Sammanträffanden

Ni har säkert varit med om det själva - sådana där märkliga sammanträffanden...

På 80-talet reste jag och en vän till USA. Eftersom vi skulle besöka lite folk där, så köpte vi med oss lite presenter, bland annat en fin fotobok om Sverige.

På flyget lade jag märke till en man. En pappa med två små barn, som oroligt vankade av och an vid nödutgången på mitten av planet. Jag misstänkte nästan att han var lite störd och skulle försöka öppna nödutgången...
Vid mellanlandningen i Frankfurt började sedan motorn ena motorn att krångla, så vi trodde vi skulle störta. Det blev med andra ord en resa jag sent ska glömma.


Väl framme i USA blev vi hämtade av våra vänner och nästa dag överlämnade vi presenterna, bland annat boken om Sverige. Av någon anledning började jag själv bläddra i den och upptäckte då att mannen från planet fanns med i boken! Jodå, utan tvekan - det var samma person! Och på fotot promenerade han över Sergels Torg i Stockholm tillsammans med sin familj och en barnvagn...

Året därpå sprängdes ett likadant (samma?) Pan Am-plan på väg till USA över Lockerbie.

Skrämmande negativa energier

Spriritual Science Research Foundation (SSRF) har en "spirituell" sajt där de bland annat tar upp det här med negativa energiformer och rispor. Rätt otäck läsning.

De berättar om attacker mot andliga personer, om fotografier som fått rivmärken. SSRFs teori är att det är andligt sökande människor som blir attackerade och att syftet är att skrämma dem (från andlig utveckling). De nämner Maantrik, som sägs stå högst i "spökhierakin" och är 100.000 gånger kraftfullare än vanliga spöken.

På sajten finns en film om dessa negativa energiformer. 

Jag tar upp detta för att visa att det här med fysiska attacker av något osynligt är ett problem som drabbar människor världen över - och jag vill berätta om vad det finns för olika teorier kring detta.


Läs mer
Horrifying Supernatural Encounters - Introductury Episode (Se filmen!)
Horrifying Supernatural Encounters - Negative Energy Attacks on Inanimate Objects    

Nya rivmärken...

Först trodde jag bara att jag gjort mig illa på flyttkartongerna... Men det var nya rivmärken. Jag som trodde det var över. 

Jag har blivit riven på fingrarna, handleden och till och med på insidan av munnen! Det är helt sjukt!

Jag skulle ha träffat min hypnosterapeut i förrgår, men hon fick strömavbrott och försov sig. Ganska typiskt, så fort någon försöker hjälpa mig så blir det problem. Det var som när min mediala vän skulle maila över en reningsprocedur. Mailen kom bara i retur med obegripliga tecken och sedan fick hon rivmärken.

Vad är det för krafter jag har att göra med egentligen?!

Hypnoterapi - andra försöket


Ok, jag sa att jag var villig att ge det tre försök och här om dagen gjorde jag det andra.


Hände något? Nä, det ploppade inte upp ett enda nytt minne från barndomen. Så vi pratade bara om de minnesbilden jag före hypnosen.

Men varför över huvud taget rota i det förflutna om man mår bra? Jo, vissa menar på att om man råkar ut för en massa paranormala upplevelser (som jag gjort) så kan förklaringen finnas i ens förflutna. Har man varit med om traumatiska händelser tidigare (och fått "själsliga sår) så kan det göra en mer utsatt och mottaglig. Men genom att "backa bandet" och bearbeta det förflutna så kan man bli starkare och därmed slippa sådana obehagliga upplevelser.

Även om de här hypnosförsöken känns lite misslyckade så är jag ändå glad att ha fått hjälp att "stänga ned", så jag nu slipper känna av spöken vart jag än går. Det är en stor lättnad. Jag har även fått veta att man kan slippa otrevliga astrala resor bara genom att bestämma mig för det. Efter den insikten sover jag nu gott om natten.

Nästa vecka gör jag ett tredje och sista försök med hypnoterapi.

PS: Läs gärna Natta Jones blogginlägg om astrala resor

Hypnoterapi... njaae...

Som ni kanske minns så har jag påbörjat en lite annorlunda terapibehandling hos en person som är clairvoyant och helt inne på det här med andra dimensioner. Hittills har resultatet varit otroligt, så känner jag mig redo att ta det hela till nya nivåer.

