Hemsökta bloggare...

Vet ni, jag börjar misstänka att det är så att vissa blir "hemsökta" bara de läser min blogg. Ja, inte alla - men de som är lite mer öppna och mediala. Läs här bara:  

Anita - har liksom jag flytt från en hemsökt lägenhet. Hon har också drömt om utomjordingar den senaste tiden - fast hon inte tror på dem. Hon har inte blivit riven, men för ett par veckor sedan kände hon av konstiga stick i ben och rygg, något som även jag känt av. 

Maria - har inte bara haft konstiga drömmar och fått rivmärken. Hon har även fått påhälsning av en underlig väsande varelse. Hon har lovat att publicera en bild som visar hur den ser ut. Men nu har hon inte bloggat på länge, så jag vet inte vad som hänt.

Laika - har varit med om märkliga saker tidigare. Men den senaste tiden har saker börjat flyttas och försvinna och - hon har fått rivmärken!

Sussi - har haft besök av en konstig varelse sedan 2001 då hon flyttade till ett nytt hus. Hon har sett den med egna ögon, och den liknar en Chapacabra. Hon har blivit fasthållen av den och hon uppfattar den som ond. Men hon har inte fått några rivmärken. Hon hör ett konstigt pipljud innan den dyker upp. Jag tror jag vet precis vad hon menar för ljud... 

Annelie - läste min blogg i går och blev rädd att det som hemsöker mig kanske skulle komma till henne. I morse vaknade hon med ett oförklarlig rivmärke på ena axeln.

Vad har vi då gemensamt? Jo, alla verkar vi vara "öppna" och mer eller mindre mediala. Några av oss har bott på ställen där det spökat, kanske blir man mer känslig då? En annan som haft både spökbesök och fått rivmärken är Augusta. Men för hennes del började det redan innan vi fick kontakt. Vet inte om hon är medial, men det räcker kanske att man har erfarenhet av spöken?

Mediumets svar...

En medial vän bad sin kollega ta reda på vad det är som ger mig rivmärkena. Och igår fick jag svar.

Så här skrev hon:

"jeg fikk inn at det var noen de var ikke så høye, lange armer og tynne fingre nesten klør 4 fingre lange negler. Kunne se ut som busemenner svart busket hår rundt ansikt store øyne. Dette er noen som du var redd for når du var liten, det er mulig for deg nå å jobbe med angsten og da vil de forsvinne. Jeg tok kontakt med dem og de synes ikke de er slemme det er som de tror de erter deg. Du hadde mye kontakt med dem da du var liten. Du har muligheten til å komme ut av det."

Översättning
Stort tack till Trollmor, som hjälpte mig med översättningen. Tänk, jag och Ninni som trodde att bussemenner betydde "snorkråkor" :-))

Mediumet menar alltså att rivmärkena kommer från några korta varelser med runt huvud och svartbuskigt hår. De har stora ögon, långa armar och fyra kloliknande fingrar. De ser ut som hin håle, en skrock figur i skuggvärlden. De verkade inte elaka eller onda, utan vill bara reta mig.

Utseendemässigt stämmer det lite med vad ett medium sa i maj förra året om små, svarta varelser. Något liknande sa ett annat medium i juni. Några veckor senare hittade jag den här bilden på Veronicas blogg. Tyckte den påminde om deras beskrivning (se inlägget).

Men, andra saker stämmer inte alls. Mediumet skriver att jag varit rädd för dessa varelser när jag var liten och att jag hade mycket kontakt med dem då. Det är helt fel! Jag kan inte minnas att jag haft några oförklarliga rivmärken före 2008 och jag har heller aldrig någonsin sett några konstiga varelser!! Att de inte är elaka stämmer inte heller, de har ju terroriserat mig och mitt barn under mer än ett år och fast vi flyttat och nu bor i andra hand så fortsätter de att förfölja oss!!!

Vad vill jag då säga med detta? Jo, att det är viktigt att inte tro på allt man får höra. Istället får man försöka lita mer till sin egen intuition. Sanningen ligger kanske någonstans där mittemellan.

Uppdatering:
Jag fick efter några dagar ett förtydligande från mediumet. Hon hade försökt "ta bort" dem men det gick inte. Jag fick därför rådet att själv försöka prata med dem. Men jag fick inte vara rädd, då skulle de inte släppa mig...

Fler med rivmärken (4)

Någon av er påpekade att det bara verkar vara tjejer som får de här mystiska rivmärkena. Men här är en kille:Hans beskrivning stämmer bra med mina erfarenheter; både den brännande känslan, placeringen på armen och hur de såg ut.

Läs mer
Hela foruminlägget - länk till Gamereactor
Viktigt att dokumentera - är du också drabbad? Läs detta!

Fler med rivmärken (3)

Dagens inlägg kommer från Flashback forum där en tjej berättar om sina mystiska rivmärken."Jag känner igen mig i det hon skriver; rivmärkena, de kalla brisarna och de konstiga knäppande ljuden. Tråkigt att de andra på forumet inte tror henne. Jag vet hur det känns.

Läs mer
Hela inlägget på Flashback 
Direktlänk till bilden på hennes rivmärke

RSS 2.0