Möten i drömmarnas världVad händer egentligen när vi sover? Förmodligen en hel del. Det är då våra kroppar repareras på cellnivå och det är också då jag tror att vi lättare kan få kontakt med "andra sidan".

Nu har jag inte fått några rivmärken på över en vecka och det känns väldigt bra. Däremot hade jag en kort obehaglig dröm i natt och det påminde om upplevelser jag haft i min gamla hemsökta lägenhet. Så jag hoppas verkligen att det bara var en dröm. 

Det är intressant det där med drömmar. Tiden efter att min pappa gått bort så drömde jag ofta om honom. Vi möttes alltid på samma plats, en plats som betytt mycket för oss båda. Några gånger var han ledsen över saker som hänt när han ännu levde, andra gånger tackade han för att jag hjälpt min mamma. Så det var alltid någon form av budskap han hade. 

Jag har hört andra berätta liknande saker, om hur de mött sina döda släktningar i drömmarna. Många har också sagt att personen sett yngre och mer välmående ut. En lustig sak är att när jag och min mamma drömt om min pappa så har han till exempel aldrig glasögon på sig - men sånt behövs naturligtvis inte på andra sidan :-)

Vad tror du? Kan vi få kontakt med "andra sidan" när vi sover?

Kommentarer
Postat av: tess

Ja jag hoppas att orken ska komma åter men jag vet oxå att de mediciner jag äter inte gör mig så pigg tyvärr. Men jag kämpar på. En dag i taget och jag försöker hitta vägar till avkoppling därimellan. Livet ter sig såhär nu och man måste se det från en ljusare sida...//tess

2009-09-23 @ 10:57:19
URL: http://tess701.blogg
Postat av: marie

Ja, det tror jag säkert. Vi kan få kontakt med andra sidan på många olika sätt...

Sköt om dej! Kram

2009-09-23 @ 11:46:08
URL: http://mariekjerulf.blogg.se/
Postat av: Mona

Hej. Hittade din blogg via systeryster. Jag tror absolut att vi kan få kontakt via drömmar. Jag har även haft drömmar om min pappa sen han gick bort. Även drömde jag om min morfar när han dött. Han hade kapat båda benen pga diabetes. I min dröm om honom, så satt han vid ett bord och solen lyste och han hade båda benen tillbaka och han var glad. Det måste vara en hälsning från andra sidan? Tänker läsa igenom din blogg. Verkar intressant!

Ha en bra dag.

2009-09-23 @ 13:06:01
URL: http://monae.blogg.se/
Postat av: Mamms

så klart vi får kontakt med andra sidan när vi sover. och när man vaknar så vet man att det var mer än en dröm, att det var ett besök. har hänt mig många många gånger. jag tycker att dessa besök är underbara och en underbar bevis på att livet fortsätter.

kram

2009-09-23 @ 13:36:39
URL: http://mamms.bloggsida.se
Postat av: Matilda

okej, de är sant. så kan man också se det. :)

2009-09-23 @ 13:58:24
URL: http://matildasenkla.blogg.se/
Postat av: Anna

Absolut!

Min farmor kom till mig på natten i drömmen tre veckor efter att hon dött. 3 nätter i rad bara för att be om ursäkt att hon aldrig kom hem igen så att vi kunde baka, som hon lovat. Jag var då 12 år....

2009-09-23 @ 16:47:07
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Tanna

Jo jag tror att vi har kontakt med "andra sidan" genom våra drömmar. Jag drömmer väldigt mycket och kommer ihåg väldigt mycket av drömmarna. Tex så drömde jag att min far skulle gå bort, en månad senare dog han. Efter det så drömmer jag om min far, han har gett mig råd osv via drömmar.

2009-09-23 @ 18:25:35
URL: http://tannaodevil.blogg.se/
Postat av: Lejonkvinnan

Ja det tror jag och hoppas jag för jag har haft kontakt med min pappa på det viset. Och visst var han piggare och yngre på något vis :-)Kram

2009-09-23 @ 18:33:25
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: gladmymlan

uja. jag snackade med min farfar som satt under ett äppelträd och väntade på farmor...hon lever ÄN detta var typ tio år sen eller nåt, men då såg han inte ut som han gjorde när han levde..jag tror definitivt att man kan träffa sina anhöriga i drömmarna, och jag tror att drömmar är mer betydelsefulla än vi vet. jag har drömmar om samma ställen, som jag aldrig kan besöka i verkligheten...jag har nästan som ett litet samhälle i drömmarnas värld, och så mycket jag kan känna igen jag drömt om, i ett hus, så det är väl ett ställe som jag trivs i när jag sover:-)sen tror jag att fragment av tidigare liv kan komma genom drömmarna, vissa drömmar jag haft är så verkliga att jag liksom "drömmer" ett helt liv igenom. rätt spännande att gå o lägga sig, tyvärr har jag inga drömmar längre, då jag käkar medicin och bara blir typ utslagen tills morgonen gryr:-(

kram på dej och intressanta ämnen du tar upp!!

