Mediumets svar...

En medial vän bad sin kollega ta reda på vad det är som ger mig rivmärkena. Och igår fick jag svar.

Så här skrev hon:

"jeg fikk inn at det var noen de var ikke så høye, lange armer og tynne fingre nesten klør 4 fingre lange negler. Kunne se ut som busemenner svart busket hår rundt ansikt store øyne. Dette er noen som du var redd for når du var liten, det er mulig for deg nå å jobbe med angsten og da vil de forsvinne. Jeg tok kontakt med dem og de synes ikke de er slemme det er som de tror de erter deg. Du hadde mye kontakt med dem da du var liten. Du har muligheten til å komme ut av det."

Översättning
Stort tack till Trollmor, som hjälpte mig med översättningen. Tänk, jag och Ninni som trodde att bussemenner betydde "snorkråkor" :-))

Mediumet menar alltså att rivmärkena kommer från några korta varelser med runt huvud och svartbuskigt hår. De har stora ögon, långa armar och fyra kloliknande fingrar. De ser ut som hin håle, en skrock figur i skuggvärlden. De verkade inte elaka eller onda, utan vill bara reta mig.

Utseendemässigt stämmer det lite med vad ett medium sa i maj förra året om små, svarta varelser. Något liknande sa ett annat medium i juni. Några veckor senare hittade jag den här bilden på Veronicas blogg. Tyckte den påminde om deras beskrivning (se inlägget).

Men, andra saker stämmer inte alls. Mediumet skriver att jag varit rädd för dessa varelser när jag var liten och att jag hade mycket kontakt med dem då. Det är helt fel! Jag kan inte minnas att jag haft några oförklarliga rivmärken före 2008 och jag har heller aldrig någonsin sett några konstiga varelser!! Att de inte är elaka stämmer inte heller, de har ju terroriserat mig och mitt barn under mer än ett år och fast vi flyttat och nu bor i andra hand så fortsätter de att förfölja oss!!!

Vad vill jag då säga med detta? Jo, att det är viktigt att inte tro på allt man får höra. Istället får man försöka lita mer till sin egen intuition. Sanningen ligger kanske någonstans där mittemellan.

Uppdatering:
Jag fick efter några dagar ett förtydligande från mediumet. Hon hade försökt "ta bort" dem men det gick inte. Jag fick därför rådet att själv försöka prata med dem. Men jag fick inte vara rädd, då skulle de inte släppa mig...

Kommentarer
Postat av: Britt Inger

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig :)

Men, jag vill ändå önska dig god fortsättning på det nya året....Intressant att läsa om dina spökerier... Ta vara på gåvan !!

Ha det gott / Britt Inger

2010-01-06 @ 17:53:34
URL: http://brittingers.spaces.live.com
Postat av: Thalina

Norska är jag inte så bra på.Här är som vanligt kallt och snöigt.Men jag märker av att dagarna blir ljusare.Kram Thalina

2010-01-06 @ 18:30:13
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Camilla

Norska är vackert ,men att läsa och förstå blir nog lite svårare...tyvärr.

Hoppas att det löser sig.

Ha det bra och kram på dig!

2010-01-06 @ 19:56:17
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Ninni

Ja norska klarar jag nog av..bor ju nära Norge!Ja jag har bytt bakgrund och bakgrundsfärg.Tack för ditt svar nu förstår jag bättre.Kram kram

2010-01-06 @ 21:23:18
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Revolverbritta

Visserligen bara 8 mil till gränsen men vet inte om jag är så bra. Hittar du ingen annan så kan jag väl försöka:) Trevlig kväll!

2010-01-06 @ 21:28:07
URL: http://revolverbritta.blogg.se/
Postat av: susanne p

"vi ses" ....kusligt?! ;/

kram

2010-01-06 @ 21:53:55
URL: http://susannep.blogspot.com
Postat av: Daniel

Kjempefint!

2010-01-07 @ 12:06:27
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: ...ANILE...ELINA...

Bra att du fick hjälp med det :)sv. Japp, man har ju inget lov på universitetet och man lägger ju upp sitt pluggande mycket själv. veckodagarna brukar inte räcka till så röda dagar och helger brukar jag också plugga på :/Vad skönt :) Åå vad gott det lät!

2010-01-07 @ 15:38:47
URL: http://anile.se
Postat av: Piia

Håller med. Det är viktigt att inte tro på allt. Det kan vara direkt farligt faktiskt.

2010-01-07 @ 20:51:15
URL: http://bloggoblandat.blogspot.com/
Postat av: Ninni

Jaha inga snorkråkor alltså..hihiNä man ska nog följa sin egen magkänsla vad man ska tro på eller inte!Bort med dom otäcka varelserna...Usch usch...stor kram

2010-01-07 @ 21:05:09
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Mia systeryster

Usch, jag sitter här o ryser som vanligt. Hoppas de är snälla, men det verkar ju tyvärr inte så=( Kram

2010-01-07 @ 21:30:58
URL: http://systerystersdagbok.blogg.se/
Postat av: Veronica

Jodu, det är fan -30 grader nu. Det är svinkallt.

