Fler offer...

Jag fattar inte vad som händer, men nästan varje vecka hittar jag fler som drabbats av oförklarliga rivmärken. Det verkar helt klart som det här är något som blir allt vanligare.

Den här tjejen fick sina rivmärken 2010-11-14 och de ser exakt likadana ut som mina:


Läs hela blogginlägget här


Nästa inlägg publicerades på Flashback 2010-10-12:

"Jag har faktiskt varit med om liknande. Jag vaknade mellan halv 3 och 3 varje dag i 3 dagars tid. Samtidigt så märkte både jag och min familj att lampor vi släkte innan vi gick och la sig var tända i vardagsrummet och jag hade synliga rivsår på både mage och rygg (3 drag PRECIS på gränsen till att börja blöda). Jag har ingen katt eller något vasst i sängen. Dessutom satt rivsåren på ryggen dit jag inte ens kan nå med mina egna händer så det gick också bort. Detta slutade efter cirka en vecka, men jag blev riktigt skärrad av detta och jag har någonstans ändå stor respekt för vad det var för något."
Läs hela Rillvars inlägg här


Den här unga tjejen drabbades i 2010-09-06:

Läs hela blogginlägget här   
Och jämför sedan hennes ansiktsrispa med två andras här


Nästa unga tjej fick sina rivmärken i somras:

Läs hela inlägget här

Ytterligare en:

Länk till blogginlägget







Här ännu en ung tjej. Hon fick sina rivmärken ungefär samtidigt som jag fick mina första:

Länk till blogginlägget


Och här är en till


Googla på "paranormal scratches" och du får 247.000 träffar. Vad sjutton är det som pågår egentligen?

Mer om pip i öronen

Jag har tidigare bloggat om det här med konstiga pip i örat. Minns ni det? Ju mer jag forskar i det här, desto intressantare blir det.  

Jag pratar alltså inte om tinnitus, utan en annan högfrekvent ton (ca 4 kHz) som bara dyker upp ibland. Ibland kan det gå månader emellan, andra perioder kan det komma oftare. Ljudet påminner om höga "testbilds-pipet" som man kunde höra på TV:n förut.


Koppling mellan rivmärken och pipet?
Under många år tänkte jag att det rörde sig om något slags hörselfel. Men ett av mediumen som jag kom i kontakt med 2008 hörde också det här ljudet. Dessutom berättade han att han under många år hade problem med rivmärken....

Olika teorier
När jag googlade runt lite hittade jag flera exempel på människor som drabbats av rivmärken OCH hört det här pipet. Men jag hittade även andra intressanta iaktaggelser - som t.ex att ljudet kommer vid vissa tidpunkter:

Är inte det här märkligt? Hade det rört sig om någon form av hörselskada så skulle det knappast komma på vissa tidpunkter...

www.abovetopsecret.com hittade jag inlägg från andra som misstänker utomjordiska kopplingar:



När jag var liten trodde jag också att ljudet hade koppling till "flygande tefat" och sa en gång till min mamma; "- Nu kommer de..."  

Mikael Kvist skriver om det här ljudet i sin bok "Tidskrigarna". Enligt honom kommer det från "utomjordiska grupper" som pejlar in oss. Skulle ljudet alltså fungera som något slags eko-lod... som skickas ut och sedan studsar tillbaka till den/det som sänder det? Låter ju verkligen som science fiction :-) Men, tänk om han HAR rätt!

Ja, det finns en massa olika teorier om ljudet. På bloggar och olika forum flödar diskussionerna; om kopplingar inte bara till utomjordingar utan även the HAARP (som jag bloggat om tidigare). 

Test
Jag har under de senaste året insett att tankens makt  är större än vi kan ana. Så jag bestämde mig för att testa en teknik som jag lärt mig tidigare. Frågan var bara om den skulle fungera på ovälkomna ljud också.

Så fort ljudet dök upp visualiserade jag en form av parabol som fångade upp ljudsignalen och omedelbart skickade iväg den i en helt annan riktning. Då skulle en "sökning" med hjälp av ljudet inte fungera, tänkte jag.

Och tro det eller ej - men något hände! Pipljudet försvann omedelbart! Så jag har fortsatt att göra så här varenda gång ljudet dykt upp och samma sak händer varje gång, det försvinner sekundsnabbt. Men det intressanta är att ljudet nu kommer allt mer sällan och det har har även blivit svagare. Märkligt, eller hur?


Uppdatering:
OBS! Annelies kommentar:
"Jag har ett sånt där pip i öronen as I write!! Och det började när jag läste ditt inlägg!! Dessutom hörs det i båda öronen vilket är ovanligt!! Hmmm....!!! Mysko!! Inte vill det ge med sig heller!! Suck"

RSS 2.0