Stängde UFOn av kärnvapen?!För en tid sedan gick ett antal forskare ut och sa att UFO:s stängt av kärnvapenmissiler vid 5 baser i USA. Samma sak sägs ha hänt i England och Ryssland. Samtidigt har flera länder släppt 1000-tals tidigare hemligstämplade UFO-rapporter.

De är bl a Frankrike, Storbritannien, Irland, Kanada, Danmark och Sverige som öppnat sina hemliga UFO-arkiv. Fler och fler människor säger också att de haft kontakter med utomjordingar. I USA har 2,9 milj människor rapporterat att de haft sådana kontakter. Så vad är det som händer?

The Discloser Projekt (DP) består av samling militärer (totalt 400 personer från bl a USA) som vill vittna för amerikanska kongressen om vad de sett och hört. De vill att allmänheten ska få veta sanningen om alla UFOs och omjordiska kontakter, som militären tystat ned. Redan 2001 kände man till att utomjordingar stängde av missiler på jorden. På konferensen, där ca 10 personer från bl a militären deltar, menar man andra civilisationer känner oro för att vi börjar rusta i rymden. Lyssna gärna på hela videon, för det är mycket spännande saker som kommer fram.

Är allt bara en bluff, eller vad tror du?

Här är ett utdrag från presskonferensen på 2 minuter :


Läs mer
UFO:s stänger av kärnvapen - svensk sida med bilder och filmer
The Disclosure Projekts pressmöte 2001 - Hela presskonferensen (skippa usla introt på 3:05 minuter!)
The Disclosure Projekt på Wikipedia
The Phoenix lights - Politiker intervjuas om UFOs av CNN

Kommentarer
Postat av: Eva

Ja, de är grått o trist ute. Egentligen gillar jag inte snö, men de blir ju iaf ljusare o "renare" ute. Nu är de så smutsigt när de regnat massa.

Men snön hinner nog dyka upp här före jul, är ju ett tag kvar. :)

2009-12-07 @ 07:59:35
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: maria

militären tystar ner allt som dom inte tror på, det som inte har en "naturlig" förklaring, det har man hört jämt. Det e intressant att fler minns, kommer själv ihåg när jag såg...

Hoppas du har det bra det var ett tag sedan vi hördes av

kram

2009-12-07 @ 09:39:52
URL: http://mar18pett.blogspot.com
Postat av: Å

Jag tycker det låter spännande om utomjordingar stänger av missiler. Samtidigt är det lite skämmigt att vi ska vara "universums bråkstakar" som man måste hålla koll på så vi inte ställer till med en massa elände.....Bluff eller inte??? Jag har ett motto, nämligen "Jag håller ingenting för omöjligt....."

2009-12-07 @ 20:56:13
URL: http://www.ihusetpahornet.blogspot.com
Postat av: Tommy

Jopp! det stämmer att UFO folket styr våra liv. Ibland lägger dom sej i världens ativiteter, men inte så ofta som dom borde.Dom har neurologisk kontakt med varje människa på jorden, och kan därför på verka vårt handlande. Dom kan också "smula" ner all materia till atomo och molekyl nivå.Det är därför vi inte kan se dom. UFO`n ligger alltså i 4dimensionen, dvs konstant runt om kring oss.Meditera på Dom så får du kontakt med Utomjordingarna :)

2011-03-15 @ 23:39:58
URL: http://www.tommymoney.n.nu

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0