Nya spännande bekantskaper

Sedan spökerierna började förra året har mitt liv inte varit sig likt. Det blev ett chockartat uppvaknande att inse att det existerade saker som man aldrig trott på. Jag flydde mitt hem och allt var upp och ned. Men, det kom också positiva saker ur det hela; alla fantastiska människor jag mött :-)

Först gick jag med i ett nätverk som jag tyckte verkade väldigt spännande. Men efter ett tag insåg jag att det fanns en viss inskränkhet, man hade helt enkelt väldigt bestämda åsikter - och var inte villig att diskutera andra tänkbara alternativ. Man var heller inte intresserade av att gå på djupet och lösa problem. Saker påbörjades men avslutades aldrig - och sånt har jag svårt för, när något bara rinner ut i sanden. Så jag hoppade av.  

Istället har jag gått med i två andra grupper, med lite äldre och mer erfarna människor. Vi träffas ungefär en gång i månaden för att lära oss mer om olika typer av energier och vi övar praktiskt. Meningen är att vi ska kunna hjälpa andra människor. Det finns en stor värme och ödmjukhet bland dessa människor, så jag är verkligen glad att jag fått komma med.

På väg hem från ett mycket sent kvällsmöte slogs jag åter igen av tanken; att verkligheten ibland överträffar dikten. Hur många skulle tro mig om jag berättade allt jag upplevt? Inte många. 

Nåja, jag är iallafall väldigt glad över alla härliga människor jag fått träffa. Tror jag har en spännande resa framför mig :-)

EMF och spöken

Ända sedan det började spöka hos mig så har jag varit övertygad om orsaken; att det hela orsakades av kraftiga EMF (elektromagnetiska fält).

Jag vill inte röja varken min eller de skyldigas identitet, därför kan jag inte berätta för mycket. Men för min del började allt elände med att ett företag laborerade lite för mycket med EMF. Och det ledde till att en massa märkliga paranormala aktiviteter satte igång.

Jag försökte diskutera detta med två medium. Men nu har jag äntligen fått fram lite intressant information styrker mina teorier. Jag hittade nämligen ett blogginlägg, som nämnde ett experiment med EMF som gjorde ett rum "hemsökt". Måste säga att jag tycker det är lite skrämmande att man håller på med sånt här, det okända är inget att leka med. Men nu kanske folk förstår konsekvenserna och varför man absolut INTE ska ha sån här verksamhet i ett bostadshus! 

Min teori är alltså att labbandet med EMF i mitt hus triggade igång alla spökerier. Om det handlar om att någon slags port till "andra sidan" eller en annan dimension öppnats upp vet jag inte. Eller om det var oljudet som lockade till sig "det okända".

Kan liknande experimenterande förklara den plötsliga ökningen av folk med oförklarliga rivmärken över hela världen? Med andra ord att det är tekniken som är boven i dramat?

Läs mer
Scientifically Haunted House...  (bloggen)
The "Haunt" projekt (faktasidan på PubMed)
Discovery of Electromagnetic Anomalies at Two Reputedly Haunted Castles in Scandinavia (liknande artikel)


Konstigt om blodgruppen RH- 0 (Del 2)

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så finns det en massa konstiga teorier kring blodgruppen RH- 0. Här kommer lite mer.

Jag är alltså själv en RH negtiv nolla, så jag kan ge blod till ALLA men bara ta emot från någon med exakt samma blodgrupp. Bara 7 procent av jordens befolkning är RH negativa nollor, varför vi är eftertraktade som blodgivare.  :-)

Enligt en mängd webbsidor har många RH negativa nollor följande gemensamt:

1. bruna eller gröna ögon som ändrar färg som en kameleont, men de kan vara blå också

2. rött eller rödaktigt hår

3. Låg puls

4. Lågt blodtryck

5. Skarp syn eller hörsel

6. ESP (Extra Sensory Perception) = utomsinnelig varseblivning

7. Extra revben eller ryggkota

8. UFO kopplingar

9. Stort intresse för rymden och naturvetenskap

10. En känsla av att inte höra till den mänskliga rasen

11. Genomträngande/skarp (piercing eyes)

12. Paranormala händelser

13. Physic dreams   (Sanndrömmar?)

14. Sanningssökare

15. Längtan efter högre visdom 

16. Empatisk sjukdom (man mår dåligt av att andra mår dåligt)

17. Stor medkänsla/medlidande för människors öde

18. En känsla av att ha något särskilt att uträtta i livet

19. Mediala förmågor (Många healers sägs ha denna blodgrupp)

20. Oförklarliga skador på kroppen

21. Förmåga att kunna störa elektrisk utrustning

22. Kontakter med utomjordingar

Kan säga att det mesta stämmer på mig.

Läs mer
Blood Types in Connection to the Alien Phenomenon
Erich von Däniken - känd person som var RH- 0


Konstig om blodgruppen RH- 0 (Del 1)

Visste ni att det finns en massa, riktigt skumma teorier om blodgruppsfaktorn RH negativ (Rhesus Negative)?

Det sägs att RH- är en okänd mutation som uppstått i Europa för 25-35.000 år sedan. Bara en bråkdel av jordens befolkning är RH-. Har man dessutom blodgruppen RH- 0 (Rhesus Negativ "Nolla") så är man ännu mer unik. Då kan man nämligen donera blod till ALLA, men man kan själv endast ta emot blod från någon med samma blodgrupp/faktor. Endast 7 procent av jordens befolkning (6 i Sverig) är RH- 0.

