Fler med rivmärken (4)

Någon av er påpekade att det bara verkar vara tjejer som får de här mystiska rivmärkena. Men här är en kille:Hans beskrivning stämmer bra med mina erfarenheter; både den brännande känslan, placeringen på armen och hur de såg ut.

Läs mer
Hela foruminlägget - länk till Gamereactor
Viktigt att dokumentera - är du också drabbad? Läs detta!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hade det där hänt mig hade mitt hjärtat stannat helt.

Nu slår mitt hjärta normalt men jag kan känna att det slår dubbelt någon gång.

Men läkarna säger att det är normalt så jag får väl tro på dom.

God natt och hoppas du får sova gott i natt.

Kram.

2010-01-02 @ 22:02:28
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Bjorne

Allt är bra med mig och hoppas det är så med er oxå,tänkte på dig här om dan när jag skrev nyårshällsningar men glömde bort dig,körde hela kommentarlistan sen blev det så,läser inte mer än det jag såg,mår dåligt av att veta om ni inte har det bra,kram och tack för du hörde av dig.

2010-01-02 @ 22:50:52
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Eva

Jag har också funderat på om de bara är tjejer som drabbats. Men de kanske inte är lika vanligt bland killar? Eller så är de bara de att dom kanske inte bloggar o skriver inlägg i forum i samma utsträckning som tjejer/kvinnor, så de kanske är därför som man inte hör så mkt om det. :)Oj, ja de lät ju inte bra att de tog sån tid att få upp korken! :) Vi öppnade flaskan kanske kvart i tolv, bara för att hinna hälla upp i glaset, klä på oss o gå ut till tolvslaget. :) Du får öppna i tid nästa år. ;-)

2010-01-02 @ 22:55:17
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: sussi

svar:

Den kommer genom väggen vid vädringsluckan och försvinner i huvudändan.

Jag tro de ett väsen inte någon utomjording. Eller man vet inte.. Jag renade hela rummet strödde salt i fönster och dörröppning och i alla fyra hörnen om sängen(Havssalt)

2010-01-03 @ 01:19:35
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/
Postat av: Ragnvi

Meen...finns det nån jag önskar en God fortsättning så är det du! Kan bara hoppas att ditt elände slutar nån gång!

Kramen!

Ragnvi

2010-01-03 @ 07:44:49
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: tess

Jo men visst å dessa frågeformulär kom frågor om man hade haft kontakt med andevärden, utomjordingar osv. Ja då kände jag att OJ psyk tänker som så att har man de jaaa då är de nå som e galet med en. Minns ärligt inte nu hur jag svarade men satt länge länge å funderade på vad ett ja skulle innebära. Jag menar allt går ju inte att förklara så de e ju helt sjukt om man skulle bli taget för knäpp bara för att man har dessa möten i livet.Ja jag kan förstå att folk kan tro att de har dessa kontakter och ja som du säger inte ser skillnad på vad som är vad. Där är jag väldigt tänkande om det händer mig något... jag tänker verkligen om det finns saker som kan förklara de naturligt... å nej i mitt fall har de sällan gjort det men jag är heller ingen sån som måste skylta med mina möten eftersom det räcker att jag på nått sätt vet vad som händer. Att dokumentera är dock jättebra om man vill hitta mönster osv... om det finns. Jag har börjat skriva ner mina drömmar osv för jag vet att jag behöver det just nu.Ha en fin dag.. nu ska jag iväg till doktorn.//Tess

2010-01-03 @ 09:49:10
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Lotta

GOd fortsättning själv!

FÖr att kunna få en inbjudan till den låsta bloggen måste man ha ett google-konto, (det har man automatiskt om man bloggar på blogspot.) GÅ in på google, klicka på logga in och sen hittar du en ruta som står, har duinget konto än... bla bla. Sen kommenterar du i min blogg vilken e-postadress du har för att logga in så skickar jag en inbjudan dit!

HA det gott!

/Lotta

2010-01-03 @ 10:34:45
URL: http://smurf-lottas.blogspot.com
Postat av: marie

det är nog många som inte ger sej tillkänna, detta hör ju inte till vanligheten....

2010-01-03 @ 10:48:09
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se/
Postat av: Ninni

Ja du är ju uppenbarligen inte ensam om dina upplevelser om nu det är nån tröst!Ha en fin söndag.kramen

2010-01-03 @ 10:57:44
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Laika

Kikar in här igen för att se vad som händer hos dig. Det har ökat i intensitet hemma här och igår kväll visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta.. Läs gärna min blogg så förstår du.Idag kom nytt rivmärke. 1 igår och 1 idag.. Plus det andra som händer.Måste ta hit nån snart..

Må väl o sköt om dig.

Kram

2010-01-03 @ 12:29:43
URL: http://zilvermoon.blogspot.com/
Postat av: anne

sv: jag har också varit med om en del, tror jag. om jag inte har inbillat mig totalt, men det hände i det huset jag bodde i förut. man känner liksom om man är trygg eller inte när man är någonstans, om du fattar vad jag menar ^^ och här känner jag mig helt säker, därför vågade jag kolla på spökfilmen.dessutom var jag inte ensam, haha!sjukt intressant blogg du har förresten, keep up the good work. :)

2010-01-03 @ 13:22:00
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Postat av: Mona

Pratade med min granne om din blogg och hon har varit in och kikat. Hon har nämligen sett ett ufo, är hon helt säker på, när hon jobbade natt en gång. Hon och hennes arbetskamrat.

Ha det så bra!

2010-01-03 @ 14:13:10
URL: http://monae.blogg.se/
Postat av: Piia

Otäckt!

2010-01-03 @ 18:57:40
URL: http://bloggoblandat.blogspot.com/
Postat av: SOFFIE

usch

men det måste ändå kännas skönt att ta del av andras upplevelser för då vet du ju att du ej är ensam även om det ej är till nån hjälp,

Knepigt är det iallafall att de ej låter er va,

usch jag börjar jobba imorrn vill inte.....

2010-01-03 @ 19:08:40
URL: http://soffie69.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0