Hur hantera negativa energier?

När man första gången råkar ut för paranormala händelser kan det vara omtumlande och man kan reagera ganska konstigt. Men, jag tror att man med lite tid kan lära sig hantera sånt här.

Det var i oktober 2008 det började för min del. Jag hade bestämt mig från att flytta, skulle bara renovera lägenheten först. Då kände jag plötsligt hur det brände till och hela armen var plötsligt full med klösmärken. Jag slet åt mig kameran, tog några bilder och målade klart väggen. Sedan ringde jag min mamma. Vi insåg båda att det handlade om något övernaturligt. 

Mamma kom genast över med taxi. Hon baddade mina rivmärken med vigvatten och la fram mormorsmors gamla träkors på bordet. Vi tänkte väl båda att det skulle skrämma "det onda" på flykten, för det hade man ju sett på TV...

Men det skulle visa sig att varken kors eller böner hjälpte. Inte eller medium eller en präst kunde få slut på eländet. De dåliga energiformerna kom tillbaka och rev både mig och dottern. Jag fick rivmärken även när jag åkte till ett shoppinggalleria en mil bort. Jag var skärrad, både över att det fanns sådant och för att ingen kunde hjälpa mig.

En slagruteman var däremot envis och gav inte upp, han uppmuntrade mig istället att lära mig hantera de negativa energierna. Att våga möta dem och säga ifrån.

Så är det något jag lärt mig under de här snart två åren så är det att försöka hantera sin rädsla. För rädslor gör bara saken värre. Först när jag vågade konfrontera "det" som skadade mig märkte jag en klar förbättring. Så det är mitt råd om ni skulle råka ut för något liknande; fly inte - konfrontera istället! Och var konsekvent.

Jag är tydligen inte helt fri än, men påhoppen har minskat avsevärt. Och mentalt är jag starkare än någonsin. Vi människor är mycket starkare än vi tror och tankens kraft är enorm. Vi kan inte förlita oss på andra, utan vi måste inse att vi ofta har lösningen själva. Och det handlar om vår egen kraft! Möter du mörker - ta fram ljuset! :-)
 


Riven i parken?

Ibland kanske jag utmanar ödet. Minns ni att jag berättat att dotterns pappa bor nära ett nedlagt mentalsjukhus och att det troligtvis är därifrån hans spökbesök kommer? Nåja, idag har jag iallafall promenerat runt i just den parken.

Jag och dottern brukar normalt undvika platser där vi misstänker att det spökar, men i dag bestämde vi oss för att ta en promenad i parken. Så med varsin glass i handen stegade vi in bland buskarna.


Det påminde nästan om en slottspark och här och var satt människor och hade picnick. Tanken slog mig att den stora huvudbyggnaden skulle passa som hotell, den såg nästan pampig ut. Men dottern protesterade; vem skulle vilja sova där? Så berättade hon åter igen om en person som bor i ett nybyggt hus strax intill och hör konstiga skrik på nätterna. Och jag har hört fler berätta om otrevliga upplevelser i gamla nedlagda mentalsjukhus...

Nåja, jag vet inte om det var just där och då. Men vid något tillfälle minns jag att jag fick ont i fingret. Jag kikade men såg inget, så jag glömde bort det. Först nu på kvällen upptäckte jag att det var ett rivmärke jag fått på fingret!

Jag blev förbannad. Tog fram mina pekare och kallade till mig den som gjort det. Fram kom en halvmeter hög figur. (Hmm... samma storlek som spökat runt i min gamla lägenhet när mediumen var där.) Förbannad som jag var befallde jag den att försvinna dit där den hörde hemma och att den inte skulle besvära varken mig eller dottern igen. Men, det tog en ganska lång stund innan den gav sig iväg.

Jag vet inte varför jag blev påhoppad igen. Var det för att jag körde förbi min gamla bostad? Eller var det något som dottern haft med sig igen? Tycker bara det är trist att det börjat igen, när det varit lugnt länge.

Besök i Spökparken


Jodå, igår var jag på "studiebesök" i parken. Det var kallt och småregnigt men vi var en tapper liten skara som kände av diverse olika energier under 3-4 timmar.

Tyvärr kom vi aldrig in i slottet, eftersom de ville ha ett par tusen för att släppa in oss där...
 
Nåja, syftet med besöket var iallafall inte att rensa bort spöken, utan att känna av de energier som fanns där i parken. Och hade vi tagit bort spökena... ja, då skulle det ju inte vara en "spökpark" längre... :-)

Fast en sak är säker; energierna i min gamla lägenhet var betydligt läskigare än de jag kände av här. 
 
