Det blir allt märkligare...

Mot min vilja tvingas jag nu inse att det finns saker som jag inte vill ska finnas... Det är skrämmande och förstör helt min världsbild.

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så fick mediumet besök av några konstiga väsen strax innan jag kom dit. De visste alltså att jag skulle träffa henne! Hon fsa att de ville få stopp på det störande företaget i mitt hus. Något som jag tyvärr inte kan göra något åt.

I måndags blev jag uppringd av en manlig kollega till det här mediumet. Han vill rigga kamerautrustning och bandspelare i min lägenhet och undrar om jag kan bo någon annanstans ett dygn. Jag bad att få fundera på saken. Men igår ringde han igen och ville berätta något konstigt.

Han sa att han känner en kvinna som är väldigt media och igår hade han träffat henne. Han började då berätta om mina problem, men då avbröt hon honom direkt och sa att "någon" försökte få kontakt med henne, medialt, just i det ögonblicket!

Sedan sade hon att det är några konstiga väsen som vill säga något. Och - budskapet hon fick var detsamma som framfördes till mediumet som jag träffade förra veckan;

Få stopp på den störande verksamheten i huset!

Det låter som en riktigt dålig spökhistoria, jag vet. Och det känns absurt att över huvud taget sitta här och skriva om det. Men jag börjar inse att det kanske finns en annan dimension. Och konstiga "väsen". Sånt jag aldrig kunnat föreställa mig, inte ens i min vildaste fantasi.

Kommentarer
Postat av: marie

Hoppas verkligen att allt lugnar ner sig snart. Du behöver få lite ro!!

Kram o sköt om dej!

2009-06-03 @ 10:00:59
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Det är ju så man får kalla kårar alltså!

Hoppas verkligen att alla, både människor och väsen, hittar en lycklig ände på detta... Kram!

2009-06-03 @ 10:50:30
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: HELiOS

Jag ryser. Är verkligen berörd. Är inte alls förvånad över att det ev finns en annan dimension. det är så mycket vi människor har kvar att utforska. i framtiden kommer de tycka vi var trångsynta. så mycket som fanns runtomkring oss, vi inte trodde på, så mycket vi missade.hoppas det löser sig med lägenheten nu! =) och krya på dig med hjärtat ditt. var rädd om dig!kramar!!

2009-06-03 @ 12:01:22
URL: http://helioz.blogspot.com
Postat av: trollmor

Det låter egentligen helt korkat men det är ju något som måste redas ut för alla.Förstår att du håller på känna dig galen över allt som händer.

Men gör som du nu har börjat att få en förklaring och att du får ta ditt pick och pack och flytta.

Vad är det för typ av företag som huserar i huset du bor ?

Väntar med spänning på vad som händer framöver.

kram ewa

2009-06-03 @ 13:17:20
URL: http://trollmor.webblogg.se/
Postat av: marie

det kanske finns många dimensioner....det är mycket som vi i den här dimensionen inte vet.

väntar på spänning på fortsättningen, hur man ska lösa detta.tips att få barn att städa rummet....att man gör något roligt med dom efter städningen.

spela spel eller varför inte lite glass =)

2009-06-03 @ 15:03:06
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se/
Postat av: Ninni

Oj oj vad det händer grejer jag tycker itne det är konstigt eftersom jag tror på det här!Men för din skull vill jag ju att dom ska sluta jävlas med dig!Blomman är Värmlands lanskapsblomma och den heter skogsstjärna!Kram kram

2009-06-03 @ 15:06:12
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: biggan

hoppas dom kan göra nåt snart, ska du låna ut lägenheten?? kram biggan

2009-06-03 @ 17:00:16
URL: http://www.metrobloggen.se/biggansblogg
Postat av: Angelica

vad jobbigt sånt där vill man ite ha ..

2009-06-03 @ 17:44:50
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Nina

Följer din blogg med spänning... och nog tror jag att det finns betydligt mer än vad vi ser. Vi är så stressade och uppjagade jämt så vi blir både blinda och döva för sådana saker.

