lugnt och skönt!

Nu har jag haft lugnt omkring i mig i snart tre veckor. Så för första gången på över ett år lever jag ett normalt liv!  :-)


Jag vet inte vad det beror på, men det är mycket möjligt att det hänger ihop med att jag börjat be regelbundet.

I början av december fick dottern rivmärken och jag hittade då något som var lite större än en vanlig katt. Störde av själv och sedan dess har det alltså varit lugnt. Så jag hoppas verkligen att det håller i sig.

Eftersom dottern berättat att hon känt obehag i sin pappas lägenhet så bad jag en person kolla upp det. Det visade sig att de åter igen hade spöken där, men de fick hjälp att gå vidare.

Är så glad över att äntligen få leva som en "normal" människa!


Maya-kalendern, polskifte och klimatförändringar

Ni har nog hört talas om Mayakalendern och att den förespår något ödesdigert den 21 december 2012. Men visste ni att detta datum faktiskt sammanfaller med en ovanlig astronomisk händelse?

År 2012 kommer nämligen jorden och flera andra planeter hamna i samma linje. Något som bara inträffar med 25.000 års mellanrum. Vad tror man då ska hända? Jo, planeternas positioner kan påverka magnetismen och leda till ett "pole shift", d.v.s att polerna ändrar läge.


Det sägs att redan de gamla egypierna varnade för detta. Likaså mediumet Edgar Cayce (1877-1945) och Einstein. Även Lori Toye, som står bakom I am America, talar om "earth changes". 

Jag hörde detta första gången 1998 och har sedan dess pratat med flera personer som reagerat över att vädret blivit allt mer extremt; vad gäller t.ex översvämningar, jordbävningar och smältande glaciärer. Så kanske handlar inte allt bara om klimatförändringar p.g.a våra utsläpp - utan  även på astronomiska förändringar?

Kan det rent av finnas en koppling mellan detta och det ökade antalet UFO-rapporter den senaste tiden? Finns det andra civilisationer, som är mer utvecklade än vi, så vill de kanske hålla koll på vad som händer här... 
 
Vill du se mer? Här finns del 3.

Läs mer
Earth Changes and the Pole Shift - forum
The Dark star, Niribu
2012 Doomsday? - Om polskifte och svunna kulturers om hotet från rymden...
Varför lagrar Norge säd och mat i ett underjordisk lager i Svalbard? - Youtube 
Fox News intervjuar en man som gör sig redo... - Youtube
Har ni fattat? Kartritare tvingas rita om världen OBS! Ny länk från 2009-12-12

Englands UFO-arkiv

För ett år sedan offentliggjorde brittiska Försvarsdepartementet sina tidigare hemligstämplade dokument om UFO:n.

Stridspiloten Milton Torres fick på 50-talet order att avfyra alla sina 24 missiler mot ett okänt föremål. Men han hann aldrig, det försvann iväg med en hastighet av 16.000 km/tim. Dagen efter fick han besök från ”en amerikan i trenchcoat”, med id-kort från National Security Agency. Mannen sa att Torres aldrig mer skulle få flyga om han berättade vad han varit med om...


Det material som offentliggjordes 2008 är de rapporter om oförklarliga iakttagelser som kom in till försvarsministeriet under åren 1986-1992. Ytterligare 200 ska offentliggöras under de kommande fyra åren.


Del 2

Läs mer
Englands hemliga UFO-arkiv öppnas (länk till Aftonbladet)
Han fick order att skjuta ned UFO (länk till Aftonbladet)
Kika in i UFO-arkivet (länk till The National Archives)


Kanada öppnade sina UFO-arkiv


Kanada är ett av de länder som nyligen beslutat offentliggöra sina UFO-rapporter, totalt över 9.500 dokument. De tidigaste rapporterna är från 1947.

Alla rapporter finns nu samlade på en webbsida, med klickbara kartor.

Det finns rykten om att man oroar sig över att aktiviterna ökat. Och det är alltså inte bara i Kanada som man fått in allt fler rapporter. Frågan är bara vad som är på gång.

Läs mer
Canada’s UFOs - Search for the Unknown - klicka dig vidare till databasen. Länkar längst ned på sidorna.
UFO-filmer från Kanada - samling av filmer på Youtube
Earth Changes: An UFO apocalypse - från Lori Toyes blogg
Senaste inrapporterade UFO rapporterna i Sverige

Ut i naturen

Dagen har präglats av teknikstrul på jobbet och kraschade glödlampor och proppar här hemma. Men i morgon tar jag ut en semesterdag och ger mig ut i naturen. Ska bli skönt att komma bort från stan och få andas lite frisk luft :-)Oj, gårdagens inlägg om UFO ledde till besöksrekord, men knappt en kommentar...