Läs mer
Det spökar på Schefflerska palatset, Drottninggatan 116 (Länk till Paranormal) 
Schefflerska palatset (Länk till Wikipedia)
Spökslott i Sverige (Om Drottninggatan 116 bl.a)

Flytt till min gamla gata!

Nej, nej, nej... det är INTE jag som ska flytta tillbaka. Men i helgen dök jag på en kvinna som ska flytta till min gamla gata! Hon har precis köpt en ny lägenhet där.

Det värsta är att hon flyttar från sin innerstadslägenhet just på grund av spökerier - och nu hamnar hon alltså bara 100 meter från min gamla spöklägenhet! Det märkliga är att andra tydligen sagt till henne att det verkar vara "bra energier" där. Hmm... tveksamt eftersom det ligger en avrättningsplats och andra otrevliga saker knappt 50 meter bort.

Jag berättade lite kort varför jag flyttade därifrån. Hon fick även en karta med de olika platserna utmarkerade, eftersom hon bad om det. Men jag hoppas verkligen att hon får det lugnt.

Mitt gamla hus är nog mer utsatt på grund av de där testerna som görs i källaren på nätterna. Förmodligen var det både det där elektromagnetiska och oljudet som drog dit alla spöken. Så ibland undrar jag hur de har som flyttade in efter mig. Om de märker något...

Aftonbladet idag:


Bra att tidningarna tar upp det här ämnet, då kanske fler vågar berätta om sina egna spökupplevelser.

(Klicka på bilden för att komma till artikeln)

Spökrensning

Nu har slagrutemannen rensat exmakens hem på spöken, dock utan hans vetskap.

Dottern har vid flera tillfällen berättat att hon känt obehag hos sin pappa. Och han har själv sagt att han känner av "pirr" på huvudet ibland, utan att förstå varför. Så jag har vid ett flertal tillfällen bett en person att rensa hos honom. Men tyvärr har det kommit nya spöken, så nu bad jag min vän slagrutemannen om hjälp.

Det visade sig att det fanns en gammal begravningsplats utanför huset, men det är åtgärdat nu. Så vi får hoppas det blir lugnt.

Slagrutemannen sa också att han hittade flera såna där chupacabraliknande figurer i exmakens hem. Så kanske är det dem som gett oss rivmärkena? Slagrutemannen säger att de är ganska små och liksom klättrar upp på folk. Han sa att dottern hade 8 stycken (se bilden) på sig och jag 3. Hmm...

Jag har så svårt att tro det här, att det finns osynliga små odjur som kryper upp på våra kroppar - utan att vi märker något. Visst låter det sjukt? Men samtidigt... vi har ju fått rivmärkena - och det är ju bevis på att det faktiskt finns något paranormalt. Frågan är bara VAD det är. 

Så var det dags igen...

Det har varit lugnt länge, men i går när jag var med dottern och shoppade fick jag tre rivmärken på armen.

Dottern bor hos sin pappa på heltid nu, under tiden jag letar ny bostad. Men förra veckan träffades vi för att klippa oss hos vår gamla frisör. Samma natt stördes jag av prasslande konstiga ljud i sovrummet hos min mamma.

I går träffades vi igen för en shoppingrunda. Då upptäckte hon plötsligt att jag hade tre rispor vid höger armbåge. Jag hade inte märkt något alls och blev förvånad. Dottern började då berätta att  hon åter igen känt obehag i sin pappas lägenhet och att hon fått ett rivmärke. Så innan vi skildes åt bad hon mig kolla upp lägenheten igen.

För bara en vecka sedan fick jag hjälp av att ta bort 8 spöken från exmakens bostad. Och nu behövdes alltså en ny rensning... Jag kontaktade min vän slagrutemannen så fort jag kom hem och han kollade genast upp det hela. Idag fick jag en rapport. Helt klart är att problemet finns i min exmakes hem - och dottern tar sedan med sig eländet därifrån till mig.

Jag berättar mer i morgon.

Var gudarna aliens?

Har ni hört talas om Erich von Dänikens böcker? Han har en del intressanta teorier om det som står i Bibeln och om utomjordiska besök. 

Däniken föddes 1935 i Schweiz och har ägnat många år till att forska om forna kulturer. Han har besökt gamla kulturer i bl.a. Egypten och Sydamerika och han är övertygad; människor inte kan själva ha skapat pyramiderna, Stonehenge och andra stora byggnadsverk. De måste ha fått hjälp utifrån - av utomjordingar.

