Hemsökta bloggare...

Vet ni, jag börjar misstänka att det är så att vissa blir "hemsökta" bara de läser min blogg. Ja, inte alla - men de som är lite mer öppna och mediala. Läs här bara:  

Anita - har liksom jag flytt från en hemsökt lägenhet. Hon har också drömt om utomjordingar den senaste tiden - fast hon inte tror på dem. Hon har inte blivit riven, men för ett par veckor sedan kände hon av konstiga stick i ben och rygg, något som även jag känt av. 

Maria - har inte bara haft konstiga drömmar och fått rivmärken. Hon har även fått påhälsning av en underlig väsande varelse. Hon har lovat att publicera en bild som visar hur den ser ut. Men nu har hon inte bloggat på länge, så jag vet inte vad som hänt.

Laika - har varit med om märkliga saker tidigare. Men den senaste tiden har saker börjat flyttas och försvinna och - hon har fått rivmärken!

Sussi - har haft besök av en konstig varelse sedan 2001 då hon flyttade till ett nytt hus. Hon har sett den med egna ögon, och den liknar en Chapacabra. Hon har blivit fasthållen av den och hon uppfattar den som ond. Men hon har inte fått några rivmärken. Hon hör ett konstigt pipljud innan den dyker upp. Jag tror jag vet precis vad hon menar för ljud... 

Annelie - läste min blogg i går och blev rädd att det som hemsöker mig kanske skulle komma till henne. I morse vaknade hon med ett oförklarlig rivmärke på ena axeln.

Vad har vi då gemensamt? Jo, alla verkar vi vara "öppna" och mer eller mindre mediala. Några av oss har bott på ställen där det spökat, kanske blir man mer känslig då? En annan som haft både spökbesök och fått rivmärken är Augusta. Men för hennes del började det redan innan vi fick kontakt. Vet inte om hon är medial, men det räcker kanske att man har erfarenhet av spöken?

Kommentarer
Postat av: Diana

Ja fy tusan, hoppas att jag inte är det minsta medial, för jag vill inte ha hit något....Grrrr! Men jag tror heller inte att jag är det.

Ha en fin fredag och helg!

Kram Di

2010-01-08 @ 18:59:15
URL: http://dianahagel.wordpress.com
Postat av: Camilla

Önskar dig en lugn och fin fredag...och då menar jag en lugn och fin fredag!

Kram på dig!

2010-01-08 @ 19:37:03
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Laika

Ja visst är det märkligt detta med rivmärkena som vi råkar ut för. Jag har ju följt tvprogammet Det Okända och där har de råkat ut för rivmärken när de varit ute på uppdrag.Jag har oxå fått berättat för mig av ett duktigt och erkänt medium att spökerierna ofta avtar när vi tar tag i vår mediala bit. (Glömde det i mailet förut!)"De" kanske vill påkalla att vi ha denna gåva och vill uppmärksamma oss detta, så att vi kanske kan hjälpa de andar som behöver gå över till ljuset.Försök se det som en gåva som du kan vidareutveckla och bestämma själv över..!

Ta kommandot.Jag har också sagt ifrån här hemma i mitt badrum, då flög min rakhyvel ned i badkaret, låg på kanten på badkaret och kunde kanske ha åkt i vid vilket tillfälle som helst men den åkte iväg så bestämt och just när jag sa att:LÄGG AV, det här ÄR MITT!!

Precis i samma veva for rakhyveln ned i badkaret..

Det kan man tolka hur man vill.

Jag tog det som en protest..Hoppas verkligen du får det lugnt!!

Kramen Laika2010-01-08 @ 20:35:22
Postat av: trollmor

I morse vid femtiden vaknade jag av att det luktade illa, Det stank som bajsdoft fast ändå inte. Har aldrig känt något liknande och det blev nästan kräkvarning på mig.(Är ganska tålig då det gäller dofter )Trodde att det var nån av hundarna som släppt sig men dom var inte ens i sovrummet och inte var det jag eller gubben. Efter tio minuter var stanken borta och jag tänkte direkt att här har det vart någon. Har aldrig kännt en sån doft tidigare.Har haft rökdoft i mitt arbetsrum det är det enda.

Ha en bra helg

kramis ewa

2010-01-08 @ 21:37:41
URL: http://trollmor.webblogg.se/
Postat av: Synne

Hej.

Hoppas att du får svar snart på vad de vill? Något måste det vara eftersom de tar kontakt på det viset.

Sitter här och det går en rysning ner efter ryggraden och det är inte kylan...kramen Synnöve.

2010-01-08 @ 21:40:32
URL: http://nabolandet.blogspot.com
Postat av: soffie

usch

nej nu får de sluta hålla på med dej å alla förstår ej varför ?

må gott

2010-01-08 @ 21:55:56
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Dante

Min gör. Reser ragg för en hel del, fryser, rädd, arg, leksugen. Tror hennes ragg idag berodde på antingen kylan eller att hon fick ont, eller en kombination.