2009-06-03 @ 19:52:57
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: leila

Klart det är "scary", allt som vi knappt vet nåt om och allt som är okänt för oss är skrämmande men jag tror det finns nåt även om det inte är Spöket Laban och hans familj. Kanske kan den kvinnan hjälpa dig, jag hoppas det. kramkram

2009-06-03 @ 20:19:55
URL: http://ladyley.se
Postat av: Lena

Jo det finns mycket som man inte kan förstå. Och för endel låter det säkert som dåliga spökhistorier, men de kanske inte vågar tro och se?Tycker det låter skrämmande med sjukdomarna i huset. Själv bor jag på en gata där nästan ingen är helt frisk ( cancer, hjärtan, div operationer ) men det beror nog på att de flesta är pensionärer :-) Och så jag då.

Men dåliga vibbar ger säkert fler krämpor, ja du fattar vad jag menar...Däremot finns det ett hus i byn här som har verkliga dåliga vibbar. Mycket elände för alla som bott där.Kram

2009-06-03 @ 20:30:10
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: LINDA

Kameror och bandspelare??! Gud, vad märkligt! Du kanske måste bli medium tillslut själv för att kunna hantera allt? Du kan säkert en hel del redan utan att vara helt medveten om det.

2009-06-03 @ 20:30:49
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Tror bara jag kommer in till dig och säger hej,vågar snart inte läsa mer,men om du ber om hjälp så måste du få det,finns ingen som ska behöva bo så,tycker det är helt sinnessjukt,hoppas du hittar något ställe att sova tryggt på,inget fel på bikinivalet och du vet hur jag är,det är mest på skoj,kram.

2009-06-03 @ 20:49:05
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Oj oj..spännande spännande..

Jag tänker inte längre att jag skall komma isäng i tid. Jag behöver mina nattimmar för att ämta energi.. Jag sover ungefär sex timmar er natt men det duger fint :-)

2009-06-03 @ 20:51:27
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag tycker det är jättestarkt av dig att våga visstas hemma överhuvudtaget, och förstår att du e rädd.

Har du fått lära dig att "stänga av" dom?

Eftersom det var flera olika i ditt hem.

2009-06-03 @ 20:58:20
URL: http://lindamoonlight.blogg.se/
Postat av: Birgitta

Ja det är en mycket märklig historia och synd att du hamnat i kläm när det egentligen företaget de vill stoppa som ställer till det. Men spöken/andar eller vad det nu är borde ju vara medvetna att du inte kan göra något åt saken. Det är kanske så att du kan göra nåt för dem, rent tankemässigt. Du vet ju vad som stör dem, och du kan bara hålla med dem till och börja med. Det är ju första steget. Sen försöka påverka det du kan påverka. Vet ej vad det kan vara, bara du går fri från det här. De blir nog frustrerad när de inte kan göra sig förstådd.Jag råder bara, gör ditt bästa/yttersta i frågan, så går du fri från skuld i frågan. Jag håller mina tummar att lägenhetsförsäljningen går suveränt och de nya ägarna och du blir nöjda.... ;-)Positiva tankar är det bästa, även när det gäller lägenhetsförsäljning. Påverkas inte av nyheter mm, det råder The secret och den lagen följer jag nu.... :-)Ha en underbar kväll och hälsa monstren från mig. De får gärna komma och besöka mig, så kan jag mjuka upp dem.... :-)Kram Birgitta

2009-06-03 @ 21:12:26
URL: http://birgittagh.blogg.se/
Postat av: Madonnan

Om jag var du skulle jag prata högt med spökena...och förklara hur det ligger till; att du vill att de ska sluta osv. Det har jag gjort flera ggr när det har känts saker omkring mig och det har fungerat :DFörstår att det är en jättemärklig och skrämmande situation du befinner dig i...Kramar och goda tankar från Madonnan

2009-06-04 @ 14:52:49
URL: http://madonnan.wordpress.com
Postat av: Annelie

Du ska se att det snart ska ordna sig för dig. Kanske fler medier kan gå samman och försöka få bukt på det.

ha det så fint du bara kan! kramar2009-06-04 @ 16:28:33
URL: http://rospinglan.blogg.se/
Postat av: M i c k a

det låter spännande och skrämmande på samma gång (:

2009-06-04 @ 18:51:01
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: A

Vilken intressant blogg du har, spännande!

2009-06-10 @ 12:30:58
URL: http://phose.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0