Det har lugnat ned sig :-)

Maria undrade hur det gått med rivmärkena så jag kan berätta att det lugnat ned sig, tack och lov.

Dottern kom hem för en vecka sedan och har inte haft ett enda rivmärke sedan dess. Själv fick jag några mycket små rispor förra helgen, men de märktes knappt. Och i morse upptäckte jag några ytterst små. Så det är stor skillnad.

Verkar alltså som det finns någon form av intelligens bakom, eftersom det hjälpt att jag blivit rejält arg och sagt högt vad jag tycker om påhoppen. Har även mentalt försökt få ut eländet från lägenheten. Kanske är det så att inkräktaren börjar förlora sin kraft?

Jag har heller inget pirr på huvudet längre. Det känns bara ytterst lite just nu, när jag skriver om det. Men så har jag också visualiserat mycket, tänkt intensivt att jag stängt kronchakrat. 

Har inte heller besvärats av några spöken på natten, tidigare kunde de komma och knuffa på mig när jag sov. Men nu är allt lugnt och det känns så skönt.

Tänkte därför släppa spökerierna för ett tag och istället spinna vidare på temat "Utomjordisk" :-) För det finns en del skumma saker att berätta. I nästa inlägg backar jag bandet tio år...

Utomjordiskt, 3

Är vi verkligen ensamma? Jag tror inte det, universum är så stort så det måste finnas mer liv där ute.

Kika gärna på den här fascinerande videon som jag hittade hos Veronica:


Vi såg ett UFO!

För ett år sedan fick jag alltså höra att jag hade både spöken och utomjordingar hemma. I mina öron lät det helt absurt, jag ville varken tro på det ena eller det andra. Men sedan började gamla  minnen poppa upp...

Jag var 15 år när jag och min bror såg något som liknade ett UFO. Det var en sen höstkväll och vi var ensamma hemma. Jag satt och pratade i telefon när han ropade på mig. Vi rusade ut på balkongen och såg ett stort föremål blinkande svepa förbi ljudlöst på himlen. 


Några månader senare hände det igen, men då hade min bror mer sinnesnärvaro och hämtade kameran. Bilderna blev oskarpa, men man såg siluetten av ett avlångt föremål och det var definitivt inte ett flygplan, eller en luftballong.

Våra föräldrar trodde oss inte utan kom med alla möjliga förklaringar till det vi sett. Och inte långt efteråt rasade skåpet med alla diabilderna ned och blev fuktskadade...

En solig höstdag nästan 30 år senare åkte jag och dottern bil mot Mariefred. På långt håll reagerade jag över något märkligt på himlen. Det såg ut som ett långt streck efter ett flygplan. Bara det att föremålet framför såg ut som en rund lysande boll. Men det var väldigt högt upp och jag tänkte att jag nog såg fel, så jag nämnde det inte ens för dottern som satt bredvid.

Vid avfarten mot Mariefred hände det plötsligt; ett stort silverfärgat runt föremål passerade framför oss precis innan vi körde under en bro. Dotter reagerade direkt: "Vad var det där!? Var det ett UFO, eller?!" Jag körde snabbt ut mot det öppna fältet, men föremålet var redan spårlöst borta.

Några månader senare fick jag höra att det gjorts många UFO-observationer vid Mariefred, även kring Strängnäs och Nyköping har rapporterats mycket. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, men tanken på utomjordingar känns väldigt motbjudande. 

Länktips:
Annan UFO-observation  (från samma område?)
UFO Sverige


Utomjordiskt, 1

Håll i er nu, för dagens inlägg kan låta väl flummigt för många av er :-) Men, när jag analyserar allt konstigt som hänt det senaste året så kan jag inte låta bli att ta med detta...

Jag har försökt hitta en tidpunkt när allt började, och insåg att märkliga saker hänt även längre tillbaka i tiden. Men det var först i augusti 2008 - när jag kom i kontakt med slagrutemannen - som jag började reflektera över det.

Jag hade fått tips om honom när jag behövde hjälp att spåra ljudstörningarna i mitt hus. Men, vårt telefonsamtal fick en helt annan och mycket märklig vändning.

Han sa nämligen att det fanns både spöken och utomjordingar i min lägenhet. Men att han kunde hjälpa mig att ta bort dem. Vilket struntprat, tänkte jag. Men i nästa stund började han berätta om vilka fysiska krämpor jag hade - och det läskiga var att stämde på pricken! Jag blev helt mållös, HUR kunde han veta något om min fysik?

Det var det mest besynnerliga samtal jag någonsin haft. Om han nu kunde se saker om min hälsa, betydde det då att även det andra han sagt stämde? Att det fanns spöken och utomjordingar - och i mitt hem?!

Han sa också att jag bodde på ett "sexkantsfönster", ett slags energifält, som ofta förknippas med UFO-aktiviteter. (se bildexemplet) Det verkade ju helt befängt. Men sedan läste jag att det fanns en koppling till jordmagnetism. Kom då att tänka på företaget i huset, som höll på med elektromagnetiska saker... Kunde sexkantsfönstret uppstått på grund av deras störande aktiviteter?

Det lät verkligen absurt alltihop och jag ville inte tro på det. Tanken på utomjordingar kändes väldigt motbjudande.

En månad senare började det hända konstiga saker hemma...

Läs mer:
Om sexkantsfönster (Länk till Energybusters)
Om UFO-fönster (Länk till Paranormalt)
Fönster mot UFO-världen (Privat hemsida)

På kurs :-)

I går kväll lärde jag mig lite mer om avstörning. Eftersom jag varit så drabbad så är det bra om jag kan fixa sånt själv. Och på sikt även lära mig hjälpa andra.