Iof är det ju en torr kyla till skillnad till den ni har där nere. Så jag tror dig; det är förbannat kallt hos dig också.Alltså.. fan va läskigt med de där buskiga figurerna. Som liknade dem i mitt spel. Och att någon annan OCKSÅ beskriver dem.

2010-01-07 @ 22:01:20
URL: http://polkadotcadaver.blogg.se/
Postat av: soffie

ja tro på allt är inget bra men herregud vad är det för varelser och varför slutar de ej !

Hoppas du får en go natt

2010-01-07 @ 22:16:45
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: susanne p

Tittar in och önskar dej god natt!

Kram

2010-01-07 @ 23:02:37
URL: http://http://susannep.blogspot.com/
Postat av: trollmor

Håller mina tummar för att det löser sig med allt.

Stor kram från mig

ewa

2010-01-07 @ 23:04:41
URL: http://trollmor.webblogg.se/
Postat av: Eva

Nu är jag tillbaka igen. Har varit lite dålig på att blogga av olika anledningar...Håller med dig om att man verkligen inte ska tro på allt man hör. En del saker kan säkert stämma, men inte allt. :)

2010-01-08 @ 00:16:58
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: Anneli

Hej Eva!!

Jag har skrivit ett svar på din kommentar på min blogg, men tänkte att jag skriver lite på din blogg också!! :D

Jag var in och läste på din blogg igår och tänkte i mitt stilla sinne att "hoppas inte vad det nu är som river dig kommer till mig nu bara för att jag läser om och begrundar det som händer dig och din dotter". Sen imorse upptäckte jag rivmärken på min ena axel som jag faktiskt inte har nån förklaring till varför jag har fått...!! MEN; having said that... Jag misstänker att jag är bland det minst "flummiga" medium som går att finna...! Jag är väldigt skeptisk till sånt som inte går att "bevisa"! T ex när jag tar in en kontakt till nån så vill jag att det jag säger ska stämma med den person jag säger att jag har med mig och gör det inte det så har jag helt enkelt fel!! Jag pratar aldrig om t ex tidigare liv och endast i undantagsfall om guider när jag har seans eller privatsittning, för det går inte att bevisa! Det finns tyvärr så många som kallar sig för Medium, men inte ens vet skillnaden på Psychic energi och Mediumistic energi, eller som inte över huvud taget är Medium utan bara duktiga på att "läsa av" människor och på det sättet säga saker som låter rätt och riktigt. Ofta tar de rätt bra betalt också...! Så... det här med att det skulle vara små svarta varelser som orsakar de här rivmärkena är jag mycket skeptisk till! Jag säger inte att det INTE är så - jag har verkligen inte alla svar och vet allt om allt, men jag är skeptisk!! Det skulle vara intressant om man kunde filma en hel natt och se om det "fastnar" nåt på filmen...!

Sen är min erfarenhet av andevärlden den att de är mycket respektfulla och ber man en ande att upphöra med nåt så gör de oftast det! Undantag finns ju naturligtvis, men de är just; undantag!Har du provat att be dina andliga guider om beskydd? Det kanske skulle kunna hjälpa!?! Hoppas du får bukt med det där, vad det nu än är!!Kärlek och Ljus!! //Anneli.

2010-01-08 @ 12:13:43
URL: http://annelismediala.blogspot.com
Postat av: marie

jag tror att du känner själv, vad du ska tro på eller inte....när andra säger något.

det finns nog många bluffare.

2010-01-08 @ 14:53:14
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se/
Postat av: Hilkka

Oj, jag har suttit här och läst ett tag och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, fy sjutton vilka upplevelser du är med om. Det är både lite spännande och läskigt på samma gång.

Jag får önska dig en trevlig helg och hoppas att du får ha det lite lugnt omkring dig...

2010-01-08 @ 15:52:22
URL: http://hilkka.dick.nu
Postat av: Nanna

Hej hopp! Jag tror inte på spöken och demoner...men jag är inte så dum att jag avfärdar det helt. Vad jag tror kan ju visa sig vara fel ! Hoppas ni har det bra, i vinterkylan ! :)

2010-01-08 @ 15:56:26
URL: http://honkytonkangel.blogg.se/
Postat av: Mona

Underliga händelser.Hoppas att du når till dem till slut, så att de ger sig.

Ha det så bra

2010-01-08 @ 17:16:12
URL: http://monae.blogg.se/
Postat av: Revolverbritta

Tack för mys hälsningen. Tror du behöver ha en själv. Visst är det så att man måste sålla bland allt man hör. Jag eldar för fulla muggar i kaminen och äter smågodis, usch på mig.

Mys hej från mej!

Kram!

2010-01-08 @ 22:45:48
URL: http://revolverbritta.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0