Däniken tror också att dessa utomjordiska besök beskrivs i Bibeln. Där står nämligen om märkliga himlafenomen och gudar som stiger ned från ovan under buller och bång. Gamla berättelser i Indien beskriver liknande händelser. Är det UFO-besök som skildras?

I programmet "Ancient Aliens" berättar man bland annat om målningar i gamla kyrkor som visar människor som färdas i konstiga farkoster. Man visar också underliga små figurer som hittats vid utgrävningar av gamla övergivna städer; figurer som liknar både flygplan och astronauter.

Dänikens teorier blir klart intressanta när man får ta del av allt som berättas i programmet. Det är helt klart spännande att leka med tanken; tänk om han har rätt!Här hittar du första delen av "Ancient Aliens" (del 1 av 9) - länk till Youtube


Vad säger shamanerna om framtiden?

Här kommer mitt tredje inlägg på temat "framtid". Den här gången är det något så ovanligt som en ung, vit, kvinnlig shaman som talar - Kiesha Crowther.

Kiesha säger hon delar sina kunskaper om framtiden med många andra "wisdom keepers" världen över. Och nu är tiden inne att berätta. 2010 kommer att bli ett väldigt speciellt år. 

Det handlar om makt, ekonomi, religion och - att lära känna sina förfäder och förstå deras kunskaper. Vi kommer även att få stora insikter om oss själva.

Kiesha talar om en förhistorisk symbol, som använts av människor över hela världen - spiralen. Den sägs symbolisera livets början, det heliga och altet. Men hur är det möjligt att så många kulturer använt sig av samma symbol, har de kanske SETT den? Ni minns väl den enorma spiralen, som syntes över hela himlen när Obama skulle ta emot sitt fredspris i Norge 2009? Liknande spiraler har setts i bl.a Kina. Enligt "wisdom keepers" världen över är detta ett tecken på att nya energier är på väg till jorden, energier som inte varit här på länge. Våra "ljusvänner" kommer att visa sig och vi kommer att vakna upp och inse vilka vi är.

Det kommer att göras stora upptäckter under 2010. Det handlar om såväl fynd från forntiden som vetenskapliga upptäckter. Visste ni t.ex att vi redan i dag kan styra över vädret? Den upptäckten gjorde Vetenskapsmannen Tesla redan för många, många år sedan. 

Kiesha nämner en plats vid ett hav där det finns en hemlig kraftkälla, som räcker för att ge hela jorden energi. Men det hålls än så länge hemligt. Precis samma sak har Dr Steven Greer (The Disclosure Projekt) sagt. En generator för fri energi finns redan! 

Så, vi får väl se om Kiesha får rätt om 2010 :-)

Stora förändringar på gång?

Jag har tidigare bloggat om militärer som gått ut och berättat om utomjordingar. Här kommer ännu ett exempel. Alex Collier säger att vi har stora förändringar framför oss inom de närmaste två åren. Både positiva och negativa.

Alex Collier är en f.d. militär som gått ut och berättat om sina möten med utomjordingar. Han menar på att det kommer hända mycket framöver, och det kommer att börja redan före hösten!

Collier höll ett föredrag på Hawaii i januari. Han berättade då bland annat att han insett att det tyvärr finns mörka krafter omkring oss här på och under jorden. Krafter som han fått kämpa mot och bestämt tagit avstånd från. När jag hörde honom berätta om det här började jag fundera om han menade samma saker som jag upplevde under nästan två år, när jag fick de där rivmärkena. Jag trodde ju inte heller att det fanns mörka krafter - men nu vet jag.  Är det samma sak som Collier pratar om?

Collier säger vidare att vi kommer att ha kontakter med utomjordiska civilisationer och att de kommer att lära oss mycket. Om oss själva, vårt förflutna och vår andlighet och - om helande.

Vad gäller just 2012 så antyder han bland annat det där med polskiftet - och att vi kanske inte ska lita på myndigheterna. Att de inte talar om allt de vet.  Han säger också att vi redan idag har tillgång till "fri energi" men att det mörkas av dem som sitter på makten. Intressant, eftersom det här är något som kommit fram tidigare - vid The Disclosure Projekt!

Ni som orkar - kika igenom alla nio avsnitten, för de är intressanta. Här kommer det första. (Men skippa gärna de första inledande 3 minutrarna)Här hittar du resten av avsnitten

Styrs världen av en hemlig elit?

Det sägs att en hemlig "elit" har planer på att ta över hela världsekonomin. Och de använder kraftfulla "vapen" som påverkar klimatet...