Stängde UFOn av kärnvapen?!För en tid sedan gick ett antal forskare ut och sa att UFO:s stängt av kärnvapenmissiler vid 5 baser i USA. Samma sak sägs ha hänt i England och Ryssland. Samtidigt har flera länder släppt 1000-tals tidigare hemligstämplade UFO-rapporter.

De är bl a Frankrike, Storbritannien, Irland, Kanada, Danmark och Sverige som öppnat sina hemliga UFO-arkiv. Fler och fler människor säger också att de haft kontakter med utomjordingar. I USA har 2,9 milj människor rapporterat att de haft sådana kontakter. Så vad är det som händer?

The Discloser Projekt (DP) består av samling militärer (totalt 400 personer från bl a USA) som vill vittna för amerikanska kongressen om vad de sett och hört. De vill att allmänheten ska få veta sanningen om alla UFOs och omjordiska kontakter, som militären tystat ned. Redan 2001 kände man till att utomjordingar stängde av missiler på jorden. På konferensen, där ca 10 personer från bl a militären deltar, menar man andra civilisationer känner oro för att vi börjar rusta i rymden. Lyssna gärna på hela videon, för det är mycket spännande saker som kommer fram.

Är allt bara en bluff, eller vad tror du?

Här är ett utdrag från presskonferensen på 2 minuter :


Läs mer
UFO:s stänger av kärnvapen - svensk sida med bilder och filmer
The Disclosure Projekts pressmöte 2001 - Hela presskonferensen (skippa usla introt på 3:05 minuter!)
The Disclosure Projekt på Wikipedia
The Phoenix lights - Politiker intervjuas om UFOs av CNN

Sammanfattning

Det här är saker jag varit med om - och som sammantaget sägs vara tecken på att man haft kontakter med utomjordingar:

Och jag som inte ens tror på utomjordingar. Att jag ens skriver om sånt här...


Utomjordiska... katter?

Ni som följt min blogg känner till mitt stora problem; de ständigt återkommande rivmärkena. Men, vad är det för osynligt som river mig?

Några medium som jag pratat med har varit skeptiska till att vanliga spöken skulle orsaka mina rivmärken. Och jag har också tvivlat på det. Inte minst med tanke på rivmärkenas utseende. Ofta är det bara en rispa men ibland har man faktiskt sett att de är tre parallella rispor. Det här är något jag känner igen från några amerikanska webbsidor om paranormala fenomen. Vi är faktiskt ganska många som funderar över varifrån märkena kommer...


Kan det ha koppling till någon annan dimension? Eftersom man inte ser den som river...

Två gånger de senaste veckorna, när jag eller dottern fått rivmärken, har jag pejlat fram en mindre varelse här i lägenheten. Vinkelpekarna har gett utslag för något i kattstorlek. Men att vi skulle vara hemsökta av en spökkatt låter ju lite absurt. 

Kikar man in på websajten The Alien Jigsaw (jigsaw = pussel) hittar man än mer absurda saker. Där kan man läsa om utomjordiska katthybrider! Ja herregud, vem vet...  

Läs mer
Artikeln om "utomjordiska" katter (På Alien Jigsaw)

Konstiga drömmar - och märken på kroppen

Jag har ju tidigare berättat lite om konstiga saker som började hända hemma hos min mamma, när jag och dottern flydde dit för ett år sedan. Men jag berättade inte allt...

Det var bl.a det där med kökstimern som gick igång av sig själv strax innan jag kom ut i köket på morgnarna. Ibland räknade den uppåt, ibland nedåt. Precis som om spökerierna flyttat efter mig till min mamma! En person föreslog att det kanske var min döda pappa som gav ett tecken. En annan sa att mediala människor kan utlösa sådana här fenomen själva, och att de omedvetet påverkar elektrisk utrustning.

Men jag hade även märkliga drömmar.

En natt drömde jag att jag hade en akupunkturnål instucken på insidan av högerfoten. Jag kände tydligt att det stack till. När jag sedan vaknade upptäckte jag ett litet stickmärke precis där. Jag tyckte det var konstigt, men tänkte att det kanske var något i sängen som orsakat märket. Det här hände för ett år sedan. För två veckor sedan upptäckte jag att dottern hade tre likadana stickmärken, med samma placering på sin fot! Hur förklarar man det!? 

