Min vän blev uppsökt...

Jag har nu haft lugnt omkring mig sedan i februari - men "de" härjar vidare med andra istället...

Hela den här historien är så himla märklig. Under 15 månader plågades jag och dottern av oförklarliga rivmärken. Sedan försvann de lika plötsligt som de började.

Men bara dagarna innan vi flyttade in hos min mamma fick hon ett rivmärke. Och samma natt fick jag höra att en kvinna i södra Sverige (som inte har någon som helst koppling till mig) drabbats.

Nåja, jag kontaktade iallafall en medial vän som bor utomlands. Hon lovade att skicka över ett recept på en reningsprocedur som hon tyckte jag skulle göra i min mammas lägenhet, fast det kom aldrig fram...

Först nu fick jag veta varför. Under flera veckor har min vän försökt maila mig, men det har inte gått. Varenda gång har hon fått mailet i retur och fullt av konstiga tecken. Samma sak har det varit när jag försökt maila henne; bara konstiga tecken. Hon berättade också att hon fått tre rivmärken!

Tack och lov är min vän en stark och orädd person. Hon tror att "de" bara vill retas och ha uppmärksamhet, men nu har hon in några andra personer för att se om de kan hjälpa. 

Man kan inte låta bli att undra varifrån dessa smådjävlar kommer. Och vad som fått dem att plötsligt dyka upp och plåga människor över hela jorden. För det som jag trodde bara hade koppling till min gamla spöklägenhet verkar vara bara "toppen på ett isberg"...


RSS 2.0