På 70-talet kom pastorn Lindsey Williams i kontakt med oljeborrare i Alaska och med tiden fick han god insyn i den världen. Nu 30 år senare kommer hans avslöjande i DVD:erna "The Elite Speak".

Williams menar på att det finns en maktelit som manipulerar ekonomin för att sätta upp en ny världsregering och en ny global ekonomi. Det handlar bl.a om dumpning av oljepriset. Något som bl.a fått det tidigare rika Dubai att nu stå på ruinens brant. Nu kommer dollarn att rasa och USA kommer att förlora sin makt. Den som vill rädda sin ekonomi ska investera i guld och silver - om man nu ska tro på Williams...

Men han berättar också om andra saker. Om filmen "The Oil Storm" t.ex, som släpptes kort innan orkanen Katrina slog till. Och det märkliga är att filmen beskriver EXAKT det som senare hände. Tydligen finns en liknande fall, med en film om ett flygplan som höll på att köra in i World Trade Center, strax innan 11 september 2001. Vet tyvärr ej vad filmen hette, men - är det som Williams säger att "eliten" varnar innan de skrider till verket?

Williams pratar om the HAARP, med vilket man kan styra över vädret - med hjälp av elektromagnetism. Att det redan görs! (Det finns t.o.m de som menar på att the HAARP satte igång jordbävningen på Haiti.) Själv hörde jag talas om the HAARP första gången i samband med Norge-spiralen, eftersom det fanns teorier om att det var the HAARP som låg bakom.

Här är första delen av intervjuerna med Lindsey Williams. Läs mer
Lindsey Williams på Youtube
Angels don't play this HAARPs
- the latest information
Angels Still Don't Play This HAARP - informativ video om effekter av HAARP
Dubaijätte ställer in betalningar (e24, 2009-11-26)
911 Conspiracy Alex Jones predicts 911 in july 2001 - länk till youtube

Tillbaka hos mamma...

Jodå, vi gör ett nytt försök att samsas - tills jag hittar en egen bostad.

Efter en vecka på jobb-soffan var längtan efter en riktig säng stor. Men, tyvärr stördes min nattsömn av konstiga ljud. Det prasslade och läst nästan lite som i min gamla spök-lägenhet. Så till slut blev jag arg, satte mig upp i sängen och sa att det fick vara nog! Då blev det knäpptyst och jag kunde äntligen somna. 

Annars är det ju inte mycket spökerier kring mig numera. Och jag försöker att inte känna efter heller. Har ju fullt upp med att söka ny bostad och jobb. Min arbetsgivare har nämligen inte råd att betala mig en heltidslön längre. Så nu får jag försöka klara mig på halva lönen... 

Det är alltså bara att ladda och ge järnet igen. May the force be with me... :-)Öronmärkt?

Det har varit lugnt i flera månader, men för ungefär två veckor sedan satte det igång igen - det där "pirret" på huvudet.

Har misstänkt att det varit något på jobbet, och i går kväll bestämde jag mig för att kolla upp saken. Det visade sig då att det fanns 6 spöken där. Jag tog inte reda på något om dem, såg bara till så att de kom därifrån. Sedan sov jag faktiskt rätt hyfsat, trots kopieringsmaskinens envisa brummande. Och nu är "pirret" borta. 

Slagrutemannen sa för en tid sedan att jag är "öronmärkt", att spökena söker upp mig för att de vet att jag kan hjälpa dem. Han menar också på att alla spöken inte är platsbundna. De kan alltså komma långväga ifrån. Men nu hoppas jag att det blir lugnt hos mig. Tror mycket handlar om att "stänga ned" sig själv.

Mamma hörde förresten av sig igår. Kors i taket! Hon bad mer eller mindre om ursäkt och ville att jag skulle komma över. Så, det är väl bara att ta ett djupt andetag och palla sig dit igen. Sängen där är trots allt bättre än jobb-soffan... :-/Flyttat in på jobbet...

Det gick inte att bo kvar hos mamma, så nu sover jag på jobbet - i smyg...

Gode gud, ge mig styrka. Min gamla mamma har aldrig varit lätt att umgås med - och nu är det värre än någonsin. Så sover jag sedan tre nätter tillbaka på jobbet, på en kort smal soffa vid kopieringsapparaten. Det blir inte många timmars sömn. Misstänker att det spökar här också, så i natt tänkte jag att det definitivt var sista gången... Men, jag har inget val. Hotell är för dyrt och jag vill inte tränga mig på hos mina vänner.

RSS 2.0