Men, tillbaka till hösten 2008 och min mammas lägenhet. I en annan dröm hade jag munnen öppen och några långa nålar instuckna i gommen. Jag drog sakta ut dem och det gjorde inte ont. Sedan var allt borta. På morgon tänkte jag åter igen att det bara var en konstig dröm. Men ett par månader senare upptäcker jag att jag har tre underliga små hårda kulliknande saker uppe i gommen och de sitter som i en triangel...

Jag frågade slagrutemannen varför jag hela tiden fick nya rivmärkena och att jag hade svårt att tro på det där med spökkatterna. Han sa att utomjordingar kan ge rivmärken. Sedan kollade han mig och sa att jag hade ett "utomjordiskt implantat" - i munnen. Jag kom att tänka på min dröm och de konstiga knölarna i gommen... Men herregud, det kändes ju helt absurt! Utomjordingar FINNS INTE! 

Slagrutemannen kunde inte ta bort implantatet, däremot kunde han störa av det. Det underliga var att efter den avstörningen hade jag inte ett enda rivmärke på flera veckor. Allt var frid och fröjd. Livet fullständigt normalt.

Men så en dag på jobbet fick jag rejäla smärtor i nedre delen av ryggen, på vänster sida. Det stack med jämna mellanrum. När jag träffade slagrutemannen senare samma dag bad jag honom kolla upp mig igen. Han sa då att det var ett nytt implantat och att utomjordingarna använder sådana för att kunna hitta tillbaka till oss. Men han skulle störa av det senare på kvällen. Samma natt försvann smärtorna.

I går natt var det dags igen... Jag drömde jag att jag fått ett litet implantat insatt i min högerarm. Jag blev arg och i drömmen nöp jag ihop huden med våld så att den hårda, silverfärgade stickan som fanns där under stack ut genom huden och jag kunde dra ut den. Jag kände ingen smärta, men i nästa stund var allt borta och jag minns inget mer. När jag vaknade kändes armen helt normal, men... jag hade två röda märken på exakt den platsen... Jag vet, det är helt sjukt...

Läs mer
Strange Marks after Alien visit 
Den här sidan handlar om en kvinna som säger sig haft besök av utomjordingar. Det finns två bilder på sidan - och märkena liknar mina. Dessutom verkar de ha ungefär samma placering på underarmen. (klicka för större bild)

Alien Abduction wound
Alien Abduction Experiences and Research
Strange scratches from nowhere (med bild)
Strange Marks (insändare på www.about.com)

Händelser kopplade till utomjordingar?

Ok, några av er verkade ju intresserade av att höra om mina funderingar kring det utomjordiska. Så här kommer det.

Som ni kanske minns så fick jag kontakt med en slagruteman förra året. Han menade på att jag hade (osynliga) utomjordingar hemma och att det fanns ett sexkantsfönster (energifält) vid huset. Sexkantsfönster fungerade nämligen som någon slags landningsplats för UFOs. Hmmm... jag trodde ju inte ett dugg på det där, men jag lät honom göra en "avstörning". 

Visserligen såg jag och min bror något UFO-liknande både 1977 och 1978, men jag trodde ändå inte på utomjordingar. Fast slagrutemannens ord väckte min nyfikenhet, så jag började googla på ordet "aliens". Hittade då den här bilden, som gav mig rysningar. Den påminde nämlingen om en dröm jag hade 1996-97. Jag drömde då att tre sådana här små figurer stod vid min fotända. Jag har berättat om det här tidigare på bloggen.

I samband med den drömmen hade jag även en annan upplevelse

Det här var saker som jag hela tiden betraktat som väldigt tydliga drömmar. Så tydliga att jag upplevde det som riktiga händelser. Skrämmande sådana.

Sedan, mer än 10 år senare får jag alltså höra att jag har utomjordingar hemma... Ja, herregud. Vad ska man tro. Jag valde att inte tro på det. Men bara 1-2 månader senare började jag få rivmärkena. Sedan får jag och dottern se ett UFO utanför Mariefred. En stor, rund, silverliknande sak passerade på låg höjd framför bilen just som vi svängde av från motorvägen. I nästa stund var det spårlöst borta!  

RSS 2.0