2009-09-23 @ 19:48:16
URL: http://gladmymlan.blogspot.com
Postat av: Birgitta

Åh vilket härlig inlägg och bild, jag älskar andra sidan och jag vet att man får kontakt med dem då man är mellan vaket tillstånd och drömtillstånd. Imorse somnade jag i min dotters rum av misstag precis när de gav sig av till skolan och hon som pratat om att det är full aktivitet i detta rum. Ja du må veta att jag kände av det, kunde verkligen se framtiden och drömma mig fram till det verkliga. Det var en härlig upplevelse och kände av mina goa änglar. Vissa av oss klarar av det, min dotter är lite för ung än att klara av hela grejen med andevärlden mm... Det är en mognadssak som hon en gång kommer lära sig av mig.Tack för din gratulition tidigare i veckan.

Må bäst, kram kram kram

2009-09-24 @ 00:37:56
URL: http://birgittagh.blogg.se/
Postat av: marie

hoppas att det inte var någon sanndröm....

jag tror att andarna kan ta kontakt med oss när vi sover.

är man känslig så kan man drömma om nära och kära när de ska dö....eller att andarna vill meddela något.

2009-09-24 @ 07:28:53
URL: http://tallrotsmarie.blogg.se/
Postat av: trollmor

Det blev lite läskigt här när du skriver om drömmar.

Idag har en sekvens av en dröm följt mig på näthinnan hela dagen. Drömde att min farmor stod i fönstret hemma på hennes gård och det var så verkligt och jag tänkte då i drömmen att du är ju död du kan väl inte stå där och så helt plötsligt var hon borta och istället kom min farbror till fönstret och jag tänkte jag då i drömmen att jag såg nog fel. men det lustiga var att min farbror är ju också död sedan tre år tillbaka.

Ibland undrar jag om det är han som ibland är här och hälsar på när det luktar rök här ibland.

Han var en person som stod mig ganska nära likaså min farmor eftersom dom bodde i huset brevid.

honom har jag drömt om då och då.

kramis ewa

2009-09-24 @ 18:39:08
URL: http://trollmor.webblogg.se/
Postat av: surtant

japp jag tror helt klart att vi får kontakt med andra sidan då vi sover eftersom jag personligen alltid får budskap via mina drömmar ...

2009-09-24 @ 18:49:15
URL: http://surtants.blogg.se/
Postat av: Kia

När vi precis avlivat vår hund för många år sedan, låg jag i sängen mellan dröm och vakenhet och kände hur något hoppade upp på min mage. Jag vill gärna tro att det var vår hund som kom för att säga adjö.

2009-09-24 @ 19:11:58
URL: http://kiaomlivet.blogg.se/
Postat av: Ninni

Det tror jag fult och fast på...efter min pappa dog så drömde aj intensiva drömmar om honom.

Speciellt en kommer jag ihåg starkt...han sa bla till mig Jag har det bra nu!Det kändes tryggt tyckte jag!Ha en fin fredag..kramen

2009-09-25 @ 09:31:56
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hejsvejs :)Det tror jag nog vi kan få, det jag har problem med själv är att komma ihåg drömmarna.. Trist tycker jag det e, vill ju komma ihåg det..Hoppas iaf allt är bra med dig vännen!KRAAAM

2009-09-25 @ 10:55:58
URL: http://anderspernilla.blogg.se/
Postat av: Veronica

Jag hoppas verkligen inte att vi får kontakt med andevärlden när vi sover. Jag lider nämligen av en form av "sömnparalys".. vet inte vad det egentligen heter. Det hela innebär att jag går i sömnen och gör konstiga saker, ser konstiga saker och tror egentligen att jag sover, när jag i själva verket springer omkring, pratar och ibland flyttar saker.Det jag har sett i drömmarna, hoppas jag verkligen inte är någon form av andevärld, för i sådana fall är jag rädd för att dö, på riktigt!!..jag har riktigt levande fantasi, så jag misstänker att det är just det som spökar när jag sover =)ha det bra du med!!

2009-09-27 @ 15:40:37
URL: http://polkadotcadaver.blogg.se/
Postat av: eva

Ja det är jag helt övertygad att man kan få:)

Även kan drömmar visa och varna en för vissa saker och även göra att man blir mera medveten om vad som är bra för en själv:)

2009-11-14 @ 21:40:52
URL: http://keltisk.blogg.se/

Läs helst mitt inlägg innan du kommenterar :-)
Reklam och anonyma kommentarer raderas direkt. Vill du ha svar/hjälp - lämna åtminstone en mailadress (publiceras ej).
Tack!
:-)

Namn:
Kom ihåg mig!

E-post: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0