Jag fick material översänt redan för flera månader sedan, så jag har provat lite på egen hand. Men i går fick jag alltså handledning. Ska testa lite på egen hand så fort jag får lite mer tid och ork. Och när jag känner mig redo testar jag gärna på någon av er. Tänker då främst på er som har, eller har haft, problem med spökerier.

Kämpar annars med att "stänga ner" mig själv. Har sedan ungefär två veckor tillbaka haft ett envist pirrande på huvudet (kronchakrat) som inte riktigt vill ge med sig. Det var likadant för ungefär ett år sedan. Då höll det på i månader.

Nu tar jag en bloggpaus över helgen och ägnar mig åt mer jordnära saker, så jag inte tappar kontakt med verkligheten ;-)

Ha en skön helg!

Fler med rivmärken (1)

Har just insett att jag är långt ifrån ensam om att få oförklarliga rivmärken...

Via den här bloggen har jag fått kontakt med andra som också drabbats. Jag har även träffat en person som hade rivmärken under flera år. Nu har jag precis hittat ett forum på nätet med en mängd inlägg från människor som fått konstiga rivmärken:

"My husband has been getting these scratches aswell when he wakes up, 3 scratches close together, he describes them as crows feet scratches but cat scratches would also fit. The thing is he also gets them sometimes wile awake he will feel like a burning sensation then there will be a scratch."

"I woke up on 5 or 6 seperate occasions over a 6 month period with six light scratch marks on my chest.."

"I get them all the time...havent had them for a few months though..."

"I get scratches too on my back where I can't reach."

Flera berättar också att de ofta kommer i form av tre rispor, precis som jag fått! (Se nedan) 


Läs mer
Above Top Secret - Forum med flera trådar om detta
Paranormal Phenomena - Fråga & Svar

Svårt att bestämma mig

I helgen hittade jag en lägenhet som var väldigt fin - och nu gäller det att bestämma sig snabbt om jag ska gå in i budgivningen eller inte.

Lägenheten är visserligen mindre än vår gamla, men ljus och fin och ligger bra till. Vi har bott i närheten tidigare, innan vi flyttade till spöklägenheten.

Var där igår på en omvisning. Men dottern var osäker eftersom den är mindre. Hon var tveksam om hon skulle trivas där. Efter allt som hänt det senaste året så hon tror inte att vi kan få det bra igen.

Efter visningen var hon gråtfärdig och sa att hon inte orkade med fler visningar. Så nu måste jag fatta ett beslut för oss båda - och plötsligt känner jag mig osäker. Gjorde därför ett försök att pendla över prospektet. Var lägenheten bra för oss? Fick ett nekande svar. 

I morgon kväll ska jag träffa slagrutemannen. Så jag avvaktar att lägga ett bud på lägenheten, tills jag kollat med honom. Det är bättre än att vi kanske åter igen hamnar på en dålig plats.

Uppdatering:
Jag hade rätt med när pendlade och fick ett nekande svar. Slagrutemannen upptäckte både gravplats nära huset och en avrättningsplats en bit bort, dessutom två spöken (en av dem kom och gick).

Vad gör man när mediumet ger upp?

Läste precis Gladmymlans kommentar och - hon har en poäng i det hon säger :-)

Jag håller nämligen med om att börjar kännas långsökt det där med spök-katterna. Det känns helt enkelt lite konstigt att jag skulle ha fått med mig en spök-katt även till den här lägenheten. Varför skulle en eller flera katter förfölja oss...? 

Gladmymlan rådde mig att ta kontakt med ett bra medium. Men, jag har redan varit i kontakt med två som varit med på TV - och de kunde inte hjälpa mig.

Den ena menade på att man inte kan få rivmärken av spöken. Den andra besökte mig i bostaden och hittade både spöken och troll. Men efter två "utdrivningar" gav hon upp och svarade inte ens på mail. Kvar stod jag med en massa obesvarade frågor.

Jag skulle gärna vilja få kontakt med Terry Evans, som tydligen är "The Best" :-) Än har jag inte lyckats komma förbi hans "stab" och få en direktkontakt. Så finns det NÅGON duktig person där ute som vågar anta utmaningen och försöka hjälpa mig :-) Själv ger jag aldrig upp!Uppdatering:
Rätt meningslös kommentar, eller hur? Ska du kommentera - lämna dina uppgift om vem du är, tack.

 

Riven... igen...

I går var jag säker på att jag aldrig mer skulle befatta mig med något övernaturligt. Eftersom jag är rädd att minsta intresse ska förvärra situationen. Men nu tvingas jag visst in i det ändå...

Idag, strax före lunch fick jag nämligen nya rivmärken. Som ni ser (klicka för större bild) så är de väldigt små, men de svider rejält. Och som vanligt kom de helt plötsligt - utan att jag gjorde något. Jag satt bara framför datorn. Så jag blev fly förbannad och svor högt. Ni anar inte hur påfrestande det är att ständigt bli påhoppad av något osynligt och få dessa rivmärken. Det tär på både tålamodet och psyket.

På kvällen fick jag kontakt med min vän slagrutemannen. Jag beundrar verkligen hans tålamod, jag börjar ju bli ett hopplöst fall... :-(  Han berättade att han åter igen hittat en katt och tagit bort den. Sedan frågade han om jag ville komma med i ett nätverk och lära mig mer om avstörning och hur man skyddar sig själv.

Så, jag har bestämt mig för att gå med. Det känns som jag inte har något val. Jag måste ju lära mig hantera allt som händer omkring mig och dottern.

RSS 2.0