Det var min kollega som rekommenderade den här terapeuten och hittills har det varit väldigt givande. Jag har fått hjälp att stänga igen flera "portar" och idag känns allt mycket bättre. Pirret på huvudet är borta och jag kan sova ostört på nätterna. Dottern håller med, för nu var det länge sedan hon hade några rivmärken.  

Men, jag vill ändå fortsätta resan och gräva djupare i mitt inre för att  försöka minnas mer från min barndom. För jag har konstigt nog inte så många minnen från den tiden. Ett steg på vägen var att försättas i hypnos.

Jag har alltid varit skeptisk till hypnos och tänkt att "det där funkar inte". Iallafall inte på mig. Jag har gjort tre tidigare-liv-regression utan att uppleva något. Kanske är jag en person som inte vill släppa kontrollen - och därför inte kan hypnotiseras?

Nåja, i onsdags var det iallafall dags att testa hypnos. För att minnas saker som hänt i min barndom. Men, det funkade inte alls. Jag slappnade visserligen av och somnade nästan, men tänkte mest på att min terapeuts röst lät lite fånig när hon skulle få ned mig i det där hypnogoga tillståndet. Så jag var lite besviken efteråt... eftersom inget hände.

Men jag är villig att ge det här 3 försök, så nästa vecka testar jag igen. Tills dess har jag fått lite hemuppgifter som bl.a handlar om att skriva ned händelser jag minns från min barndom. Och - att minnas mina drömmar.

Någon som provat hypnos?

Senaste nytt på UFO-frontenNu är militärerna på gång igen. Den 27 september hade de en ny presskonferens. Klippet här ovanför hittade jag på TV4:s Nyhetskanalen Men även CNN och CBS har tagit upp detta i sina nyhetsrapporteringar.
Läs mer
Ex-Air Force Personnel: UFOs Deactivated Nukes - Länk till CBS News

Astrala resor

Vad händer egentligen när vi sover? Bearbetar hjärnan bara dagens händelser och skapar drömmar utifrån detta - eller är drömmarna fragmentariska bilder av våra nattliga turer till andra dimensioner?

För inte så länge sedan var jag övertygad om att drömmar inte var något annat än en röra av dagens alla upplevelser. Av sånt jag läst, eller sett på TV. Men, efter ett antal sanndrömmar och drömmar om möten med min döda pappa så började jag fundera...

Tiden efter min pappas död drömde jag ofta om honom. Det handlade främst om att han fått vissa insikter och var ledsen över det som hänt. Det märkliga var att i drömmarna bar han aldrig glasögon och han såg dessutom yngre ut. Min mamma berättade att han sett lika dan ut i hennes drömmar och vi skojade om att på "andra sidan" så behöver man nog inte glasögon :-)

Sist jag drömde om min pappa, det var över 2 år sedan, var han arg på mig för att jag var osams med mamma. Då blev jag själv arg och sa något i stil med att han inte skulle komma och skälla på mig. Sedan dess har jag inte drömt om honom, märkligt eller hur?

Under de senaste månaderna har jag pratat med två personer som menar på att vi är multi-dimensionella och att vi, när vi sover, rör oss mellan olika dimensioner. Att vi gör astrala resor. Några, t.ex författaren Mikael Kvist, menar att när man vaknar med oförklarliga blåmärken och liknande så hör det ihop med dessa nattliga "utflykter" till andra dimensioner och saker som hänt där.

Själv fick jag nyligen bevis på att något som jag trott var en dröm, tydligen var en verklig upplevelse. Så jag har börjat se lite annorllunda på mina drömmar. Prova själv att analysera dina drömmar - om du minns dem - och lek gärna med tanken att vissa fragmentariska minnen kanske härör från en nattlig resa till en annan dimension.

Om man vet med sig att man ofta drömmer om att man besöker otäcka platser eller liknande så kan man be att få slippa sånt, strax innan man somnar. Jag har provat det själv, och det verkar fungera. Men i mitt fall så har jag sagt att jag inte vill ha några obehagliga upplevelser över huvud taget - störande besök i sovrummet inberäknat!

Läs gärna Shirley MacLaines självbiografiska böcker från 80-talet där hon berättar om sitt andliga sökande och sådana här upplevelser. Ett annat tips är att du skriver en särskild drömdagbok, med tiden kan det bli riktigt intressant läsning :-)

Läs mer
Astral projektion - länk till Wikipedia
Astral projektion - länk till Paranormal
Astrala resor m m - länk till mediumet Anna-Lena Vikströms hemsida
Astrala resor ut ur kroppen - länk till Adlibris

RSS 2.0