Så långt inget konstigt, men på Internet vimlar det av märkliga påståenden om människor med denna blodgrupp. Det sägs t.ex att de ofta har liknande utseende, besitter ovanliga förmågor och har sett UFO:s. Vissa har t.o.m sagt sig vara utsatta för alien abduktions (kidnappningar från utomjordingar).

"The negative RH factor that roughly 14 percent of the worlds population has intrigues me. Where did this supposed mutation have its beginning? Could there be some truth to the testimony of some that their blood somehow gives them traits that others do not have such as greater psychic abilities, eye color, hair color and even alien contact."

"It may be that some people are sharing their bodies with another life form or entity. Their blood type might make them more receptive to certain types of these energies and messages."

Dessutom sägs det att människor med RH- oftare råkar ut för oförklarliga fysiska skador; typ rivmärken och blåmärken... Hmmm... jag är nämligen själv en RH- "nolla. Så det skulle alltså kunna finnas en koppling mellan min blodgrupp och alla konstigheter jag varit med om? Låter lite långsökt, men...

Någon mer med samma blodgrupp? :-)

Läs mer
The Reptile Agenda
Bloggen Quinta Essentia
Anomalog
Yahoo svar om RH-

Otäck dröm 2

I gårdagens inlägg berättade jag om en otäck upplevelse för tio år sedan. Kort efter hände något liknande. 

Jag och min lilla familj hade kanske bott där i den nya lägenheten i ett halvår. Vaknade då plötsligt mitt i natten av att det kändes som mitt täckte föll ned på mig från ovan. Ni vet, som om någon bäddar sängen när man ligger där och täcket får luften att fladdra till i ansiktet. Jag tittade upp, liggandes på rygg och såg att vid fotänden av sängen stod tre kortvuxna gestalter. Jag såg bara konturerna, inga ansiktsdrag.


Sedan gick det fort, på bråkdelen av en sekund fick jag känslan av att det inte var meningen att jag skulle vakna och se något. Typ; "Oj, nu vaknade hon." I nästa sekund blev allt svart. När jag vaknade nästa morgon tänkte att det var en konstig dröm.

Det här fick mig att läsa Witney Striebers bok "Närkontakt" . En bok som var så skrämmande så jag slängde den och lovade mig själv att aldrig mer läsa något liknande.


Dröm om figur i svart huva

Nu ska jag berätta om en otäck händelse som inträffade för mer än 10 år sedan. Jag vet än idag inte om det var en dröm eller verklighet. OM det var verkligt kan det ha koppling till det som hänt det senaste året.

Jag, min man och dottern hade flyttat till ett nytt bostadsområde. En natt sov dottern väldigt oroligt, gång på gång vaknade hon och skrek. Det var inte likt henne. Till slut orkade vi inte springa upp fler gånger utan lät henne sova mellan oss i sängen. Då blev det lugnt. Men, istället fick jag uppleva något som nog är det mest skrämmande jag någonsin varit med om.

"Drömmen"
Jag drömde att jag och maken stod vid sovrumsdörren och jag försökte hindra en svartklädd gestalt att ta sig in. I nästa stund är det precis som jag vaknat. Jag ligger på mage i sängen, med ryggen mot dörren och kan inte röra mig. Men jag känner tydligt att någon står bakom mig, vid min huvudända.

Aldrig tidigare har jag känt sådan "ondska". Det kändes som allt projicerades mot nedre delen av min rygg och jag trodde jag skulle dö om jag inte fick bort "det" från rummet. Det var fruktansvärt otäckt. I mitt inre såg jag en mörk ansiktslös gestalt, i svart kåpa med huva. Materialet var något konstigt läderliknande. Det konstiga var att jag kände det! Tänk er känslan av att klappa en delfin, så kändes det. Jag rörde inte gestalten, men ändå kände jag det där läder/gummiliknande skinnet!

I mitt inre kämpade jag förtvivlat;
 
"- Försvinn härifrån, försvinn!!!" 
 
Till slut försvann det och då hände något annat märkligt. Det var som hela jag översköljdes av en ljus, kärleksfull energi. Det spred sig från mitt huvud ned genom hela kroppen. Det var en fantastisk känsla och i nästa stund somnade jag lugnt in.

Jag har än i dag ingen aning om vad det var jag upplevde. Och om det var en dröm eller inte, känslan var nämligen oerhört stark. Och jag har bara berättat om den för två personer. Någon sa att det kärleksfulla som jag upplevde efteråt, när gestalten försvunnit, kan ha varit healing... någonstans ifrån. Samma sak har hänt två gånger tidigare när jag varit ledsen. Känslan var att "någon" gav mig tröst och lugn.

Efterforskningar
Nu i efterhand har jag förstått att jag inte är ensam om upplevelsen. Den här bilden är hämtad från sajten Alien Jigsaw och sägs beskriva några negativa varelser som försökte skrämma en kvinna i hennes hem. Vid ett annat tillfälle sägs de ha dykt upp och förutsett attacken mot WTC den 11 september 2001.  

En annan kvinna berättar att hon upplevt mystiska huvförsedda varelser i något ökenliknande landskap. "It was incredibly creepy."

Och på Youtube finns ett klipp där en polis vittnar om att ha sett en varelse i huva ramla ned framför bilen, något som iallafall i mina ögon ser utomjordisk ut. Till klippet

Uppdatering 2013, från Aftonbladet (KLICKA FÖR STÖRRE BILD!):
 

Tror dock att Terry Evans är lite fel ute här med sina förklaringar...

RSS 2.0