2010-01-08 @ 22:03:14
URL: http://dante.bloggagratis.se/
Postat av: tess

Ja jag har de väl inte som de flesta kanske men just nu är det ändå ganska lugnt men jag blir arg när jag inte får den hjälp jag är lovad eller som sagts... det tar hemskt med energi MEN man är ju tvungen att ta tag i det för annars lär man ju aldrig få de man har rätt till.Jag kände att de kändes lite konstigt på min handled en dag här.... drog upp tröjjan och hade ett långt rivmärke på handleden. Min man låg bredvid och jag sa men GUD va har jag gjort här? Å innan jag säger att ja nu har jag oxå gått å fått rivmärken så säger han att HÖRRÖ tro nu inte att du oxå e hemsökt.... MEN nej ja trodde ju inte de utan menade ju bara att jag helt enkelt inte visste VAR å NÄR jag rivit mig så som de kan vara. Fick förklara för honom att såhär såg inte era rivmärken ut...Ha en fin kväll å helg. //Tess

2010-01-08 @ 22:21:42
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Ja, det vore kanon, om du kunde det! Ska försöka läsa i kapp din blogg, men det har varit lite mycket nu. Kram!

2010-01-08 @ 22:25:08
URL: http://kiraangel.blogg.se/
Postat av: Susanne P

Kan man "öppna" medvetet "stängda dörrar"?

Kram

2010-01-08 @ 22:25:50
URL: http://www.susannep.blogspot.com/
Postat av: tess

Ja jag vet hur de ser ut och det var ju inte alls nått sånt... utan jag vet ju oxå att ni är helt normala som skulle se skillnad på om ni råkat riva er på nått man går emot eller ja du vet... Inte för jag vet vad jag gjort men jag kan ha stora blåmärken med ibland utan att jag vet hur jag fått dom....Jag hoppas inte din teori stämmer att vi som läser drabbas utan mer att många som läser här är just sånna som hittar hit för att de intresserar sig av samma saker eller ja du vet... letar efter saker på nätet för att de råkat ut för saker eller är lite så att de kan känna och så hittar man varann så... har saker gemensamt...//Tess

2010-01-08 @ 22:50:56
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Nanna

Törs man titta in till dej och säga God natt? Ja nu är det ialla fall gjort, ha en bra lördag ! :)

2010-01-09 @ 00:50:06
URL: http://honkytonkangel.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Obs! Datum för manifestationen ändrat till den 17:e, samma tid!! Kram!

2010-01-09 @ 02:49:41
URL: http://kiraangel.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Morning i kylan! Ber en bön att inget hittar till mig!

Meen..måste du flytta nu igen?! När ska du få lite lugn o ro?!

Kramen!

Ragnvi

2010-01-09 @ 09:23:21
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Ninni

Men oj ja jag har inte märkt nåt det måste betyda att jag inte är medial!!Hoppas att det löser sig för dig med ny bostad..kramen

2010-01-09 @ 10:14:37
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Ulla

Vilken tur att jag inte är medial för jag vill inte sluta läsa din blogg

Godmorgon!

2010-01-09 @ 10:54:18
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Gurudas

Ingen fara, de är mer rädda för mig, än jag för dem.Puss

2010-01-09 @ 11:25:31
URL: http://gurudas.blogg.se/
Postat av: Tina

Hej!! Inte så ofta jag lämnar kommentarer.. förlåt.. men jag följer din blogg med spänning & jag har nästan haft på känn att det kan va så som du skriver!!

Men jag bara älskar din blogg & ditt sätt du skriver, så några spöken skrämmer inte mig =) nä, skämt & sidor.. jag tror nog att du kan ha rätt där.

Vill oxå passa på att Tacka dig för det du delar med dig av!!!

Kram Tina

2010-01-09 @ 13:51:40
URL: http://www.tina-livetrhrochnu.blogspot.com
Postat av: Lesly

ush da nu vågar jag mig inte tillbaka hit. Haha Ne jag tror att man blir mer öppen för att sådant existerar och då visar dem sig när porten är öppen eller så blir man mer mottaglig om du förstår vad jag menar.Ja det ska bli roligt att börja inreda, visst är det kul. Du får lägg ut bilder och visa när det är dax sen :) Vad är adressen till din andra blogg? du borde länka dem till varandra :) Kram

2010-01-09 @ 17:10:38
URL: http://leslita.blogg@live.se
Postat av: Anneli

Susanne P: Det är klart man kan öppna stängda dörrar!! Se bara till att du gör det tillsammans med ett Medium som du litar på och är trygg med!! Kom också ihåg att du kan be dina andliga guider om hjälp och beskydd! Lycka till!! //Anneli.

2010-01-09 @ 21:28:16
URL: http://annelismediala.blogspot.com
Postat av: marie

är man öppen i sinnena så känner man av detta.

sedan finns de som inte är det, man blockerar, man tror på det men man har sin rädsla för det=)

låter flummig, eller hur...

jag tror, men jag har min rädsla för det...

2010-01-09 @ 22:35:37
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se/
Postat av: Elin - Design&Makeup

Ojdå, jag har tänkt samma sak. Tänk om något som hänt dig skulle hända mig bara för att jag läser bloggen. Därför kommenterar jag inte så ofta och försöker få för mig att det du skriver är påhittat (även fast jag egentligen vet att jag tror på det). Men bara för mitt psykes skull. Annars skulle jag inte fortsätta läsa för jag gillar din blogg, dock är det ju tråkigt att detta händer er.

2010-01-11 @ 15:12:41
URL: http://designandmakeup.se

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0